Top familie hotel met sport mogelijkheden
Wij gezin Vader, moeder en dochter (9) hebben een heerlijke vakantie gehad.
aqua park zijn 3 hotel naast elkaar, van dezelfde firma, waardoor je overal kan liggen zwemmen en eten.
Lees de gehele beoordeling om niet gelijk een negatief beeld te krijgen.
Aankomst 2
Wij kwamen laat in de avond aan en moesten lang wachten voordat we geholpen werden, er stonden gewoon 4 mensen achter de receptie e 1 was er aan het werk (klacht afhandelen). Toen we eindelijk geholpen werden, werden we zo onbeschoft geholpen dat ik weg wilde.
De jongen die ons hielp was waarschijnlijk het zoontje van de baas, want die gedroeg zich echt onbeschoft en ongeïnteresseerd. Ja toen er betaald moest worden was hij er als de kippen bij.
Dit laten we achter ons, want de rest was top.
Kamer 8,5
de kamer was schoon, ik kan wel zeggen zeer schoon, met een 2 persoons bed en 1 persoon bed. Wij vonden de bedden erg goed slapen en er waren meerder kussens om uit te kiezen dus ook goed. De douche was redelijk groot en voorzien van krachtige douche straal. Elke dag werd onze kamer perfect schoon gemaakt door Saadoun Gaber, complimenten voor deze medewerker elke dag had hij iets moois gemaakt voor onze dochter (zie foto’s). Er was een goede airco die perfecte werkte en de kamer had een balkon met uitzicht op de glijbanen. Schoon een 9 en kamer 8.
Zwembaden 8,5
Er waren diverse zwembaden, met overal toezicht en deze Life Guards zijn scherp want mijn vrouw stond te praten met een ouder en een kind raakte onderwater de Guard stormde voorbij en redde het kind. (de ouders letten niet op, dus niet de schuld van het Hotel)
De zwembaden een 25m bad met banen, golfslagbad, 3 ligt verwarmde kinderbaden, diverse grote andere baden verdeeld over het terrein, bij de sauna is ook nog een “artic bad” erg koud kan ik u vertellen. Diverse glijbanen en andere speel mogelijkheden in het water.
je hoeft geen handdoeken mee te nemen er is een perfecte handdoeken service.
speciale vermelding voor (Mahmoud Eldoskey) die was erg aardig voor de kids en behulpzaam bij het zwembad.
Restaurants 7,5
Er is een grote keuze aan restaurants er genoeg eten en verschillend eten, het cijfer is niet zo hoog omdat we het ooit eens beter hebben gehad en je gaat toch vergelijken. Tevens was er heel veel Live cooking, waardoor je soms wat langer op je eten moest wachten, ik zou wat meer voorraad maken.
Er was Italiaans, Mediterraans, Egyptisch, Saladebars, Grill, voor het ontbijt was ook een grote keuze inclusief een Jus-bar (vers). Ijs is wat minder aanwezig, maar de kinderen hebben snel door waar ze dat kunnen halen.
Wat wel een 8,5 krijg is het restaurant (snackbar) waar kok Mohmed A.Elmoneim de lekkerste Pizza’s maakt en broodjes shoarma.
Bars 8,5
Er zijn wederom diverse Bars verdeeld over het park, inclusief poule bar op de eerste verdieping.
Bij het zwembad wordt drinken bij je bedje gebracht, ik zal zeggen je wordt er wel lui van 😊 complimenten voor Mohamed Farag, hoe warm het ook was bij het zwembad kwam hij altijd vrolijk het drinken brengen. Ik drink geen bier maar ik begreep dat het erg lekker smaakte.
Entertainment 8,5
De hele dag, met tussen pauzes, zijn er dingen te doen. Van knutselen tot Pizza bakken, van buikdansen tot aquajogging.
Sporten 9,5
Hier is echt alles aanwezig om te sporten, zeer goede sportschool groot met diverse apparaten, 25m zwembad, 100m sprintbaan, tennisbanen, voetbalvelden etc etc etc .
Dit is echt een familie hotel, die ik kan aanraden, het personeel (op de receptie na) is top.
Ja er zijn ook wat Russen, maar het merendeel gedraagt zich.
28 april 2024