Jag måste säga att servicen är guld värd. Jag beställde några saker och fick sen ett mail om att tyvärr fanns inte allt i lagret men dom kom med andra liknande alternativ om jag inte ville vänta lit... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Handla lite trevliga produkter (potensmedel b.la) och blev väldigt nöjd. Varför ? Jo dels så fungerade det jag beställde väldigt bra (blev stenhård) och dels så skickade Pleasuredome varorna kvickt så... Toon meer
Hej, jag har inte fått min beställning i postnord appen står att beställningen är levererad men jag har betalat för en produkt som jag inte har fått...det känns inte rätt! Det är antagligen postnord s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har fått mycket bra intryck av Pleasuredome.se. Det jag beställt kom omgående och sakerna fungerade väldigt bra. När det var svårt att bestämma vad jag skulle köpa så fick jag hjälp på ett bra och... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Välkommen till Pleasuredome Vi har fler än 7000 sexleksaker och lingerie . Produkter för vuxna som kan sätta en guldkantt på tillvaron. Chansa inte, Köp något som ger mer lust
Contactgegevens
Box 6, 74046, Östervåla, Zweden
- 0184956969
- info@pleasuredome.se
- www.pleasuredome.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
WILL SPAM YOUR PHONE NUMBER FOREVER
If you shop here they will spam your phone with deals, even if you uncheck the box for advertisements. If you block their number they will switch to Robo-Text-spamming, so now you can't block their advertisements anymore because smartphones can't blocking messages from non-numbers (Robotext). And so these ******* will spam you constantly for years until you change your number.

Antwoord van pleasuredome.se
Köpte två parfymflaskor för 99kr styck…
Köpte två parfymflaskor för 99kr styck (och annat) och fick hem två 1ml provflaskor. Påtalade detta hos kundservice, som skickade screenshot på varan och ringade in att man kunde läsa sig till att det var 1ml. Givetvis rätt i sak, men man utgår ju inte ifrån att man köper ett parfymprov för 99kr. Min tanke var att jag köpte den minsta flaskan, inte ett varuprov. Jag påtalade att det är ett sätt som lurar kunder och fick till svar att jag ”lurar mig själv som inte läser vad jag köper” av personen i kundservice-chatten sen blev jag borttagen från chatten.
Dåliga produkter och otrevlig personal
Dåliga produkter och otrevlig personal

Antwoord van pleasuredome.se
Omöjligt att få företaget att sluta…
Omöjligt att få företaget att sluta skicka erbjudande mm. Väldigt trist.

Antwoord van pleasuredome.se
Undrar var och kanske när min order kommer eller inte.
Väntat snart en hel vecka på en specifik produkt och har inte fått något svar ännu om den kommer skickas.

Antwoord van pleasuredome.se
Allt gick fort och kom mycket snabbt o…
Allt gick fort och kom mycket snabbt o väl in packat.

Antwoord van pleasuredome.se
Omöjligt att bli av med dom
Jag har skrivit och avböjt alla aviseringar från detta företag..
Men dom fortsätter att sms mig trots allt..
Ångrar djupt att jag nånsin köpte nåt från dom.
För tydligen så fattar dom inte budskapet..
Känner mig bestulen
Har väntat på att få tillbaka en produkt från garantikoll som köptes 19/12 2023 men pleasuredome varken svarar eller skickar tillbaka den. Känner mig bestulen på 500 kr som produkten kostat. Har tagit väldigt lång tid. Bemöts av paranoid kundtjänst. Avråder alla att beblanda sig med detta låtsasföretag.
Mycket dåligt sällskap
Mycket dåligt sällskap, osäkert. Jag fick inte min beställning och de anklagade mig och deras behandling med kunder var mycket dålig. Jag rekommenderar det inte till någon

Supernöjd
Superbra service, snabb leverans och mycket att välja på. Kundservice svarar snabbt och trevligt!

Antwoord van pleasuredome.se
Snabb leverans och perfekt kundtjänst!
Snabb leverans och en suverän kundtjänst som hjälpte mig med ett problem när det var fel på en produkt。 Kommer att beställa hos er igen, Tack!

Sms spam
Hur tar man bort sitt nummer från era sms spam? Vill inte ha dem

Blufföretag som säljer bluffprodukter

Antwoord van pleasuredome.se
Tycker det fungerade väldigt bra
Tycker det fungerade väldigt bra. Enkelt att beställa och bra produkter som verkligen kom till nytta för oss. Kommer beställa fler gånger
Skulle ge 0 stjärnor om jag kunde
Skulle ge 0 stjärnor om jag kunde. Efter att det gått två dar utöver leveranstiden så kontaktade jag företaget, vilket bara går att göra via mail. I telefon är det aldrig nån som svarar. Inte i chatten heller. Det visade sig då att de inte skickat varan för att den inte fanns i lager, trots att det inte stod nåt om det när jag beställde. I mailet jag fick stod det bara att min order var makulerad ( vad nu det innebär) och att de kontaktat klarna angående det. Fick ingen info om ifall pengarna skulle komma tillbaks på kontot, utan fick ringa klarna för att reda ut det. Jag har fått återbetalning nu i alla fall. En annan märklig grej som fanns längst ner i mailet var mitt namn, staden jag bor i och att jag köpte varor för 800 euro (vilket jag absolute inte gjorde). Jag har mailat företaget om detta och frågat varför det står så. Jag har inte fått svar ännu men det är en otroligt stressande situation och man undrar ju om man har blivit scammad

Dit is Trustpilot