Pete Safaris Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste tur vi har været på! Pete Safaries bakkede op og hjalp til, i hele processen. God dialog omkring muligheder og forskellige sammensætninger. God service på lodgen, forplejning, frihed... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er min anden tur til Pete safaris. Det er en fornøjelse at være på lodgen herlig staff samt fantastiske pH og tracker. Jeg følte mig hjemme samt jagten er en spændende og udfordrende oplevelse.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pete safaris gav os til fulde hvad min familie og jeg havde drømt om i Sydafrika. stedet, terrænet, folkene dernede leverede varen. bestemt et sted jeg vil anbefale til andre der drømmer om fam... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var på én dags jagt incl. Tilrejse og afrejse dage. Servicen , maden, indlogeringen , stemningen og selvfølgelig jagten var helt i top. Intet at sætte en finger på. En nem og ligetil planlægn... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Reddingsorganisatie voor wilde dieren
  6. Safaripark
  7. Schietbaan

Geschreven door het bedrijf

Dansk eget jagtudbyder med egen lodge i Sydafrika. Verdensklasse jagt og fantastisk inkvartering midt i jagtområdet og de skønneste omgivelser. Egnet til både jægere, ledsagere og familier. Vores mål er at skabe den ultimative safari for dig, hvor ALT går op i en højere enhed. Din rejse bliver derfor skræddersyet til dine behov og med vores særlige fokus på bæredygtig jagt, komfort, kvalitet og personlig service, garanterer vi oplevelser udover det sædvanlige! Vores skønne safari lodge ligger midt i jagtområdet på 12.000 hektar, med adgang til yderligere 200.000 hektar af Sydafrikas absolut bedste jagtområder – Her byder vi på traditionel og oplevelsesrigt jagt til fods, på naturens præmisser, i smukke omgivelser og varieret terræn. Vi er også et familievenligt sted og da Sydafrika formentligt er verdens bedste destination for kombirejser, er det derfor oplagt at medbringe familien. Vi tilbyder et hav af oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne. Vi kender vejen fra drøm til virkelighed og alle faldgruberne. Med årtiers erfaring med jagt i vores hjem Sydafrika, er vi dit sikre valg hvis du søger kvalitet og oplevelser for livet, under prisbevidste og professionelle rammer. Når du kontakter os, kommunikerer du direkte med ejerne, som er uddannet professionelle jægere i Sydafrika. Du kan derfor altid være sikker på kyndig hjælp og rådgivning til alt i forbindelse med din rejse! Hermed undgår du provisionslønnet sælgere, misforståelser og urealistiske målsætninger.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende og meget velorganiseret …

Fremragende og meget velorganiseret lodge. God jagt og meget professionelle hunters og trackers. Du får fuld valuta for pengene.
Hjemmelavet mad hver aften.
Jeg synes Two Waters har endog meget konkurrencedygtige priser.
Hus at indregne drikkepenge.
Jeg giver Two Waters til enhver tid 5 stjerner.

9 mei 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan anbefales på det varmeste

Jeg har altid været lidt forbeholdende omkring jagt i Afrika, specielt da det ofte foregår i hegn, men jeg må sige, at det ikke have nogen betydning for oplevelsen jeg bookede gennem Petesafaris. Jeg foretrækker udfordrende jagt med lange pursch til fods uanset terræn og den oplevelse fik jeg også.
Petesafaries er meget velorganiseret og har orden i sagerne i løbet af hele processen med at booke, under rejsen og efter hjemkomst.
Indkvarteringen hos Two Water Safaries er meget velfungerende, der er hyggeligt, god stemning og super service.
Min lokale PH Lammie var særdeles kendt i området, og gjorde en utrættelig indsats for at jeg skulle komme på skudhold og nedlægge de ønskede dyr. I tillæg til at han forstod sig på den gode jagt, var han service minded og kundeorienteret og sørgede for at alt var som jeg ønskede det.
Alt i alt kan jeg anbefale at booke jagtrejse gennem Petesafaris.

