Televisie gekocht bij Plasma discounter/televisiewinkel nu. Tv gaat niet meer aan, ik heb ze gemaild, maar geen reactie. Vreemd dat hun telefoonnummer niet werkt. Heel vreemd allemaal.
Plasma Discounter
Vorige week heb ik een tv gekocht bij plasma discounter, een sony voor mijn zoon. helaas toen we hem toe gestuurd kregen bleek het een show model te zijn, zo een die al misschien meer dan 1000 uur... Toon meer
Ik heb op de site een demo model gevonden van een samsung ue46f8000 ik heb ze gebeld om te vragen of het toestel beschadigd was maar dat scheen niet zo te zijn hij zou binnen 14 dagen terug gestuu... Toon meer
Ik wacht nu al meer dan 1,5 maand op de terugbetaling van mijn geld omdat het product niet leverbaarbaar was. Nadat men het geld eerst heeft "teruggestort" op hun EIGEN rekening. Bovendien krijg ik oo... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Nederlands grootste LCD TV specialist - Goedkope Samsung en LG Plasma Televisie's, Sony Bravia, Philips en Panasonic flatscreen. Alle nieuwe Philips Full HD modellen. HD Ready.
Nederland
- www.plasma-discounter.nl
Uitstekende hulp en advies geen opgedrongen verkoop praatjes.
Kwam alleen maar even kijken en ging met een tv en div weg, verkoper gaf advies en luisterde goed naar de klant om wat hij wilde of waar hij interesse in had. Hij puste in geen enkele zin van dit of dat moet u kopen maar overleg en denk er nog even over na, en wij adviseren u voor wat u wilt.
1x en altijd weer!
Op zondagochtend je tv uitzoeken, reserveren via de website en 's middags ophalen met de kids. Wat wil een mens nog meer.
Top zaak, service waar veel bedrijven wat van kunnen leren
Ik heb bij Plasma-Dicounter een TV gekocht en gekozen voor afhalen in de winkel. Ik kan niet anders zeggen dan, wat een top service, nette winkel, snel geholpen en er wordt zelfs nog even geholpen om de spullen in de auto te zetten.
Ik heb ze vandaag nog even gesproken omdat ik problemen heb met het werkend krijgen van een Ziggo Cam module (TV loopt vast bij het insteken van de CAM Module), werd geholpen door iemand die weet waar hij het over heeft (Dat is al een verademing ten opzichte van een hoop andere winkels), welke mij direct aanbood om bij hun nieuwe CAM Module af te halen en blijvende problemen te TV om te ruilen voor een ander exemplaar.
Kortom, top zaak, absolute aanrader.
Wederom Top!
Heb wederom m'n tv bij plasma discounter gehaald! Ondanks dat er geen laagste prijs garantie geboden wordt, toch de laagste prijs gekregen! Super service!
Levering en afhandeling aankoop uitermate correct
Bestelling via internet eenvoudig en duidelijk. Levering zoals afgesproken met één dag en een probleempje keurig opgelost. Dat schept vertrouwen voor een volgende bestelling.
Rob Zonneveld
Dit is het
Super, vindt mijn droom tv nergens meer, door toeval zie ik Tom op station ns in Den Bosch lopen, en dacht ineens aan "de plasnadiscounter"en maar goed ook, hadden mijn tv, demo, voor zeeeeer scherpe prijs. Ineens per mail gereserveerd, om hem zelf op te halen, en de middag van halen even contact gehad. Zeer kundige dame aan de lijn, die alle vragen probleemloos kon beantwoorden, wat me helemaal tevreden stemde. Was rond 5 uur in Naarden, schitterende showroom, tv, en koffiezetters, alle topmodellen speelden, zeer ruime keus. Snel aan de beurt, door zeer proffesionele medewerker, die mij alles van de tv kon uitleggen, en die mij de betekenis van de typenummers probleemloos kon uitleggen. Nadat hij de tv had opgehaald, en afgerekend heeft deze heer hem samen met mij in de auto gelegd. Top, er is niets op aan te merken. Mooie showroom en zeer kundig personeel, een uitdaging om volgende keer zeker daar te beginnen met kijken naar het artikel wat je wilt kopen.
Walhalla te kopen in Plasma Discounter als vrouw alleen!!
