- Mobiele telefoon winkel
- Mobiele telefoonaccessoire winkel
- Mobiele telefoon recycle- en unlockservice
- Mobiele telefoon reparatiewinkel
- Telefoon- en internetdienst
- Telefoonbedrijf
PhoneGenius wil haar klanten voorzien van devices die het leven aangenamer maken, iedere klant binnen zijn behoefte. In dit tijdperk waarin de afhankelijkheid van technologie in een toenemende mate groeit is het ook van belang dat deze devices goed onderhouden en verzorgd worden, zodat men hier ten alle tijden op kan vertrouwen. Wij zijn hier de partner voor, we voorzien klanten van de nieuwste tech devices en onderhouden deze. We willen niet dat deze producten schade brengen aan onze fragile omgeving. Daarom gelooft PhoneGenius in een cradle-to-cradle aanpak waarbij niets verloren gaat. We hergebruiken, recyclen en repareren telecommunicatie, laptops etc om onnodige e-waste tegen te gaan.
Sint Trudoplein 3B, 5616GZ, Eindhoven, Nederland
- 040-3035042
- info@phonegenius.nl
- www.phonegenius.nl
ik ben voor de eerste keer bij…phonegenius geweest
ik ben voor de eerste keer bij phonegenius geweest heeft een nieuw scherm geplaatst op mijn i fhone dat gebroken was .kon er op wachten binnen 15 min stond ik weer buiten .dus volgende keer weer naar phonegenius.
Uitstekende winkel!
Mijn telefoon stuk gevallen dus ik zocht naar iemand die het kon maken, ik kwam bij PhoneGenius terecht en zij stonden mij uitgebreid telefonisch te woord. Ik kon direct langs komen want ik gaf aan dat het haast had. Ik ging naar de winkel en 10 minuten later stond ik buiten met mijn scherm weer zo goed als nieuw! Super service, voortaan ga ik niet meer op internet zoeken maar gelijk naar PhoneGenius.

Antwoord van Phonegenius
Hartstikke goed geholpen door het…
Hartstikke goed geholpen door het bedrijf! Kwam binnen met een toestel dat in het water was gevallen en niet meer functioneerde. Binnen een uur stond ik weer buiten met een werkend toestel zonder al te hoge kosten! Zeker een aanrader!

Oplichters??
Geen bericht over wanneer product te verwachten, geen reactie op email en telefoon wordt niet opgenomen. Ruikt naar oplichting.