Nina - Februar 2017

12 februari 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Se nu bare at få det bestilt!!!!

Ja se nu bare at få det bestilt/booket!!
Der er ikke så meget at tænke over!
Er du/I til jagt, hvor der skal arbejdes for de gode resultater/trofæer, så er det her det rigtige sted. Her er jagtmuligheder for alle ny, erfaren, forsigtig, modig, godt skydende, godt gående eller ham der hellere vil sidde på post. Alt kan lade sig gøre! Er du mest til jagt, hvor der skal ydes en indsats og ikke så meget til jagt, hvor det skal være skydetelt, så er det stedet. Var noget skeptisk overfor jagt under hegn mm, men oplevede kun gode pursh og tracking i meget vekslende terræn og hegnet var ikke et issue på noget tidspunkt! Der var/Pete havde styr på det hele fra start til slut og det gælder helt ned til de mindste detaljer. Ved ankomst til Bryan og Shirleys (Two Water Safaris) hjem, var det som at blive lukket ind hos en del af vores egen familie, meget personligt, varmt og ikke mindst ægte og ærligt.
Vi beskæftiger os begge med kunder og ikke mindst kundeservice hver dag og kunne derfor ikke undgå, at bemærke den utrolige rare måde og omsorg der blev vist os. Det er Afrika og ting går ikke altid som vi er forvent med fra lille DK, men det var små udfordringer som blev løst med smil og humor.
Vi var afsted som par, en med Riffeltegn fra i år og en med 30 års riffeljagts erfaring.
De bedste anbefalinger
Birgitte og Lars

17 december 2016

Det store jagteventyr

På min nyligt overståede jagt, oplevede jeg alt hvad jeg var blevet lovet og lidt til.
Eastern Cape er begavet med et storslået landskab og man bliver hos Two Water Safaris modtaget som en ven af familien. Sheryl og Brian Seady gør deres yderste for at man føler sig velkommen og man går ikke sulten i seng. Ofte er det ens eget jagtbytte der står på menuen og hvor det dog smager!
Jeg deltog i en reguleringsjagt, det vil sige ikke trofæjagt og for jægere med et lille budget får man den store jagtoplevelse. Jeg glemmer aldrig min jagt på Kudu i det storslåede landskab, det var en oplevelse for livet!
Jeg giver Pete Safaris min allerbedste anbefaling og håber at kunne tage af sted igen snart!

4 november 2016

Jagt hos Two Waters Safaris September 2016

Vi er tre gamle gutter, som med Pete Safaris drog til ”Two Waters Safaris” i september 2016.
Peter Olesen havde venligt og sagligt svaret på alle spørgsmål ang. opholdet, jagten mm.
Vi kan efter hjemkomsten meddele, at alt, hvad Peter havde sagt holdt stik .
At opholdet, forplejningen, jagten og jagtføringen til fulde levede op til det lovede.
Vi følte os fra første øjeblik velkomne.
Indkvarteringen var fem-stjernet , med venlig og hjertelig betjening.
Maden var storslået ( med en ikke ringe andel af vildt fra jagterne ).
Der var masser af vildt.
Brian og Christoffer var meget vidende og havde stor indføling med vildtet og jagten på det.
Vi kan kun anbefale Pete Safaris og ”Two Waters Fafaris”.

