Ik steun Stichting Pippi's Opvang al jaren en heb niets dan lof voor deze stichting. Tamara geeft haar hart en ziel voor de dieren in de opvang. Heb de stichting leren kennen via Youtube en Facebook.... Toon meer
Ik ben al meerdere keren met mijn familie op Curaçao geweest voor vakantie. Tijdens deze vakanties hebben wij Tamara bezocht. Ik heb diep respect voor Tamara, hoe ze zichzelf volledig inzet en al haar... Toon meer
Ik heb 2 honden bij Tamara vandaan. Beide in 2016 van Schiphol gehaald. Volledig verzorgd waren ze... voor die tijd stuurde tamara foto's en video's van mijn honden Djenny en Vita. Hoe ze speelden e... Toon meer
In eerste instantie leek het geweldig, en voor de dieren zal Tamara vast het beste voor hebben, maar verder is ze helemaal niet zo leuk. Zolang je geld doneert en positief blijft is het allemaal leuk... Toon meer
Stichting Pippi’s Opvang biedt een veilige, permanente thuis voor dieren uit noodsituaties, zoals mishandeling, verwaarlozing of verwondingen. Wij bieden een liefdevol, stabiel thuis waar dieren kunnen herstellen, vrij van angst en uitbuiting. Onze missie is om deze dieren een tweede kans te geven, met de ruimte en zorg die ze verdienen. We hebben geen bezoekers op ons terrein om hen een rustige, stressvrije omgeving te garanderen. Onze opvang is gericht op dieren die speciale zorg nodig hebben, zoals dieren met gedragsproblemen of trauma’s. Op dit moment bieden wij een thuis aan 120 dieren, variërend van ezels en honden tot paarden en schildpadden. Helaas kunnen wij in de toekomst geen nieuwe dieren aannemen, omdat onze capaciteit volledig is. Dit stelt ons in staat om de kwaliteit van zorg voor onze huidige bewoners te waarborgen. Ons team bestaat uit ervaren professionals die volledig toegewijd zijn aan het welzijn van de dieren. Om de hoogste kwaliteit van zorg te kunnen bieden, nemen we in de toekomst geen stagiaires of vrijwilligers aan. Wij willen ervoor zorgen dat elk dier de persoonlijke aandacht krijgt die het verdient. Wij werken volledig op giften en donaties. Met uw steun kunnen wij blijven zorgen voor de dieren die bij ons wonen. In 2025 blijven wij ons richten op het welzijn van onze dieren. We zullen ons werk uitbreiden door extra zorg te bieden voor de dieren die speciale aandacht nodig hebben, en de liefdevolle omgeving die ze verdienen te behouden. Opmerking: Vanwege het welzijn van onze paarden en ezels bieden wij geen zwemwandelingen aan. Steun onze missie door een donatie. Meer informatie vindt u op onze website: www.pippisopvang.com. Met liefde, Stichting Pippi’s Opvang Met uw steun bouwen we aan een wereld waarin mishandelde en verlaten dieren een tweede kans krijgen op een veilig en gelukkig leven
Curaçao
- www.pippisopvang.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Wees gewaarschuwd als je vrijwilligers…
Wees gewaarschuwd als je vrijwilligers werk gaat doen bij Pippi’s opvang op Curaçao
Houd rekening met een hoop eigen onvoorziene kosten. Zo ben je zelf verantwoordelijk voor je ontbijt en avond eten. S middag word er warm gegeten en betaald door de stichting. Soep uit blik en eieren van het land zijn favoriet. Niet echt een goede warme maaltijd. Als er eten besteld word s avonds moet je dit ook zelf betalen. En is erg duur op het eiland. Ook het wc papier en handzeep zijn voor eigen rekening. Het is hard werken van 7:00-11:00 & 15:00-19:00 uur. Dit 7 dagen in de week. Je eigen tijd daarvoor, tussen en na werktijd mag je besteden aan jezelf. Wel moet er in die eigen tijd nog eten gemaakt worden, afwas en was bij gehouden worden. Slaap je in studio’s waarvan de ramen gewoon open zijn en alles in en uit kan vliegen. Zonder airco. Ook moet je niet gek opkijken als je een kakkerlak of muis tegen komt in huis. Dat het hard werken is, is niet erg en daarvoor ga je er tenslotte heen. Houd rekening dat je de eerst 2 weken alleen maar mag schoonmaken en geen dieren verblijf in komt. Ook is er geen warm water een lekkere warme douche na al dat harde werken zit er dus niet in. Al deze dingen waren mij niet duidelijk. Daarom wil ik jullie graag waarschuwen. Maak van te voren duidelijke en concrete afspraken. En een zak met geld heb je dus ook wel nodig.