Op 16 Augustus een product besteld. Vandaag, 27 augustus, nog steeds niet ontvangen. Paar dagen geleden een mail gestuurd... nog geen mail terug ontvangen. Als je hem via Bol.com besteld h... Toon meer
Ons is niet het bestelde geleverd, maar een alternatief. We sturen het terug. Men had even contact kunnen opnemen om over een niet te leveren product te overleggen. Uiteraard had dat ook al via de web... Toon meer
Ik plaatste mijn bestelling tijdens de vakantieperiode van Pittenzak.nl en kreeg heel snel een automatische email waarin stond vanaf welke datum de bestellingen weer werden klaar gemaakt. Ik ontving m... Toon meer
De bestelling heeft een klein beetje vertraging opgelopen, maar het bedrijf heeft mij hiervan meteen op de hoogte gebracht. Toen het pakje afgeleverd was, bleek dat ze een kleine notitie hadden to... Toon meer
Mensen keken ook naar
Snelle levering? Nee: na 11 dagen nog niks binnen.
Als je hem via Bol.com besteld heb je hem de dag erna.
Op bol.com zie ik nu ineens dat als je hem via Bol.com besteld, een beetje goedkoper uit bent (komt door de bezorgkosten).
En geen telefoonnummer?! Heb het idee dat ze met vakantie zijn.
Ik ben niet de enige die deze ervaring deelt, nu ik reacties van anderen lees over pittenzak.nl op deze site.
Als ik de pittenzak ontvang zal ik tevreden zijn. Maar nog een keer via deze site iets bestellen: Ho maar!
Ik zeg: ff wat pit in de zak en de claim snelle levering in context plaatsen: snelle levering vergeleken de Romeinse Tijd.
goede service
Ik zou deze webshop zeker aan raden. de pittenzaken zijn fijn in gebruik. Voor mijn familie heb ik er ook 2 besteld.
Goede producten, slechte service
Ze leveren echt goede kwaliteit producten, ben er heel blij mee. Alleen zijn ze niet telefonisch bereikbaar (je krijgt alleen voicemail) en antwoorden niet op mijn mail. Bij het afrekenen wordt er inderdaad vermeld dat de levertijd langer is dan normaal ... bezorging kan 1-7 dgn duren in plaats van bezorging de volgende dag. Echter ik heb de bestelde producten pas na 12 dgn gekregen zonder een verzendbevestiging ontvangen te hebben. Aan communicatie valt er veel te verbeteren.
Na wat opstartproblemen...
Na wat communicatieproblemen in den beginne, uiteindelijk prima geïnformeerd omtrent oorzaak, oplossing en levertermijn.
Ben zeer tevreden over het product. Zal, indien nodig, ook zeker weer een beroep doen op deze webshop.
Goede communicatie
Tijdige communicatie over levering, nadat email is gestuurd. Aandachtspunt is dat bij de producten staat vermeld voor 18:00 besteld, morgen in huis. Vervolgens krijg je een ontvangstbevestiging dat de bestelling in de meeste gevallen tussen 1 tot 3 werkdagen wordt geleverd. Dit is verwarrend en niet de informatie die voor betaling wordt gegeven.
Wij hebben een fijne, warme, verzorgde, mooie aankoop gedaan, conclusie...tevrede!
Wij zijn zeker tevreden over de bestelling en de pitten zak! We willen wel als advies meegeven dat de verpakking/doos voor het verzenden iets groter moet en de pitten zak meer beveiligd. Nu maakte ik de tape van het doosje open met een mesje en sneed ik bijna in de pittenzak, omdat deze tegen de boven kant van de doos aanzat.
Verder alleen maar complimenten voor alles, ook de website ziet er mooi en duidelijk uit. Veel succes!
Prima service
Keurige service. Een snelle levering van de bestelling. Met een aardig mailtje als bevestiging van de aankoop. Geen problemen ondervonden. Ik raad deze site aan.
Supersnel en geweldige service.
Na 1 dag had ik op zaterdagochtend al wat ik besteld had. Netjes verpakt en een duidelijke gebruiksaanwijzing.
snelle service en artikel voldoet volledig aan de beschrijving!
Gewoon goed!
Ik heb de pittenzak voor de rug en hij is zijn geld meer dan waard!
Beschrijvind is volledig, duidelijk en overzichtelijk. Kan niet anders zeggen dat ik een zeer tevreden klant ben en zou het zeker aanbevelen aan anderen!
Dus mocht iemand nog twijfelen nu. Zeker niet doen maar gewoon aanschaffen!
Zeer content !
Wanneer je echt een goed wamtekussen wilt hebben moet je bij Pittenzak.nl zijn.
De bestelling werd op tijd geleverd
Op tijd geleverd en pakket in goede oprde ontvangen
Producten zien er mooi uit
Pas 2 producten van de 4 bestelde producten ontvangen en ik word nu al gevraagd om een mening te geven. Ik kan er eerlijk gezegd nog niet veel van zeggen, want ik heb de sloffen en de pittenzak nog niet eens uitgeprobeerd. Het is op dit moment ook veel te warm en zoals gezegd heb ik het belangrijkste product nog niet eens ontvangen. Ik word wel eens moe van als die vragen om iets te beoordelen, tegenwoordig bijna bij elke koop die je doet via internet. Hopelijk volgt de rest van mijn bestelling snel.
snel, duidelijk
Snelle levering, duidelijke website + gebruikshandleiding.
Pittenzak lekker lang en goed verpakt.
snelle levering goede service
Ik heb al 2 keer bij pittenzak.nl besteld.
Beide keren was het de volgende dag al in huis.
Echt tevreden over de levering.
Leuke reacties van de mensen die we het cadeau hebben gedaan.
Ik Zou het iedereen aanbevelen.
Leuk cadeau
De bestelling een week voor de verjaardag besteld keurig optijd de bestelling ontvangen
Een leuk en gewaardeerd cadeau
goede en snelle levering en een hele fijne pittezak lekker groot
Ik ben heel tevreden over de pitten zak is lekker groot en een goede handleiding erbij hoe je het moet gebruiken !
Netjes, snel en super mooi
Super snel het pittenkussen ontvangen.
Ook te schattig de kleine hartjes, leuk voor een cadeau, of om lekker zelf te houden. Mooi klein en goed verpakt. Helemaal blij mee!
Goed product en snelle levering
Een snelle levering, goed product erg overzichtelijke en handige website!
Gewoon perfect!
Niets beter dan warmte op de plaatsen waar nodig. Het ideale cadeau overigens om je geliefde mee te verrassen. Zacht en warmte , meer moet een mens niet hebben!
Snel, duidelijk en kwaliteit.
Ik vond de site duidelijk en overzichtelijk. Wat je krijgt is kwaliteit en ik had het de volgende dag al in huis!