Helaas al twee keer hele slechte ervaring gehad in locatie Eindhoven. Plex r deed niks. De communicatie hierover ging weken helemaal verkeerd. Ik verwacht omdat er steeds andere medewerkers opnie... Toon meer

Behandeling prima, informatievoorziening wat minder. Mail gehad van ene Paul, mij verder niet bekend, n.a.v. annulering. Onbehoorlijk op toon en inhoud. Hij vertelt verder zijn functie niet, niet pr... Toon meer

Permanent litteken-vlek van 19x7cm op buik overgehouden aan cryolipolyse behandeling. Eigenaar Paul reageert erg onprofessioneel per e-mail. Ik wil een dermatoloog/plastisch chirurg naar het litteke... Toon meer

Zeer slechte ervaring! Na een zeer pijnlijke HiFU behandeling bleek de volgende dag dat mijn huid ernstig verbrand was... De communicatie met eigenaar Paul verliep erg slecht, deze man is zeer laa... Toon meer

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,9

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Onmogelijk contact te krijgen

Een Group gekocht voor een laserbehandeling. Ik heb geprobeerd om te bellen en te mailen maar ik kreeg geen antwoord. Toen naar de recensies gaan kijken en daar een goed beeld gekregen van het bedrijf. Mensen hebben alleen maar slechte ervaringen. Koop hier geen producten van!!! Het zijn oplichters

18 juli 2023

Kakbedrijf!!!

Kakbedrijf!!!! Product niet ontvangen en ook nog niet reageren op mail. Telefoonnummer ook nergens te vinden. Stelletje hufterige oplichters zijn het. Benieuwd wat Klarna doet!!

14 juli 2023

Waardeloze organisatie in Arnhem

Waardeloze organisatie in Arnhem; Ik heb éénmaal voor een dichte deur gestaan. Niemand belt, na ingesproken te hebben, terug! Verder gaan ze zo snel over je huid heen, dat het totaal geen effect heeft, zoals bij andere firma's wel het geval is!!
Het is zelfs erger geworden vanwege het steeds moeten scheren.
Niet erg klantvriendelijk en de invalster (tijdens zwangerschap) vertelt zelfs onwaarheden!
Slechte zaak!!

6 juli 2023

WAARDELOOS ZONDE VAN JE GELD

Zonde van je geld! Het lijkt en klinkt te mooi voor woorden, maar de waarheid bewijst het tegendeel. Wat een puinhoop, behandeling voor cryo gehad, apparaat werd niet eens koud. Daarnaast ontharing wat erg pijnlijk is, maar als het resultaat oplevert niet erg is. Ben inmiddels 5 x geweest en nog steeds geen resultaat. Kan net zo goed een apparaat bij de ali express kopen.....hier gebruiken ze hier namelijk ook!

27 juni 2023

Bedrijf is heel fout bezig en niet erg effectief

Ten eerste over de sluiting van de vestiging in Zwolle: mijn rechtsbijstandsverzekering heeft zojuist aan mij bevestigd dat we hierbij het recht hebben om geld terug te krijgen. Mijn dossier is overgenomen. Heb je dit probleem ook? Even juridische hulp zoeken, want dit soort acties kunnen niet en bedrijven die dit proberen mogen van mij écht hard worden aangepakt.

Dan inhoudelijk: ik heb 7 behandelingen gehad voor ontharing. Elke behandeling duurt ongeveer een kwartier, gebeurt met Soprano laser. Snel en pijnloos, alleen was er ook minimaal effect. Inmiddels ben ik door de sluiting ergens anders beland. Voor praktisch hetzelfde bedrag neemt iemand echt de tijd voor me (30-45 minuten, bij PerfectYou sta je met een kwartier weer buiten). Na één behandeling daar viel bijna 80% uit! Natuurlijk zullen die haartjes ook heus wel al verzwakt zijn geweest, maar het is wel héél toevallig.

Oftewel: prijs is goed; behandelingen voor ontharing zijn pijnloos; behandelingen voor ontharing zijn nauwelijks effectief; bedrijf besluit zomaar vestiging te sluiten en geen restitutie te geven.

