Waarschuwing! Oplichting! Wegblijven!
Internetoplichting!
Geen producten ontvangen, geen antwoord van de klantenservice, geen geld terug ontvangen. Wacht nu al 4 weken!
Zie ook YouTube.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Internetoplichting!
Zie ook YouTube.
Waardeloos bedrijf. Product zou op voorraad zijn en binnen 24 uur verzonden... Na een paar dagen wilde ik de order annuleren, helaas geen mogelijkheid voor via de site.
klanten service reageert niet op mails of tickets. Uiteindelijk een telefoon nummer gevonden waarbij de persoon aan de andere kant aangaf de order te annuleren. Nu 4 dagen later is dit nog steeds niet gedaan.
Dus nog geen levering en ook geen contact of annulering.
Indien dit eind van de week niet is opgelost zal er aangifte gedaan worden en het bedrijf gerapporteerd.
Ik heb 26 feb bestelling gedaan zou 15 maart 2022 komen en nu 7 weken later nog niks ontvangen en het contact is matig en via mails geen beginnen aan
ORD00072
Heb betaald en mijn beestjes willen hun voer pets and brand
Word tijd dat het opgelost word.
Een bestelling gedaan op deze website en via IDeal betaald,kreeg op de website de bestelbevestiging te zien,maar geen mail ontvangen met de bevestiging,er gingen dagen voorbij,geen contact te krijgen niet via telefoon,chat of klantenservice.
Uiteindelijk naar een vestiging gegaan van petsandbrands,daar een telefoonnummer gekregen.
Dat gebeld en er werd opgenomen,de jongeman beloofde dat mijn bestelling geleverd zou worden,maar dagen later nog niets ontvangen,ik weer gebeld en sms'en gestuurd.
Ik zou mijn geld terug krijgen,maar ook dat gebeurde niet,weer gebeld en sms'jes gestuurd dat ik per direct mijn geld terug wilde,weer belofte dat ik het terug zou krijgen,en toen een mail dat mijn bestelling verzonden zou zijn,maar je raad het al geen bestelling gekregen en tot op de dag van vandaag ook geen geld terug inmiddels ben ik 1.5 maand verder,maar het zijn enorme Oplichters!!!!!! koop of bestel nooit iets bij petsandbrands.nl.er zijn al heel veel mensen opgelicht.ik ben nu bijna €60,00 armer waar ik hard voor heb moeten werken!
Een bestelling geplaatst op 26 februari. Nu 22 maart nog steeds geen bestelling binnen. Een telefoonnummer kun je niet bellen alleen een klantcontactformulier. Bel je naar 1 van de vestigingen, blijken deze helemaal niet met webshop orders te maken te hebben...ze overigens bijna geen telefoonnummers. Nu aantal keer contact gezocht, geen antwoordt niets! Heel vervelend, geen aanrader om bij te bestellen!! Let goed op dus.