Pilgrim Jewellery Reviews

14.755

4,4

Leuke oorbellen, ik ben al trotse eigenaar van een aantal. Levering heel goed en correct geweest.

Prachtige juwelen, ik ben gek op de silver plated ringen, oorbellen en kettingen. Alleen vind ik het énorm jammer dat vooral de ringen na enkele weken dragen helaas gaan verkleuren (koperkleur), beg... Toon meer

Dit was de tweede keer dat ik bij Pilgrim bestel. Alle oorbellen kwamen ongeveer een week later binnen, allemaal van een mooie kwaliteit. Ik kan me echt verheugen op de oorbellen en als ik een nieuw p... Toon meer

Alles heel verzorgd verpakt. Wordt zeer snel geleverd. De verschillende oorbellen zijn heel mooi en van goede kwaliteit.

1. Sieradenwinkel
  2. Zonnebrillenwinkel

Over Pilgrim Jewellery

Pilgrim is a Danish fashion jewellery company founded in 1983 by Annemette Markvad & Thomas Adamsen. We design and make fashion jewellery and sunglasses by hand & heart. Go to our Pilgrim website

Free shipping

Free shipping

If you order goods worth more than DKK 400 / EUR 55 / GBP 50 / NOK 650 / SEK 650, we offer you free shipping on your order.

Uitstekend

15K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(14.755)

1.158 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooie service

Prachtige juwelen en originele modelletjes.

16 augustus 2023

Antwoord van Pilgrim Jewellery

Thank you for the lovely review
/Pilgrim🌸

Snelle levering, mooie kwaliteitsvolle juwelen! Helemaal uit Denemarken, dus ik ben vrij uniek hier in België 😁👍

20 mei 2023

Antwoord van Pilgrim Jewellery

Thank you so much, that is so wonderful to hear
/Pilgrim🌸

Top!

De materialen zijn top, snelle verzending, goeie kwaliteit. Zeer tevreden.

6 februari 2023

Thank you very much.
/Pilgrim🌺

Alles zeer goed verlopen

Alles zeer goed verlopen, enkel jammer dat de postbode niet is komen aanbellen en het pakje gewoon in de brievenbus heeft gestopt.

1 december 2022

Antwoord van Pilgrim Jewellery

Thank you for the review and feedback.
Great to hear you are satisfied with the purchase.
We apologize on behalf of GLS they did not ring the bell before delivery.
/Pilgrim⛄

mooie kwaliteit oorbellen

mooie kwaliteit oorbellen! prima afhandeling bestelling

26 oktober 2022

Antwoord van Pilgrim Jewellery

Thank you for your kind words, it means a lot to us.
/Pilgrim🍂

Slechte kwaliteit. Zeer ontevreden.

De oorbellen die ik aankreeg zijn al verkleurd en de stekers zijn al gebogen... Slechte kwaliteit dus voor oorbellen van 34 euro. Ik ben zeer ontevreden. Ik ga het pakje niet terugsturen want ik heb er geen tijd voor en geen zin in.

10 oktober 2022

Antwoord van Pilgrim Jewellery

We are so sorry to hear about your experience.
We recommend you to contact our customer care team and we would be more than happy to assist you.
please use our contact form on our webshop or write an email to webshop@pilgrim.net with pictures of the concerning item.
/Pilgrim🍂

Top sieraden

Top sieraden! Snelle en nette levering!

15 augustus 2022

Antwoord van Pilgrim Jewellery

Thank you for the review and feedback🙏
/Pilgrim🌞

Nice webshop.

Nice webshop. Enabling buying Pilgrim easily elsewhere then in DK.

14 juli 2022

Antwoord van Pilgrim Jewellery

That is so wonderful to hear, it's highly appreciated.
Have a lovely summer
/Pilgrim🌞

Super

Super! Snelle levering en super mooi! :)

8 mei 2022

Kære Lien
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at du har haft en god handelsoplevelse 😍
Vi ser frem til dit næste besøg på vores webshop.
De bedste hilsner

Super fin service

Super fin service, varen var i god stand alt i alt var det hele super. Den ene kæde til anklen var en smule stram men mega flotte ting.

5 mei 2022

Kære Frederikke
Tusind tak, dejligt at høre du er tilfreds med dit køb.
Hvis ankelkæden er for stram kan den også sagtens bruges som armbånd eller du kan sende den retur ved at bruge den medsendte returlabel.
De bedste hilsner

Tevreden en ontgoocheld

Zeer tevreden over de website, bestelprocedure en de levering!
Zeer ontgoocheld over het feit dat je vanuit België een retour volledig zelf moet bekostigen...
Ik had hierover contact met de klantendienst en ze lieten weten dat dit jammer genoeg nog niet gratis is vanuit België.
Helemaal gratis moet dat voor mij ook niet zijn, maar gewoon een retourlabel in je pakket waarbij evt € 4,95 gevraagd wordt, zou al helemaal anders zijn dan de minimum € 16,00 die je moet betalen als je je pakket met track en trace wil terugsturen.

13 maart 2022

Dear Valerie
Thank you for the review and feedback.
As our customer care already informed you we are in process to find a more suitable solution for returns for all our customer.
We hope this will be a possibility within this year.
/Pilgrim💚

Mooie sieraden maar verkleuren helaas…

Mooie sieraden maar verkleuren helaas heel erg snel!

18 september 2021

Dear Jo

If the jewellery tarnish too fast, please contact our Customer Care Department at webshop@pilgrim.dk. We will be happy to assist you with a suitable solution to your problem.

Wish you a nice day
/Anne, Pilgrim

mooie collectie sieraden

mooie collectie, zilver goud rosé, duidelijke foto's en omschrijving
snelle en verzorgde verzending. sieraden blijven mooi en zijn ook heel leuk om als cadeau te geven

6 juni 2021