27 juni 2023

Ik heb nog een aantal behandelingen te goed

Ik heb nog een aantal behandelingen te goed maar verstiging Zwolle gaat sluiten, en de optie is dat ik bijv in Arnhem deze mag gaan halen. Ofwel 1,5 uur rijden 5x voor een behandeling van 10 minuten. Dus ik wil mijn geld terug maar dat doen ze niet. Uhh pardon? Dus dit wordt een rechts dingentje. Mochten meer mensen dit hebben, laten we ons verzamelen. Ik stuur vandaag een ingebreke stelling en daarna gaat de rechtsbijstand erop.

24 mei 2023

Komen afspraken niet na

Ik had een bon gekocht voor 3 behandelingen. Inmiddels ben ik 1 keer geweest en zijn 3 afspraken door perfect you afgezegd. Waarvan 2 afspraken op de dag zelf. Erg vervelend als je 6 weken van tevoren de afspraak hebt ingepland.

Ze zijn niet betrouwbaar met het nakomen van hun afspraken. Ik regel elke keer vrij voor niks, hierdoor wou ik mijn geld terug voor de 2 behandelingen die ik nog tegoed had. Dit weigert de salon mij te geven. Klantvriendelijkheid hoef je dus niet op te rekenen.

14 juni 2023

Vestiging Zwolle sluit

Afgelopen week kreeg ik per app bericht dat de vestiging in Zwolle ging sluiten. Voor de rest van de behandelingen die ik nog tegoed heb (en ook reeds betaald) kon ik mij vervoegen bij een vestiging elders. Alleen al de toon en de arrogantie die in de app verweven is slaat werkelijk nergens op. Volgens mij zou het op z'n minst moeten kunnen het resterende geld op je bankrekening terug te storten. De communicatie stopt domweg. Geen enkele reactie meer. Gaan we zo met elkaar om?

22 mei 2023

Een bon gekocht via croupon om mijn…

Een bon gekocht via croupon om mijn haar van de benen te laseren 6 keer het heeft niet geholpen er wordt gezegd nog een 6 keer bij te kopen maar geen haar op mijn hoofd die daar bij stil staat ik heb nog zoveel haar op de benen bah 😩 het was in zwolle nooit weer

23 april 2023

Afgeraden

Tijd geleden cryolipolyse geprobeerd. Nul effect, deze behandelmethode ook besproken met mijn chirurg en het is alleen maar geldklopperij dus laat je niet verleiden hoe leuk het ook klinkt! Bovendien was de medewerker bits en niet empathisch toen ik pijnklachten aangaf. (Dag erna wel onder de blauwe plekken dus zo vreemd was het niet) Ook zijn de prijzen mysterieus laag dus dat roept meer vragen op dan vertrouwen. Als je kijkt naar bijvoorbeeld de reguliere prijs voor laserontharing dan ligt deze wel 80% lager dan bij de concurrenten.
Communicatie: zeer lastig om iemand te pakken te krijgen. Ik had eigenlijk nog een behandeling over maar heb ervoor gekozen dit niet meer te doen.

28 maart 2023

Echte aanrader!

Ik heb bij Groupon een voucher gekocht om vet te bevriezen. Mijn dichtsbijzijnde lokatie van Perfect You werd Rijswijk.
Ik ben daar fantastich geholpen door Nisar. Zeer professioneel en vakkundig heeft zij alles over de behandeling uitgelegd, daardoor wist ik precies wat mij te wachten stond.
Nisar heeft ook goed advies gegeven welke zones het beste voor mij te behandelen zouden zijn. De centimeters vliegen eraf, dus ik ben super tevreden.
Ik zou zeker aanraden om bij Nisar een behandeling te boeken.

23 maart 2023

Vandaag in Zwolle geweest

Vandaag in Zwolle geweest, personeel heel vriendelijk, en goede uitleg van behandeling,
Was de eerste voelde wel iets van de behandeling, geen pijn maar irritant.
Huid voelt lekker zacht, voelt iets strakker, wachten op de eind resultaat.
Voor nu dik te vreden.

15 maart 2023

Ik heb een behandeling gehad om vetcellen te bevriezen op de buik

Ik heb een behandeling gehad om het vet te bevriezen van ‘mn zwembandje’ op de buik. Ik ben slank, maar door de overgang was er dat vetrandje. Ik heb 3 behandelingen van een uur gehad en er is geen enkel resultaat. Integendeel; het lijkt eerder wat erger te zijn geworden. Ik zou deze behandeling dus zeker niet aanraden! Ik ben enorm teleurgesteld en het is zonde van het geld.

