3,3

Gemiddeld

Hotel Niedersfeld Winterberg

We zijn via dit website naar winterberg Duitsland(Hotel Niedersfeld) geweest.Hotel zelf is schoon en verzorgd maar de eigenaresse (mvr.die nederlands kan spreken)was helemaal niet vrindelijk en aardig.Ze moet eerst leren hoe ze moet omgaan met haar klanten!! Vrouwen die de ontbijt klaar maken waren echt aardige mensen.
Pharos zelf moet meer fotos plaatsen over de hotels die ze op hun site zetten!!

24 april 2026

Slechte service van Pharos

We komen net terug van een halfpension vakantie die er via de ANWB geboekt hebben. We zouden een rugzak, 2 waterflessen, een midgetgolf arrangement, 2 keer een kop koffie met gebak en een cadeau kaart krijgen. Van al het bovenstaande hebben we alleen 2 munten voor de koffie met gebak gekregen die we dagelijks om 14:30 konden halen in het panorama restaurant. Het rare is dat dit restaurant 2 van de 3 dagen dat we er zaten gesloten was in die tijd. Dus ook dit extraatje hebben we niet kunnen innen.
Daarnaast kregen we bij de uitcheck een rekening voor de consumpties die we hebben gehad bij het avondeten. Volgens mij hoort dit bij het arrangement in te zitten. Al met al een slechte ervaring met Pharos en de ANWB.

3 september 2021

WEG MET PHAROS REIZEN

Twee maanden geleden een mooie reis geboekt en betaald bij Pharos reizen. Omdat ik drie weken voor vertrek nog geen vouchers had ontvangen ben ik gaan mailen en bellen. Wachtijden voor de telefoon lopen uiteen van 15 minuten tot 25 minuten (20 cent per minuut). Mail wordt niet altijd beantwoord.
Met bellen en mailen schiet ik niks op. Ik word gerustgesteld met kluitjes in het riet gestuurd en nog net niet voor gek verklaard.
Een week voor vertrek bel ik voor de derde keer. Eindelijk een medewerkster die gaat uitzoeken wat er mis is. En jawel hoor: 'Sorry meneer overboekt.' Vakantie gaat niet door. Zie maar eens iets vergelijkbaars te vinden binnen een week tijd. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik vind het een schande dat de ANWB reclame maakt voor deze verschrikkelijke waarschijnlijn onderbemenste organisatie. Door de wijze waarop ik door een aantal medewerksters, behalve een, te woord ben gestaan heb ik zelfs de neiging mijn lidmaatschap bij de ANWB op te zeggen. En nu maar afwachten wanneer ik mijn geld terug krijg, want ja daar gaat de medewerkster aan de telefoon niet over. Dat is een andere afdeling.
Pharos reizen doet zich voor via de site en de advertenties als een organisatie die de zaken goed geregeld heeft. Voor mij is gebleken dat het tegendeel waar is.

13 juli 2009
Reviews in alle talen tonen. (5 reviews)