Plakjestickers Reviews 12

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik bestel regelmatig bij…

Ik bestel regelmatig bij plakjestickers.nl, zowel privé als voor mijn bedrijf. Altijd uitstekende kwaliteit en razendsnelle levering. Eventueel maatwerk of aanpassingen zijn ook eenvoudig te regelen. Echt een betrouwbare partij!

7 oktober 2025

Goede kwaliteit in product en service.

Ik kom jaarlijks terug bij Plakjestickers voor een stickerset voor mijn auto. Ik word altijd vriendelijk geholpen door de jongens ook al verandert mijn design idee elke keer weer, ze staan voor je klaar! Daarom zou ik Plakjestickers aan iedereen aanbevelen voor kwalitatieve stickers.

14 juli 2025

Top bedrijf

Erg tevreden met mijn bestelling bij plakjestickers, goeie kwaliteit stickers en levering zoals beschreven op de site. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor stickers.

7 oktober 2025

Te laat

Veel te laat geleverd. Duidelijk vermeld wanneer ik het nodig heb.
Contact gezocht met het bedrijf. Geen reactie op de app. En ook niet op de mail.

19 september 2025
Logo Plakjestickers

Antwoord van Plakjestickers

Beste Bas en Daisy,

Excuses voor onze late reactie op uw review. We gebruik(t)en zelf geen Trustpilot dus werden niet op de hoogte gesteld van uw review. We vinden het uiterst vervelend dat uw order niet op tijd is binnengekomen. We beloven op de website dat wij uw order binnen 2-3 werkdagen verzenden als u voor 15.00 besteld. Helaas kunnen wij niet zo snel leveren als bijv. een Bol.com omdat de stickers op maat voor u worden gemaakt. Vandaar dat wij rekenen met de 2-3 dagen "productietijd". Zeker in dit geval, aangezien het om specieke zelf samengestelde tekststickers gaat.

U heeft de 14e om 20:13 besteld en ik zie dat uw order inderdaad pas na 3 dagen is verstuurd waardoor deze één dag te laat is aangekomen. Hiervoor hebben wij onze excuses aangeboden en hebben uw order gecrediteerd.

Hopelijk kunnen wij u in de toekomst toch nog van dienst zijn.

Stan
Plakjestickers.nl

Erg duur voor n print/sticker duurt ook lang en dan maatvoering maar n draai aan gegeven.

Rare bedrijfsvoering duur en hun bepalen de maat van je sticker terwijl ik deze wil plakken op een gangbaar bordje welke maatvoering door gemeentelijk / overheid breed gebruikelijk is maar nee plakjesticker gaat ons redden hun bepalen de lengtemaat van je print/sticker ja of na eerste dure misser mag je een nog duurdere 2e bestelling doen mogelijk dat het dan wel goed komt. Gekkies leven in vroegere tijden toen letters gezet werden tekst gedrukt werd en die matrijzen hete geloof ik en vaste maten hadden.

7 september 2025
Logo Plakjestickers

Antwoord van Plakjestickers

Beste Jan,

Excuses voor onze late reactie op uw review. We gebruik(t)en zelf geen Trustpilot dus werden niet op de hoogte gesteld van uw review maar we hebben hier natuurlijk uitvoerig contact over gehad.

De stickers die u besteld heeft (eigen tekst stickers) kunt u zelf samenstellen op de website, waarbij u uw eigen afmetingen kunt kiezen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de hoogte/breedte verhoudingen "vast" zijn. Anders wordt de schaling anders van de tekst en gaat de tekst vervormen. Dat wil je niet. U heeft de mogelijkheid om óf de hoogte óf de breedte te kiezen op onze website. Mocht je de hoogte kiezen, dan schaalt de breedte automatisch mee en vice versa. Dit wordt duidelijk weergegeven op onze website met de maatvoeringpijltjes.

Omdat we kunnen begrijpen dat dit verwarrend kan zijn als je voor het eerst stickers besteld, hebben we u 30% korting aangeboden en hulp bij het samenstellen (al dan niet op maat) voor de juiste stickers. Hier had u geen interesse in.

Hopelijk heb ik u hierbij voldoende geïnformeerd.

Stan
Plakjestickers.nl