Kristen Mikel Jensen, Henrik Korsholm og Ole Worm

27 september 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Formidabel vejledning, jagt og naturoplevelse

Vi er netop hjemkommet fra en helt fantastisk jagt- og safaritur arrangeret af Peter Olesen – Petesafaris og Two Waters Safaris.
Peter Olesen har lige fra vores første kontakt til ham forsynet os med alle de nødvendige oplysninger for turen. Ros til Peter, fordi han ikke har oversolgt ”pakken” – tværtimod – og det er dejligt.
Turen vi valgte blev sammensat, således at Claus og Bjarne fik 5 jagtdage 1:1 og herefter havde vi hjemmefra valgt 4 dage med udflugter til Schotia Safaris, Trip to Valley of Desolation near Graaf Reinet, Addo elephant reserve og hvalsafari fra Port Elisabeth.
Velankommet hos Sheryl og Brian hos Two Waters, blev planerne gennemgået endnu engang og ændringer vedr. trofæ ønsker blev aftalt. Vi aftalte tillige at jeg kunne deltage alle jagtdage sammen med enten Claus eller Bjarne. Sheryl og Brian foreslog også, at de sidste 4 dage med udflugter, blev ændret, så vi tog overnatninger undervejs, og derved kunne komme lidt længere omkring. Addo Elephant reserve, og Hvalsafari fra Port Elisabeth var ikke så god i denne årstid, så derfor foreslog de at vi i stedet tog en tur langs en del af ”The Garden Route”.
Nu fulgte så 5 fantastiske jagtdage, med gode oplevelser til både Claus, Bjarne og jeg. Der var både natur, spænding og hygge på højt plan sammen med Brian, PH for Bjarne og Lammie PH for Claus. Dagene bød både på jagt efter hhv. Impala, Blesbuck og Kudu for Claus og Black Wildebeest, Zebra og Cavacal (lynx) for Bjarne, samt fællesjagt efter Springbuck med barbecue ved floden om middagen. De enkelte jagtdage var veltilrettelagte, og når vejret drillede eller der skete andre uforudsigelige ting, var Brian og Lammie hurtige til at finde en alternativ løsning. Det var også en fantastisk oplevelse at være på jagt med hunde efter Cavacal (lynx), anderledes og spændende. Dette gælder også overnatningen, vi forventede en ”jagthytte”, men stedet var et luksussommerhus ud til det Indiske ocean, med en uforglemmelig udsigt og en god service. Brian er både en god PH samt en god kok.
Maden og servicen på lodgen er i top, og har opfyldt vore ønsker til fulde. Både Sheryl og Brian er varme og hjertelige mennesker, ligesom personalet er venlige og imødekommende.
Efter de 5 jagtdage var der tid til udflugtsturen. Sheryl og Brian kørte os til Schotia Safaris, hvor vi deltog i en eftermiddags- og aften gamedrive. Sheryl havde sørget for at vi herefter blev kørt til Port Elisabeth, hvor vi skulle overnatte. Dagen efter kom Deon, en professionel turguide, der kørte og fulgte os resten af turen. Sheryl havde booked overnatninger med morgenmad til os for de følgende dage. Deon fortalte både om landets historie, vilkårene i dag, ligesom han sørgede for at vi fik både Monkey Land, Birds of Eden, Cango Caves og en strudsefarm at se. Ind imellem gjorde han holdt ved øvrige smukke steder for til sidst at sørge for at vi kunne deltage i en hvalsafari fra Knysna, hvilket var helt unikt. Og hvalerne de var der, og lod os følge dem et stykke tid.
Hele vejen igennem en god ferie, hvor vi har fået mange gode minder med hjem.
Både Pete Safaris og Two Waters Safaris kan kun anbefales.
Claus, Bjarne og Margit Jacewicz – ferie fra 24.07.2016 til 03.08.2016

8 augustus 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Afrikansk Jagt, når det er bedst

Jeg var på en Far/Søn tur med min 15 årige søn, det var 3 gang at jeg besøgte Sydafrika.
Peter Guide min søn til hans første afrikanske dyr, så det var en stor og spændende oplevelse for alle.
Det var en rigtig tryg og god oplevelse, og især fordi at vi var sikker på, at der ikke var kommunikations problemer, da vi kunne tale dansk med Peter. vi boede super flot, i nye og spændende omgivelser, og med fantastisk mad og bålhygge om aftenen.
kan klart anbefale Pete Safaris

31 mei 2016

Suveræn jagtsafari!

