Aldrig har jeg oplevet noget lignende! Jeg bestilte i går (kl. 16.30) tre øreringe og i dag med middagstid lå de i min postkasse. Enten betaler i Post Nord under bordet, for at jeres pakker bliver l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig god kundeservice! Min pakke blev afsendt i fredags, men da jeg ikke kunne tracke pakken tog jeg kontakt til kundeservice, for at få at vide hvor langt min pakke var. Finn fra kundeservice ringe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super hurtig levering og fin kvalitet. God hjemmeside med rigtigt mange gode tilbud. Selvom smykkerne er meget billige var kvaliteten langt højere end jeg havde forventet. Smykkerne jeg bestilte er f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Utroværdig kundeservice. Sendte produkt med 1 måneds holdbarhed tilbage. Da jeg skrev til dem vedrørende dette, fik jeg et flabet svar tilbage om, at det jo kunne holde "evigt", men at de så no... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Piercingpusher har et Kæmpe udvalg af Piercingsmykker, her finder du flotte Navlepiercinger, Næsepiercinger, Øreringe og Ørepiercingsmykker, Tapers til Stretch og Tunnels samt Plugs, Labrets til læben, er du ikke til Piercingsmykker, så har vi også Fake Piercingsmykker. Alt i alt et besøg værd. Vi har altid en masse tilbud og nyheder. Vores rabatter bliver større jo mere du køber for helt op til -20% Fri fragt ved køb over kr. 299,- Undtagen ved køb af Ægte Guld. Piercingpusher har eksisteret i over 12 år og er et Pære Dansk firma, har stor erfaring med salg af piercingsmykker og selvfølgelig en dejlig behagelig kundeservice. ;-)
Nygade 10B, 4300, Holbæk, Denemarken
Kunne sagtens finde på at handle her igen min pakke kom efter 4-5 hverdage meget tilfreds
Jeres hjemmeside er nem, at finde rundt på. I har både så man kan købe enkelt stk., eller ved smykker til næsen, og hvor man kan købe en pakke med flere i. Der gik ikke mere end max 4 dage, så havde jeg smykkerne hjemme.
Hurtig levering, og kun 1 forkert vare ud af 11. Kundeservice vender ikke retur på henvendelse, så derfor kun 4 stjerner.
Utroligt hjælpsomme i butikken med de rette vare. Flot udvalg i har og Utroligt billigt 🙂
Piercingpusher er et godt sted at handle.
Jeg er gladest for de næseringe jeg har herfra og handler oftest her.
Klart at anbefale.
Super god service og jeg er rigtig glad for smukket.
Har handlet der mange gange over flere år og der har aldrig været noget at klage over. Super flinke og dejlig kundeservice! Pakkerne har været hurtigt fremme hver gang.
Fejl kan ske så 1 stjerne blev til 5 👍
Kan ikke bedømme noget jeg ikke har modtaget 🤔 ( ordre lagt den 6/9)
Super fin oplevelse!
Overskuelig hjemmeside. Fandt hurtigt en piercing som passede til den del af mit øre jeg skulle bruge. Fik leveret som lovet. Så tak for god service 😊
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.