geld eindelijk terug
Na bijna 2 maanden van wachten heeft onze zoon eindelijk zijn geld terug gekregen.
Er zijn nog meer gedupeerde die hun geld terug hebben.
Dit was eens maar nooit meer bestellen op een site waar geen waarborg bij zit.
Er zijn nog meer gedupeerde die hun geld terug hebben.
Dit was eens maar nooit meer bestellen op een site waar geen waarborg bij zit.
De vorige keer heb ik beschreven dat ik mijn geld terug wilde, na veel bellen en mailen is dit het gelukt dat de order geannuleerd werd, nu het geld nog. Mw. verzekerde mij zeker gezien ik haar vertelde niet veel vertrouwen te hebben in het bedrijf, mijn geld binnen 30 dagen gestort ging worden, je kan op zo'n moment niet anders dan afwachten, dus ik 30 dagen afwachten, en het loopt precies als ik verwacht heb. na 30 dagen geen geld, waarna ik een boze mail heb gestuurd, ik krijg terug dat de mail doorgestuurd wordt, vervolgens krijg ik een mail van pc4everyone dat ze het met nog anderen moeten bespreken, maar dat ik voor 17.00 op vrijdag een concreet antwoord heb. Je raad het al... ik heb niets gehoord. Ik heb pc4everyone in voorgaande mails al beloofd het ook op het forum te zetten als ik wel betaald wordt, maar helaas kan ik alleen een slecht bericht hier neer zetten.
Na enige keren uitstel/vertraging in de levering van een een pc had ik m'n buik al vol van dit bedrijf. Het was bedoeld als cadeau en te overhandigen tijdens een vooraf gepland feest.
Een dag na bestellen en betaling, kreeg ik per mail de bevestiging en de leverdatum van ca. 1 week later. Alleszins redelijk en prima op tijd voor mijn doel.
De beloofde leverdatum werd echter niet gehaald en uitgesteld met een week, oei dan werd het nog krap!
Hierom twee snipperdagen genomen om nog tijd te hebben de computer naar wens te configureren. Daar zat ik dan, te wachten.... je raadt het al: geen pc! Naar de klantenservice gemaild, berichtje teruggehad dat de monitor nog niet binnen was.
Of ik per direct de bestelling wilde ontvangen, met de monitor nageleverd of dat ik wilde wachten tot de bestelling compleet zou zijn.
DIRECT teruggemaild dat het mij totaal niet om de monitor, maar om de pc ging. Onmiddellijk opsturen dus.
Toen werd het stil......
Het feest was inmiddels lang en breed achter de rug (waarvoor we toch nog een lullig cadeautje moesten kopen) toen enkele dagen later een mailtje kwam (niet van de klantenservice overigens) dat de levering werd uitgesteld! (zonder datumvermelding) De door mij gewenste upgrade was niet aanwezig (een dvd-brandertje, nota bene!)
Hierop heb ik direct geantwoord dat ik de order dan wel meteen, zonder dvd-brander wilde ontvangen (die heb ik zelf nog wel liggen) onder restitutie van het teveel betaalde bedrag, en anders de gehele order zou annuleren.
Inderdaad: toen bleef het stil....
Een paar dagen later werd alsnog het gehele pakket afgeleverd, ik had inmiddels één van mijn mijn eigen pc's verkocht aan een collega dus ik besloot hem te houden.
De volgende dag heb ik Windows 7 erop geïnstalleerd, net als op de rest van mijn netwerkje.
Maarre,..... wat is dat L-A-N-G-Z-A-A-M zeg!
Meteen even de kast opengemaakt (dan zie je ook meteen wat er "refurbished" aan is, even de luchtspuit er over en er ligt een grote klont stof in één van de hoeken) en mijn vermoeden kreeg bewaarheid: slechts 1 GB RAM aanwezig, terwijl ik hem met 2 GB besteld heb, conform de advertentie.
Ik heb meteen de klantenservice maar eens gebeld omdat ze op e-mail blijkbaar niet reageren.
Na een minuutje of vier in de wacht gestaan te hebben (kan gebeuren, ik stel me voor dat ze't best druk hebben daar met al die klachten) had ik even een dame aan die lijn die letterlijk zei:
"PCFOREVERYONE, momentje alstublieft ik kom zo bij u". Oké, prima dan wacht ik nog wel even 50 MINUTEN tot de verbinding (niet door mij!) werd verbroken.
Daarop heb ik nogmaals een keurige mail gestuurd naar de klantenservice dat ik graag 2X 512 MB ddr RAM toegezonden wenste te krijgen, om de pc aan hun specificaties te laten voldoen.