En jagtsafari som mere end levede op til forventningerne, både med hensyn til pris, ophold, organisation, jagtguider, jagtetik og jagtmoral.
Jeg havde fornøjelsen at af invitere mine to sønner (tvillinger 14 år) på en jagtsafari i konfirmationsgave, hvor det hyggelige samvær, det rolige ophold og guidning under jagten sammensat til en meget fornuftig pris, som var 100 % som aftalt.
Værtsfamilien, maden, rengøring, service, indlogering mv. var 100 % jf. danske standarder. Jeg kan kun give Pete Safaris mine varmeste anbefalinger.
Mange hilsner
Jacob Toft

16 mei 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pete Safaris indfriede forventningerne - absolut 5 stjerner.

Efter 40 år med 100 jagtture i udlandet, deraf flere end 10 gange i det sydlige Afrika, og stadig med jagt og Sydafrika i blodet er jeg begyndt at kikke mig om efter jagtoplevelser, hvor trofæet størrelse ikke er afgørende. Pürschjagt, gerne med lange vandreture i bushen, evt. med observation fra bil, men absolut ikke skydning fra bil. Normalt er der kun en pris for en given antilope, men hos Two Waters Safaris er en del af antiloperne også angivet med en meget lavere afskydningspris for en "non trophy antilope". Der kan altså skydes flere dyr inden for budgettet. Det gør ikke jagtoplevelsen mindre, kun prisen. Det er ofte meget sværere at finde et afskydningsdyr end et trofædyr. Pete Safaris har en række fine pakker til den jæger, som er afsted for første gang eller den jæger, som skal have suppleret sin samling. Two Water Safaris er så fleksible, at man kan skyde sig ud og ind af pakken, hvis der lige skulle vise sig et eller andet, som man hellere vil skyde. Two Waters Safaris lodge ligger i en lille landsby Kleinpoort, som ligger 110 km nordvest for Port Elizabeth, hvor man bliver hentet og bragt før og efter jagten - uden beregning.
Trekløveret - PH Christoffer, PH Brian og Seryl sørger sammen med deres lokale personale for en fantastisk familiært ophold og med dejlig mad og vin. TWS råder om mange forskelligeartede områder, ialt 150.000 ha, så man skal nogle gange køre langt, men man skal så ikke køre rundt på de samme veje hver dag, hvilket man ofte skal på jagtfarme på indtil 10.000 ha. Der vælges hver dag det jagtområde, som er mest optimal for jægerens ønsker. Man får med andre ord virkelig oplevet forskelligeartet sydafrikansk - Eastern Cape landskab.
Jeg havde bestilt og budgetteret med en pakke med 7 trofæer. Resultatet blev 6 trofæer, deraf 4 fra pakken og 2 fra prislisten samt 6 non trophy. Ekstra oplevelser og budgettet holdt. Jeg kan på enhver måde anbefale Peter Olesen og hans samarbejdspartner Two Water Safaris, som jeg fandt ved søgning på nettet. Flot, flot hjemmeside. . Kvaliteten er i top, og prisen er absolut konkurrencedygtig.

28 april 2016

Super jagt med Pete safaris

Vi havde sidst i marts 8 super dage hos Two waters safaris, arrangeret af Peter.

Jeg valgt at medbringe egen riffel, hvilket gik som smør, da alle dokumenter var udført korrekt i samarbejde med Peter..

Servicen og jagten hos Two waters var helt perfekt, og man føler sig lynhurtigt velkommen.

Vi nedlagde 9 dyr over 5 jagt dage, Alle i top kvalitet.