12 februari 2023

Riekt naar oplichting.

1 ster voor de vriendelijke medewerkster.
De behandeling (6x laseren) heeft helemaal niets opgeleverd, er is geen haar verwijderd.
Na de 2e behandeling werd mij verteld dat laseren vaak niet werkt. Er zijn oorzaken waardoor het niet werkt, er is mij vooraf niet aangegeven wat die zijn anders had ik het niet gedaan.
Ik wilde vooraf informatie maar die kreeg ik niet, ook tijdens de 1e behandeling heb ik alleen oppervlakkige en geen relevante info, gehad. Ook werd mij verteld dat het eigenlijk wel "een beetje" oplichting is omdat "permanente ontharing" nooit permanent is, het haar komt na verloop van tijd gewoon terug. Vraag goed door of het is jouw situatie enige effect zou kunnen hebben. (of beter ga naar een professioneel bedrijf met goede reviews) En weet dus dat, mocht het wel werken, het nooit permanent.

6 juli 2022

Oneffectief, deadnaming, misgendering en onveilig

Vriendelijk op de oppervlakte. De gemiddelde huidkliniek heeft ervaring met transgender personen, maar hier werd ik constant gemisgenderd en gedeadnamed zelfs na dat ik het verschillende keren aangaf.

Óók volgen zij de veiligheidsvoorschriften voor laserbehandelingen niet en laserde ze in de buurt van mijn ogen zonder bescherming. Op de officiële website van de equipment (Google 'The Soprano Laser checklist' van moederbedrijf Alma) die ze gebruiken staat dat dit wél moet. Wanneer ik Perfect You hiermee confronteerde werd mij vertelt dat het geen IPL is en daarom geen lichtflitsen zou geven. Tóch gebruiken professionele klinieken wél bescherming om uitschieters en ongevallen te voorkomen want als de laser eenmaal op je oog komt kun je permanente schade oplopen.

Het voelt érg onprofessioneel en met nadruk wil ik vertellen aan andere transgender personen die last hebben van dysforie rondom hun gezichtsbeharing om hier niet te komen.

- Oneffectief
- Deadnaming en misgendering
- Onveilig

Waar andere mensen met bijvoorbeeld een Diode laser bij een huidkliniek per sessie een 20% reductie zien in hun gezichtsbeharing, zie ik na 5 sessies en meer dan een half jaar van mijn tijd geen verschil.

Ik heb contact gehad met een huidtherapeut die les gegeven heeft op een universiteit en zij vertelde mij dat bescherming altijd nodig is en dat de expertise van de behandelaar enorm kan verschillen.

Als student met een enstige depressie door mijn omstandigheden van mijn genderdysforie vind ik het bizar dat Perfect You mij hoop heeft gegeven op dysforiebestrijding. Ik wacht al een jaar op gender affirmerende hulp en dit was naast stemtraining het enige wat ik doen kon om progressie te boeken in mijn transitie omdat ik met mijn studielening niet duurder betalen kan.

Je kan beter 100 euro per behandeling uitgeven bij een erkende huidkliniek en werkelijk een reductie zien dan bij deze placebo toko.

17 mei 2022

Ik raad iedereen af om hier je geld uit te geven

Ik raad iedereen af om hier je geld uit te geven. Het personeel is super vriendelijk, geen kwaad woord over te zeggen, maar de behandelingen doen echt niet wat ze beloven. Via social deal is de boodschap ''met 6 ontharingsbehandelingen kun je permanent genieten van een gladde huid''. Na 8 ontharingsbehandelingen voor mijn oksels en benen, kan ik nog steeds wekelijks scheren en moet ik maar meer behandelingen kopen is het advies, want nu is de boodschap dat het wel tot 20 behandelingen kan duren voordat de haren niet meer terug groeien. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor misleidende deals. Door de klantenservice, werd echt alles behalve service verleend. Wat een nare communicatie op een nare toon. Had ik de andere negatieve reviews maar eerder gezien, dan had ik mij heel veel geld kunnen besparen.

12 mei 2022

Is dit jouw bedrijf?