Groot was mijn verbazing dat ik binnen 5 (!) minuten een bericht terugkreeg van een mevrouw van de klantenservice "ik zal er voor zorgdragen". (Dame, ik zal uw naam hier niet noemen omdat u waarschijnlijk ook een slachtoffer bent van het overduidelijke "pappen en nathouden" en "wat niet weet, wat niet deert" beleid van uw directie.)
Uiteraard heb ik nooit wat ontvangen, niks meer gehoord maar zelf nog wel om de stand van zaken gevraagd.
Je begrijpt het wel, oorverdovende stilte....
Mijn conclusie over pc4everyone is dus: BEGIN ER NIET AAN
en zo goedkoop is het ook allemaal niet, zoek even verder en je vindt een betere deal.
Update: 14/1 (bijna 3 maanden na mijn bestelling) bericht mail gehad:
Geachte klant,
"Tot mij grote spijt moeten wij u informeren over het volgende: u heeft van onze klantenservice te horen gekregen dat uiterlijk deze week het bestelde geheugen na geleverd zou worden.
Bij controle van de bij ons binnengekomen zending is gisteren gebleken dat dit NIET het geheugen is wat wij besteld hebben en dus ook NIET het geheugen wat in uw product past.
Natuurlijk gaan wij dringend reclameren bij de toeleverancier en u op korte termijn informeren wanneer het bestelde en betaalde geheugen naar u gestuurd gaat worden.
Onze welgemeende excuses voor dit ongemak!"
Hierop heb ik gereageerd:
"Bedankt voor uw update over mijn bestelling die ik bijna 3 maanden geleden plaatste.
Nogmaals wil ik u er op wijzen dat ik, i.p.v. 2 x 512 MB DDR-2 533 ook 2 x 512 MB DDR-666 of sneller, of 1 x 1048MB DDR-2 533 of sneller accepteer.
Deze zijn backward compatible dus gaan ze prima in het door mij bestelde product passen.
Wanneer dit weer een zoethoudertje of zelfs een vermoedelijke leugen blijkt te zijn, zal ik een nieuwe review over uw bedrijf op het web plaatsen."
Hier werd snel op gereageerd ( het kan dus echt wel):
"Goedemorgen meneer,
Dank u voor uw bericht, wat ik heb doorgegeven is niet een zoethoudertje of vermoedelijke leugen omdat ik het persoonlijk zeer op prijs stel om mijzelf recht in de ogen te kunnen kijken en derhalve niet doe aan zoethoudertjes of leugens.
******
PC4Everyone"
Misschien tijd voor een goede spiegel?
Van dit soort dingen ga ik twijfelen, is 1 ster eigenlijk niet te veel?
30 oktober bestelde ik een iMac
1 november kreeg ik een mail -> bestelling wordt 8 november geleverd
1 november tweede mail -> bestelling wordt 15 oktober (????)
1 november derde mail -> bestelling wordt 15 november
15 november niet ontvangen (speciaal thuis gebleven) meteen gemaild en gebeld
17 november storing bij klantenservice nogmaals een mail wanneer computer komt
18 november ontving ik de volgende mail: Uw bestelling is helaas vertraagd. Het door u bestelde product komt later bij ons binnen dan wij voorafgaand hadden verwacht. De iMac komt volgende week bij ons binnen. Wij zullen uw bestelling dan direct in orde maken en naar u toe sturen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
19 november: weer een storing bij klantenservice, wel bereikt uiteindelijk, order geannuleerd
19 november mail ontvangen: Conform uw verzoek is de bestelling bij deze geannuleerd. Uw volledige aankoopbedrag wordt via Multisafepay aan u gecrediteerd. Het bedrag wordt gecrediteerd naar de rekening van herkomst, dit kan vanaf vandaag maximaal 14 dagen duren.
4 december: geen betaling ontvangen; gebeld, wettelijke termijn is 30 dagen meneer sorry. Bel dan nog maar een keer
20 december: geen geld ontvangen (wettelijke termijn verlopen), weer storing bij klantenservice. Uiteindelijk medewerker gesproken. Ja, inderdaad wettelijke termijn is al verlopen, ja de financiele afdeling zit nu in overleg.
Woensdag wordt het mijn rechtsbijstandsverzekering inschakelen. Eens kijken of ik dan mijn geld heb.
Heel vreemd bedrijf. Nooit kopen!
onvolledige levering en wat geleverd was niet confrom de beschrijving. Daarnaast een zeer slechte klantenservice, verschillende keren gemaild en gebeld waarbij je aan het lijntje gehouden wordt en uiteindelijk laten ze helemaal niets meer van zich horen. Via mastercard het niet geleverde teruggeclaimed.
echt eens maar nooit weer.
Ook ik heb slechte ervaringen met dit bedrijf.
ik ben ook gegaan voor de goed uitziende website nadat mijn zoon de advertentie in de Metro had zien staan, maar kom bedrogen uit.