Eneste negative er at man er nødsaget til at rejse hjem igen 😀

18 april 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig Jagt, god stemning, og høj service

Efter nogle behagelige telefonsamtaler med Peter. besluttede jeg, at det skulle være gennem ham, rejsen skulle bestilles. Man ved jo aldrig hvilken ph men får, og da det kan have stor betydning for turen, var jeg ret spændt på dette. Chris var min ph og jeg var fuldt ud tilfreds med ham, han var både en rigtig dygtig jæger, og havde også høj moral, samt en fin personlighed. Vi havde 3 meget udfordrerne dage, hvor vi gik meget, og kom på fin afstand til flere dyr, men ikke nogle, hvor han kunne stå inde for størrelsen. men der var også (gode) dage, der resulterede i, at jeg fik de 3 trofæer jeg havde ønsket. og man bliver ikke mindre glad ved dem, når man har arbejdet for det. Min mor var med som ledsager, og var på mange udflugter med Sheryl, Og hun var også ovenud tilfreds med turene såvel som selskabet. Jeg havde ikke meget tid med den anden ph Brian, men han var bestemt også en fin fyr. det var fedt at maden, bestod af de nedlagte dyr, så fik man lidt ud over det sædvanlige. Alt i alt en mega fed tur.
Vh Kristian

30 maart 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk jagt og helt unik service med pete safaris og two waters safaris

Det hele startede med et møde hos peter (Pete safaris) hvor vi hurtig fik indtryk af at han er en meget seriøs og hjælpsom person og altid klar til at besvare vores spørgsmål. Vi blev modtaget af Brian i Bloemfontein lufthavn som stod klar til at køre os videre til lodgen hvor vi skulle bo. Allerede 1 time efter ankomst på lodgen blev vi spurgt om vi havde lyst til at køre en tur inden det blev mørkt for at se terrænet an hvor vi skulle gå på jagt næste dag og selvfølgelig havde vi lyst til det. De 5 efterfølgende dage havde vi fantastiske jagt og naturoplevelser i verdensklasse og fik flere forskellige vildtarter på paraden. Maden og servicen var også helt i top samt dejlige værelser. Brian er helt igennem en fantastisk person som gav min far og jeg en en unik oplevelse for livet. Tak for det!

Henrik og Vagn Jensen.

15 maart 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God jagt og udflugter med Pete safari og Two waters safaris

Vi oplevede rigtig god service og hjælp fra Peter under planlægningen af vores tur. Vi fik svar på spørgsmål meget hurtigt, og fik en rigtig god tur planlagt. Flyrejsen derned gik godt, og vi blev hjerteligt modtaget i Port Elizabeth af Brian fra Two Waters.
Vi hentede Sheryl og blev budt på morgenmad/ lunch. Herefter kørte vi lidt rundt i byen, før vi kørte ud til lodgen. Vores værelse var rigtig fint med dejligt badeværelse. Rengøring af værelset var helt i top, og altid i orden.
Allerede på ankomst dagen var Poul ude og skyde riflen ind, som han skulle låne. Efter indskydningen tog Brian Poul med på jagt, selv om jagten egentlig først startede næste dag. Poul oplevede 5 dage med fantastisk jagt sammen med Brian og Shikiri
Jagten foregik til fods, så snart vildtet var spottet. Det blev indimellem til nogle lange gåture i en fantastisk natur, men ikke forgæves!!!.
Medens Poul var på jagt var Sheryl meget opmærksom på, at jeg også fik noget ud af turen. Hun tog mig med ud på ture i bjergene, og vi var i en dyrepark med "katte" i alle afskygninger. Super dag. Hun tog mig med til Port Elizabeth, da vi havde snakket om at sy forskellige ting. Her var vi inde i en kæmpe stofbutik, hvor jeg fandt lige hvad jeg ville have.
Addo elefantpark var også en fantastisk oplevelse.
Efter en god uge i familiære og hyggelige omgivelser, var vi desværre nød til at tage afsked med dem alle på lodgen.
EN TUR VI IKKE GLEMMER !!
Venlig hilsen Poul og Dorte

