Peter Jahn & Partnere A/S Reviews 63

TrustScore 3.5 uit 5

3,4

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse. Vi kom lidt senere fra start end først aftalt, men da vi først kom igang med vores rørprojekt i vores andelsforening, gik det over al forventning. Kenneth Gant fra PJP har ført o... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har lige fået skiftet rør og faldstammer hvor PJP var “rådgiver”. De tog hurtigt entreprenørens side i flere sager, gav ingen rådgivning på skader pga. dårligt udført arbejde (b.la vandskade) og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores ejerforening har brugt PJP til en række projekter de sidste 15 år. Denne gang har PJP rådgivet og styret et projekt omkring udskiftning af vores varmecentral, som Kenneth Gant var projektleder p... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi benytter PJP i foreningen (111 rækkehuse). Bl.a. til et forestående asfalteringsprojekt. Håndteringen har været med fuldstændig mangel på ansvarlighed fra rådgivers side. Han har været usynlig, har... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Architect
  2. Civiel ingenieur
  3. Aannemersbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Hos Peter Jahn & Partnere er vi eksperter i byggeteknisk rådgivning indenfor renovering, vedligeholdelse og forbedring af ejendomme. Vi tager ansvar for både bygninger og mennesker og ønsker at bidrage til en byggebranche med tanke på fremtiden. Vi er et fagligt kvalificeret hold af ingeniører, bygningskonstruktører og arkitekter, der kan hjælpe med alle typer opgaver – tekniske som arkitektoniske, og vi er vant til at være på forkant med miljørigtige og bæredygtige løsninger. Vi bærer vi en fælles ambition om at tage ansvar for både kunder og samarbejdspartnere – og vi står ved det ansvar hele vejen, også når det gælder sager, der af uforudsigelige grunde ikke forløber normalt. Vi ønsker at praktisere ordentlighed, troværdighed og god service i mødet med alle i branchen.

3,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Forsinket, upålidelig og virker ligeglad

Jeg har aldrig før anmeldt nogen negativt herinde, men det bliver jeg nødt til med PJP.
Vi bor i en lille ejerforening (2 opgange), og PJP fik opgaven med at renovere vores tag og kviste og male vores vinduer. De gik i gang med at sætte stillads op og pakke os ind i plasticpressenning ultimo september/primo oktober, og det tog en KRIG, men vi tænkte 'nå ja, herregud, de har jo styr på det - de har jo lovet at være færdige i begyndelsen af december.' I begyndelsen af december blev der så sat en revideret tidsplan op i følge hvilken, de ville være færdige og stilladset taget ned SENEST fredag den 14. december. Vi tænkte ikke så meget over det, for man må jo regne med lidt forsinkelse. Vi var bare glade for, at de ville være færdige til jul. Tirsdag den 11. december - altså i den uge hvor stilladset skulle være taget ned - fik vi så en julekurv fra PJP med et brev, hvor de oplyste os om, at de først ville være færdige i slutningen af januar. Selvfølgelig er det da fint med en kurv, men det virker ærlig talt utroværdigt, at det først var i den uge, hvor de skulle være færdige, at det gik op for PJP, at de blev 1,5 måned forsinket.
Alle fire lejligheder på femte sal og en af dem på fjerde har haft vandskader, fordi PJP ikke kunne at ulejlige sig med at dække ovenlysvinduerne til. Jeg har talt med dem én gang, hvor jeg blev mødt med en byge af dårlige undskyldninger - vejret var dårligt med regn, blæst og sne (jeg tror PJP er de eneste, der kan blive overrasket over de vejrfænomener om efteråret/vinteren), leverandører er gået konkurs, og håndværkere er ikke mødt op (det er selvfølgelig ærgerligt for PJP, men til syvende og sidst er det dem, der har valgt dem, og dem der har ansvaret). Samtidig var det tydeligt, at de bare ville af med en besværlig kunde, og de lovede, at NU holdt tidsplanen med nedtagning af stillads i slutningen af januar. Vi skriver nu 7. marts og udenfor vores vinduer mod gården er der stadig stillads ...
Det, der er lavet, ser pænt ud, og så kan vi jo bare håbe på, at det holder bedre end PJPs løfter og tidsplaner.

7 maart 2013
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.