Op 8 sept 2010 heb ik een Apple macbook besteld.
Op 9 sept kreeg ik de bevestiging dat deze op 17 sept zou worden geleverd.
op 23 sept , dus 6 dagen na de eerst geplande levering en zonder enige berichtgeving werd de leverdatum verplaatst naar 1 oktober.
op 24 sept weer eens mail. De te leveren macbooks lagen nog in Amerika. mogelijke leverdatum 8 oktober en een heel verhaal met excuus en een mogelijke attentie.
ja ja en toen ......................8 oktober weer een mail .
hoop slap geouwehoer en een nieuwe leverdatum van 3e week oktober. Tevens werd de mogelijkheid geboden om een andere Apple macbook aan te schaffen tegen bijbetaling uiteraard.
Omdat wij de nodige extra’s bij besteld hadden waarvan o.a. het extra geheugen niet meer nodig was en er sprake was van een attentie heb ik een voorstel gedaan. Dat voorstel van mijn kant werd afgewezen. Deze correspondentie heeft de nodige (onbeantwoorde) e-mails gekost en uiteindelijk telefonisch afgesproken dat de order geannuleerd werd. Dit is ook schriftelijk bevestigd op 12 oktober. Mijn geld zou met maximaal 5 dagen (geen werkdagen) op mijn rekening staan.
18 oktober nog geen cent gezien.
Daarna mailen en bellen , want na alle negatieve berichten op diverse fora kneep ik hem behoorlijk. Steeds werd er beloofd dat het geld was overgemaakt en dat het er of met 5 dagen , later weer over maximaal 3 dagen zou zijn , bla bla bla.
Zat van deze loze beloftes heb ik multisafepay gebeld, daar was zelfs mijn betaling aan pc4e niet bekend. Maar uiteindelijk mede door tussenkomst van multysafepay is het geld begin november over gemaakt. Pfffffffff.
1 keer , nooit weer
conclusie:
rommelig bedrijf vol valse beloftes. nergens bij aangesloten dus niet doen
ik heb ongeveer een jaar geleden een laptop gekocht bij pc4everyone,na een paar dagen bleek de accu defect.
Heb toen een mail gestuurd,kon de accu daarna op sturen en zou een nieuwe krijgen. ik ben nu een jaar verder en een flink aantal mails verder waar niet op werd geantwoord.
Het is een grote schande dat dit bedrijf zijn klanten zo behandelt.
Ik laat het hier niet bij zitten,en ga stappen ondernemen tegen dit bedrijf.
Ik heb op 31 mei 2010 bij dit website een product besteld en betaald middels Ideal.
Ik heb hierover dezelfde dag in de avond per mail een bericht gestuurd de bestelling te willen annuleren.
Hier heb ik geen antwoord noch een bevestiging op mogen ontvangen.
Ik heb vervolgens op 1 juni 2010 17.30 uur contact opgenomen met Klantenservice en kreeg een medewerker aan de telefoon van de afdeling Sales.
Hij bevestigde dat een bestelling geannuleerd kan worden door een klant en dat het aankoopbedrag teruggestort zal worden als de gegevens bekend zijn.
Zijn verzoek aan mij was om een mail te sturen aan info@pc4everyone.nl met mijn bank en bestelgegevens.
Dit heb ik gedaan ook hierop heb ik geen antwoord noch een bevestiging ontvangen.
Ik heb ook wederom telefonisch contact opgenomen met het bedrijf en deze situatie opnieuw moeten uitleggen omdat mijn bestelling niet bekend is en niet in de gegevens te vinden.
Kortom; na diverse mails, contactformulier via de site versturen, 5 keer bellen is er niets bekend!!
Nogmaals duidelijke mail gestuurd met uitleg en verzoek tot terugbetaling gestuurd kreeg volgende antwoord ->
Geachte mevrouw *****,
Hartelijk dank voor uw duidelijke e-mail.
Graag bevestig ik dat alles op de juiste manier bij ons verwerkt is, de creditnota vindt u in de bijlage van deze factuur.
De reden dat u nog niet eerder antwoord heeft gehad, kan ik u niet geven. Het is inderdaad niet zo netjes van ons en daarom onze welgemeende excuses. De creditnota ligt bij de financiële administratie en wordt voor u verwerkt. Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben.
Kind Regards
*****
PC4Everyone
Dit was op 09-06 j.l.
Nog niets ontvangen dus weer deze meneer gemaild, dat er weer een week voorbij is…niets op gehoord. Ik ga stappen ondernemen,want dit is een groot drama!!