18 september 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk jagt og familieophold med super god service

Vi bookede en kombineret jagt/familietur gennem Pete Safari, hvor Joakim skulle på jagt og kone + 2 drenge skulle på udflugter. Vi var ret spændte på, om det var muligt at kombinere, så vi alle fik gode og spændende oplevelser. Det viste sig, at være det helt rigtige valg - Peter sørgede for at booke os ind i familielodgen og var god til at informere om udflugter og andre vigtige ting, inden vi tog afsted.
Vi blev taget utrolig godt imod af Two Waters Safaris og alt levede 110% op til forventningerne. Vi følte os hurtigt som en del af "familien". Christoff var en utrolig kompetent PH og jagten var både spændende og udfordrende.
Brian var resten af familiens udflugts guide, og han sørgede for uforglemmelige oplevelser og gode historier.
Generelt tog hele lodgen utrolig godt imod vores to drenge, og sørgede for at de fik et fantastisk ophold, så vi kan klart anbefale et familieophold.
Vi har kun positive ting at sige om såvel Pete Safari som Two Waters Safaris og kan klart anbefale andre at booke deres tur herigennem.

17 april 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pete Safaris, hvis du vil have jagt og oplevelser for livet.

Vi var 4 gutter der ville på jagt i Afrika.
Da vi søgte på nettet fandt vi Pete safaris hjemmeside, som virkede meget interressant.
På hjemmesiden kunne vi finde al den info vi søgte og havde brug for.
Vi kontaktede Peter hos Pete Safaris og aftalte et besøg hos ham, efter besøget var der ingen tvivl om hvem vi skulle rejse med.
Peter var en meget rolig og seriøs mand, som kunne svare på de spørgsmål som vi havde.
Flyveturen gik fint og vi var meget spændte.
Da vi ankom til Port Elizabeth lufthavn, stod der 3 mand fra Two Waters Safaris og tog imod os.
Efter en lille køretur ankom vi til lodgen, hvor vi blev indlogeret på nogle skønne værelser.
I hele taget var lodgen et dejligt sted, hvor vi følte os "hjemme".
Personalet på lodgen var nogle venlige mennesker og servicen var helt i top.

Jagten gik over alle forventninger, PH'erne var meget opsatte og de gjorde alt for at jagten skulle blive en succes.
Området var meget afvekslende, med høje bjerge og store sletter, så der skulle arbejdes, for at komme til skud.
Alt i alt en super tur.
Vi kan kun anbefale Pete Safaris og Two Waters Safaris som arrangører, de er meget professionelle og seriøse om det de laver.

Knæk og bræk.
Steffen Ruhlmann

8 april 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jagt- og naturoplevelser i skøn forening.

Du kan roligt vælge Pete- og Two Waters safaris, hvis du vil ha jagt- og naturoplevelser til at gå op i en højere enhed.
Vi fik hvad vi kom efter:
God jagtmoral og forståelse for vores individuelle ønsker og behov fra start til slut.
Birgit og Ole K. Jensen

5 november 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jagtrejser til Sydafrika - høj service og kvalitet til fornuftige priser