Veel service en als vrouw alleen veel hulp en dat zonder het te vragen nog wel.
Bravo en klasse voor deze ondersteuning.
Voor een volgende aankoop is Plasma discounter het adres voor mij!
goed en goedkoop
Hele aantrekkelijke prijzen en snelle levering zeker doen
Super service en perfect op tijd geleverd.
Ik heb al meerdere producten via de Plasma Discounter gekocht en ben zeer tevreden klant.
goede informatieverstrekking
goede informatie. en service.
het is alleen jammer, dat je met een i-pad niets kan bestellen.
Tevreden met Sony Soundbar en bediening.
Via google zijn we op Plasma Discounter beland na het zoeken voor een Sony Soundbar HTCT60BT. We waren de boxen en snoeren in de woonkamer zat. Zeer prettig dat de Plasma discounter ook op zondag open is. We werden prettig geholpen, alle tijd voor ons, de verkoper vond onze keuze ook prima en geen mooie praatjes dat er ook duurdere zijn. Hij liet ons het geluid horen, we waren er heel tevreden over.
Boudewijn
Om eens een kijkje te nemen bij Plasma Discounter was een prima tip ! Een aanrader !
Op aanraden van onze zoon zijn wij bij de Plasma Discounter belandt.
Mooie winkel, ruim en overzichtelijk, plezierig geholpen.
Onze aankoop werd door een medewerker ook nog eens naar onze auto gebracht.
Klasse !!!!!
Geweldig bedrijf.
Erg mooie winkel goed overzichtelijk en een ruime keus, tevens alle mogelijkheid voor een demo.
Waar zowel mijn vrouw en ik een goed gevoel van hebben overgehouden is de zeer goede uitleg van de medewerkers, nemen echt alle tijd. Kan de saturn en mediamarkt veel van leren.
Vertrouwd en zeer aanbevelingswaardig,top.
De keuze mogelijkheden zijn groot met goede technische beschrijvingen en een klantvriendelijke benadering m.b.t. de communicatie over en weer.
Daarnaast is de prijsstelling erg goed, daarom heb ik gekozen voor Plasma Discounter.
Uitstekend!
Top service! Via de site een mooie tv besteld die de volgende dag al in huis was. Erg blij met de tv en de snelle goede service!
prettige winkel waar ik ben geholpen door vriendelijk personeel
De winkel van Plasma Discounter is een prettige en mooi ingerichte winkel waar ik ben geholpen door zeer vriendelijk personeel die mij een goed advies hebben gegeven over het gekochte product. Dit omdat zij goed op de hoogte zijn van de functionaliteiten van de producten die ze verkopen. Na installatie van het product ben ik 100% tevreden omdat het apparaat precies doet wat er in de winkel verteld werdt.
Kortom een zeer prettige winkel waar ik zeker weten vaker ga komen!
Goedkoop, snel, klantvriendelijk en gemakkelijk!
Jullie waren voor mijn product(Samsung HW F750) de goedkoopste. Verder was het voor 20:00 besteld, volgende dag in huis. Dus had hem meteen de volgende dag binnen. Ook een erg gemakkelijke en klantvriendelijke site. En de mailtjes waren duidelijk en overzichtelijk en kon meteen gemakkelijk mijn pakketje volgen.
Kortom, helemaal prima in orde!
Beter dan verwacht!
Geen idee of de Plasma Discounter wel een site was met goede en snelle levering. Nou dat zit dus wel goed. Een dag later was de tv al onderweg. Precies op de hoogte waar het pakketje was met de track and trace en een duidelijke begeleiding via e-mail.....TOP!
Goede service, uitleg zeer duidelijk en achteraf ook heel behulpzaam!
Maandagochtend haalde ik het in mijn hoofd een tv voor op mijn kamer te kopen, wat wel moest mbh digitenne.
Eerst gebeld naar de Plasma Discounter voor uitleg hoe en wat, toen erheen gereden en direct alles duidelijk.
KPN digitenne pakketje erbij, eenmaal thuis aangekomen alles geregeld en een kwartier later in bed tv kijken!
Super!
Snel. Veilig! Super
Ze maken waar wat ze beloven. Een niks mee aan de hand bedrijf. Ook de films van de producten op toutube zijn ideaal. Aanrader!