Op 11 april heb ik bij deze zaak een pc besteld. Keer op keer werd mij toegezegd dat de pc geleverd zou worden, echter ik heb nooit iets ontvangen. 2 weken later was ik het zo beu dat ik mijn bestelling heb geannuleerd. Ik zou mijn geld binnen 2 weken op mijn bankrekening teruggestort krijgen. We zijn inmiddels weken later en ik heb tot op de dag van vandaag nog geen rooie cent terug gekregen!! Ik weet niet waar met bij deze zaak mee bezig is, maar dit is gewoon te schandalig voor woorden. Ik wil mijn geld terug en zal hiervoor alles doen wat nodig is. Mijn advies, bestel nooit iets bij deze oplichters!
Ik heb mijn bestelling namelijk, pas de zesde toegezegde levering gehad, en ben hiervoor geen enkele keer op de hoogte gesteld, en moest door bellen hier zelf achterkomen, echt afschuwlijk, voelde me behoorlijk in de maling genomen!!!!
Dan betaal ik liever iets meer,en had het mij geen vrije dagen gekost!!!
Ik wou snel een laptop (PC kapot sinds 9 april en dus vervanging nodig) en op website staat dat de bestelling binnen 5 dagen thuisbezorgd kan worden. Na mijn betaling (10 april) kreeg ik, een dag erna een telefoontje waarbij mij verteld werd dat levering pas na 2,5e week zou plaatsvinden. Vond ik heel jammer maar er was niks aan te doen zei de medewerkster. (Heb tussendoor nog prima mail-contact gehad met PC4Everyone omdat de leveringsdatum mij was ontschoten) Vervolgens werd ik na 2,5e week gebeld dat mijn laptop nu weer niet uitgeleverd kon worden wegens "koninginnedagsdrukte". Het was nog geen eens koninginnedag, en die dag is er altijd al geweest dus daar kan je rekening mee houden.
Na 2x de leveringsdatum te hebben moeten verzetten zou ik 7 Mei m'n laptop thuisbezorgd krijgen... Nog steeds heb ik hem niet, sinds 7 mei geen e-mail of telefoonbericht gehad.
Naar mijn idee stunten ze veel te veel (Elke week wel advertentie in de Metro), en houden ze weinig tijd over voor klantenservice. Kijk maar naar hun twitter pagina, staat vol met meldingen dat ze het druk hebben...
We hebben meer dan een maand geleden een pc besteld en een week later bestelling geannuleerd omdat onze zoon niet tevreden was met de type. Nu zijn we bijna anderhalve maand later en krijgen we ons geld niet terug. Je moest trouwens direct bij bestelling betalen. Iedere keer als we bellen zeggen ze dat in de loop van de week het het terug wordt gestort of dat de betaling onderweg is. Het is zinloos te bellen het is alleen een callcenter en word je afgepoeierd. Op de website staat de je binnen 30 dagen je geld terug krijgt maar daar houden ze zich niet aan. Een aangetekend brief mocht ook niet baten. Juridische stappen, de volgende mogelijkheid. Kijken of dat helpt. Koop dus niets via deze site, je wordt bedonderd!
Een kleine jaar terug hebben we een Toshiba portege m200 (650 euro met extra batterij) gekocht.
Binnen korte tijd moest hij weer retour worden gezonden omdat hij niet meer wilde werken. Volgens hen een virus, waarbij wij onze vraagtekens hebben. Ook de muis werkte niet goed en de schroefjes liepen er 1 voor 1 uit. Het gevolg was dat we 55 euro moesten betalen voor verzendkosten, verzendmateriaal(terwijl wij hem in zeer degelijk materiaal hun hadden toegezonden) en nieuw software. Pas na een maand kregen we de laptop retour. De schroefjes waren er of niet in of waren bij ontvangst per post er al weer uit. De muis had nog steeds dezelfde problemen. Bovendien bleek de adaptor een kabelbreuk te hebben. Geluid werkte inmiddels ook meer niet dan wel.
Een paar maand later sprong het scherm spontaan. Niet tijdens een val of iets dergelijks. Ook was de laptop niet kort van te voren gevallen. Mailtje hierover gestuurd en ja het bleek toch wel garantie te zijn. Opgestuurd met vermelding van de klachten en hoe en wat. Wat bleek geen garantie!!! Ze hebben de laptop nog wel weer retour gezonden met een nog grotere breuk in het scherm en verder hebben ze hem ook niet gerepareerd. Nu konden we de laptop ook niet meer normaal gebruiken omdat hij niet normaal meer wil typen. Het gevolg binnen 1 jaar ruim 725 euro lichter en geen laptop meer. Bellen oid heeft ook geen zin, je moet voor hun technische dienst een duur 0900 nummer bellen.
Bij ons thuis is pc4everyone - pc4nobody.