Hej Peter/Pete Safaris.
Endnu engang, tusinde tak for en uforglemmelig oplevelse med min tur til Sydafrika.
Lige fra vi talte sammen i telefonen for første gang, havde jeg en god fornemmelse af en rolig og tillidsfuld person, som stod til disposition med svar på alle de spørgsmål man måtte have, inden en så lang en rejse.
Først og fremmest tog du dig tid til at forklare tingene, så man ikke var i tvivl og anede du lidt uforståenhed, ja så forklarede du det ganske enkelt igen.
Når man først har bestilt rejsen, hmm ja så er det først alle spørgsmålene kommer.. Har jeg de rigtige papirer med, flybillet, våbenpas, vaccinationer, våbentilladelse, voucher osv? Er evt. formularer udfyldte korrekt? Er våben og ammunition nu pakket som det skal være? Har jeg det rigtige med, har jeg for meget/ lidt med? Man skal jo helst ikke slæbe på mere end højest nødvendigt…
Endelig kom dagen hvor turen gik til Afrika. Afrejse fra Kastrup mod Johannesburg og derefter til Port Elizabeth. Det skal her nævnes at lufthavnen i Johannesburg er ca. 18 gange så stor som Billund, bare det at finde det rigtige bagagebånd og fly-terminal er skræmmende på forhånd. Jeg var dog heldigvis godt informeret/instrueret på forhånd af Peter fra Pete Safaris - en kanon hjælp som gav ro.
Blev hentet i Port Elizabeth af ”Brian”, en storsmilende mand fra Two Waters Safaris (jagtvært for Pete Safaris) og følte mig meget velkommen fra første færd. Efter ca. fem kvarters kørsel ankom vi til lodgen, blev mødt af endnu flere smilende og venlige personer, blev anvist et værelse som var fuldstændig magen til billederne fra nettet – Perfekt, det tegnede allerede godt.
Fik pakket ud og mødte nogle af de andre jæger på farmen. Efter en øl eller to, var der aftensmad, hvor Brian og hans kone Sheryl, medejer Christoph, samt Phèr og de øvrige jægerne deltog. Menuen stod på Kudu, hvilket smagte fantastisk - en rigtig hyggelig aften, hvor vi lærte hinanden lidt at kende.
Næste morgen var der indskydning for at se om alt var som det skulle være. Et skud eller to i den røde cirkel og så på jagt...Her skal man være jæger for at læse videre….nogle fantastiske dage med masser af dyr, mange skud chancer og skud.
Det var fuldstændigt, som jeg havde forestillet mig, jagt i Afrika…tændt hele tiden, adrenalin kørende i kroppen og øjne så store som tekopper. Det SKAL simpelthen opleves, hvis man har muligheden!
Rejs trygt med Pete Safaris og du/I vil få en uforglemmelig oplevelse, med høj service og kvalitet til en fornuftig pris.

Mange hilsner

Brian Laursen

16 september 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jagt i Sydafrika med hyggelige omgivelser/mennesker og de bedste priser

Fandt denne formidler af jagtrejser på nettet, men havde svært ved at finde noget info om dem. Jeg har derfor besluttet at dele min oplevelser med andre nysgerrige..
Hos Pete Safaris fandt jeg jordnære, ærlige, flinke og rare mennesker som hjalp mig med at arrangere mit livs jagtrejse. Ejeren (Peter Olesen) lagde et kæmpe arbejde i at finde det rette tilbud til mig og ikke mindst, arrangere min kammerats og min rejse til punkt og prikke. Papirarbejdet til våbenindførelse i Sydafrika hjalp han også med, så alt kørte som smurt på vores rejse (til trods for de mange som gør det til en videnskab og besværlig ting at rejse med våben). Det var det ihvert ikke i vores tilfælde, da vi havde udfyldt de fornødne dokumenter korrekt.

Vi fik hele vejen igennem en fair behandling og yderst fordelagtige priser, som jeg ikke kan/kunne finde bedre andre steder. Jagt lodgen i Sydafrika var ny-renoveret og i hyggelige jagt omgivelser. Der var swimmingpool, TV, internet, bar, go mad osv..
Selve jagten var i særklasse og bar præg af meget professionel jagtføring hvor alt jagt blev udført som traditionel pürsch. Guiderne og de øvrige ansatte var alle flinke, rare og imødekommende mennesker og alt ialt, så var der ikke noget at sætte en finger på. Til trods for at dette var min 3. gang i Afrika, så var dette klart den bedste.

Vi arrangerer helt sikkert vores næste jagtrejse med Pete Safaris igen.

28 juni 2014