PhotoCare Danmark Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg afleverede 8 engangskameraer og 2 filmruller hos PhotoCare i Ågade – billeder fra vores bryllup og bryllupsrejse. Jeg bad om at få billederne fra kameraerne både som print og digitalt, m... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gik ind for at få et hurtig print i Viborg. Et så kaldt ekspress foto. Elendige farve på billedet, er i start af februar absolut ingen tørt græs men alligevel er mit græs gulligt på billed... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Photocare Aålborg PhotoCare ågade Rigtig god oplevelse. Jeg fik taget nye billeder gratis, fordi det første billede var lidt for mørkt. Kai var meget venlig, imødekommende og professionel, og der... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bestilte en ny printer og ønskede levering til døren fordi jeg er gangbesværet og ikke kan løfte tunge ting. Men da jeg ikke lige var hjemme, var der blot en seddel om, at jeg kunne hente pakken på næ... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Fotowinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Digital billeder i bedste kvalitet. Hent inspiration til portræt-fotografering, pasfoto, fotobøger, fotogaver og print i storformat.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dårlig service og ubehøvlet medarbejder

Dårlig service og ubehøvlet medarbejder

Jeg har bestilt billeder hos Photocare over to omgange. Billederne fejler i sig selv ikke noget, men den service man får i deres butik på Rolighedsvej er over stregen! Manden der har butikken er flabet og ubehagelig at omgåes med. Da der var et billede, der blev fremkaldt i dårlig kvalitet bad jeg om en erstatning. Dette kunne ikke lade sig gøre, derimod kunne jeg få lov til at betale for et nyt + betale et nyt startgebyr. Et billede som normalt koster 3kr at fremkalde koster åbenbart nu 23 kr, selvom det er Photocare, der har lavet en fejl.
Bør om ingen omstændigheder benyttes!!

25 mei 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt fungerede som det skulle

Alt fungerede som det skulle og der var nem og hurtig afhentning af den bestilte vare

15 mei 2020

Antwoord van PhotoCare Danmark

Mange tak for den fine anmeldelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Timeservice: Uforskammet service og ingen billeder.

Jeg havde bestilt timeservice billeder - og selvom jeg kom ind I Photocare Kolding 2 timer senere var billederne ikke printet. Printeren var i stykker - men de havde ikke givet nogen former for besked.
Virkelig dårlig og uforskammet service i butikken.
Træls at kører 35 min. for at hente billeder samme dag og så måtte kører hjem uden alligevel.

11 mei 2020

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Levering før lovet. Perfekt vare. Kan varmt anbefales.

5 mei 2020

Antwoord van PhotoCare Danmark

Vi takker mange gange for de flotte ord. Håber du bliver glad og tilfreds med varen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Udmærket dog med mangler

Der var nem bestilling og hurtig levering, men har ikke modtaget den "Photocare Smartpack" som er inkluderet. Jeg har skrevet til Photocare, men har ikke hørt noget endnu. Derfor de tre stjerner.

3 mei 2020

Antwoord van PhotoCare Danmark

Hej Jacob! Mange tak for de 3 stjerner. Det er selvfølgelig en fejl med den manglende Smartpack. Vi sender den til dig i dag.

God services

Rigtig god services

Antwoord van PhotoCare Danmark

Tak Jens! Vi forsøger at gøre vores bedste :-)

Hurtig og god service

God og hurtig service

Antwoord van PhotoCare Danmark

Vi takker for de mange stjerner Anne :-)

Fuld tilfreds

Fin printer til en god pris godt tilfreds

Antwoord van PhotoCare Danmark

Dejligt du er tilfreds Thorkild og tak.

Fin handel og levering

Fin handel og levering. Eneste der mangler er et tracking nummer når ens ordre er afsendt.

17 april 2020

Antwoord van PhotoCare Danmark

Det er der normalt også. Der har været lidt fejl her på det sidste med T&T

Gode priser

Absolut konkurrencedygtige priser og rimelig hurtig levering. Men informationen - både om produktet og om levering - kan godt blive bedre.

12 april 2020

Antwoord van PhotoCare Danmark

Tak for dine stjerner Lars. Vi vil prøve at gøre det bedre i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lidt længere leveringstid sikkert…

Lidt længere leveringstid sikkert grundet helligdage med ellers alt OK og forsvarligt indpakket samt Corona - hensyn ved aflevering

11 april 2020

Antwoord van PhotoCare Danmark

Det er vi glade for at høre Mikael :-)

Dit is Trustpilot