Petcaredierenartsen Reviews 3

2,8

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Verschrikkelijke service - niet in de buurt komen

Een verschrikkelijke service aan de telefoon, na een grote fout die ze zelf hebben gemaakt door een bloedafname niet te sturen en bij mij het droppen dat ze (Suzie) geen tovenaar is en met nul tegenmoetkoming, heeft ze weer gebeld en een groffe attitude en de schuld bij mij neerleggen. Niet luisterend, niet mee willen werken en hele grote disrescpect aangetoont.
Als ik 0 sterren kon geven, had ik het ook gedaan
2.9 sterren in totaal zegt alles- blijf weg van deze plek, voor het welzijn van jezelf en van jouw dieren.

1 mei 2026

Vorige keer (Pet's Fit) 5 sterren

Vorige keer (Pet's Fit) 5 sterren. Betaalbaar en goede dierenartsen. Helaas nu NIET meer het geval onder hun nieuwe naam Pet Care. Ze zijn niet alleen 3x duurder geworden dan voorheen maar er worden ook kosten in rekening gebracht die voorheen niet bestonden. Er wordt onnodig van alles aangesmeerd (voorheen ook nooit het geval geweest zoals bv een bloedonderzoek of de hond wel onder narcose kan. Dat gebeurde bij mij niet eens als mens met mijn hernia. Hills hondenvoer ook al zo'n voorbeeld) Qua geld wordt zoveel als mogelijk het onderste uit de kan getrokken. Als voorheen een diagnose gesteld kon worden met simpelweg 2 bloedonderzoeken. Maken ze dit nu zgn onderdeel van een geriatrisch onderzoek waar ook nog eens extra een fors bedrag bovenop wordt gerekend! Los van de kosten van beide bloedonderzoeken. Longen en hart werden al gecheckt tijdens het consult in minder dan 15 min. (47 euro en nog wat centen.) Voorheen had ik mijn 2 honden met een gebitsreiniging voor 450 euro kunnen helpen 5 jaar geleden. Nu 1 hond met 9 tanden trekken 996 euro. (Wel 5 sterren voor het vriendelijke personeel achter de balie overigens maar dat zijn geen dierenartsen) Maar nu is daar ook nog eens een buitengewoon asociale manager die vind dat ze prima deze tent runt (haar eigen woorden) de privacy van haar personeel schaadt waar ze me een schuldgevoel mee wilde bezorgen. Want hoe zou ik me voelen als mijn moeder op sterven lag? (Ik had betreffende arts mail gestuurd voor nader uitleg en kreeg deze maar niet.) En dat terwijl ze mijn vader naar huis stuurt met een zak hondenvoer terwijl de hond te ziek was om nog iets binnen te houden. Want ze was toevallig altijd aanwezig, zowel bij onze doodzieke hond, als elke dag daar. Behalve toen ik haar erop wees waar ze was toen ik daar aan de balie stond. Oh nou, toen niet zei ze. Inmiddels is de hond gecremeerd. Ze zei dat ik alleen maar wilde minnen (haar woordkeus) en onterechte beschuldigingen uitte en ik kreeg geen excuses geen nader uitleg! Ik kwam met een hond en werd behandeld als een hond. Zou ik mensen met hart voor hun dier en met een kleine beurs Pet Care aanraden? Absoluut NIET! Inmiddels heb ik mezelf, mijn broer en mijn vader uit laten schrijven. Wil je graag je geld kwijt (en daarnaast alsnog risico lopen je hond te verliezen zoals mijn vader is overkomen, of de operatie alsnog door een andere dierenarts uit te moeten laten voeren zoals bij mijn broer het geval was) Ja, dan is Pet Care de plek iets voor U/jou. En de manager zou er goed aan doen een opleiding management te volgen en ik zou haar een goede psycholoog aanraden met de vraag hoe je op een respectvolle manier met mensen hoort om te gaan!

8 april 2026

Extra kosten onderzoek bij inenting hond.

Ik ben erg teleurgesteld in de dienstverlening. Ik ging voor een inenting en zonder enige voorafgaande melding werden er onderzoekskosten in rekening gebracht, terwijl er helemaal geen degelijk onderzoek is uitgevoerd. Dit voelt oneerlijk en onprofessioneel. Ik zou anderen aanraden om vooraf te informeren naar de kosten voordat ze hier een afspraak maken.

12 november 2025

Is dit jouw bedrijf?