God kvalitet til ganske fornuftige priser. Dog er deres forsendelses muligheder lidt tricky og man skal holde tungen lige i munden når man bestiller, så man ikke bestiller forkert. Det kostede mig 600... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super fin service til fornuftige priser. Vi fik gennemgået løsningerne godt inden valg. Ved opsætningen identificerede montør selv fejl fra fabrikken allerede inden opsætning. Dette tog ca. to uger at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super god kunde service. Kvalitet til en rigtig god pris 👍 Er super glad for både lamel- og rullegardiner. Fejl i 2 lameller, som blev skiftet lynhurtigt og uden problemer. Kan kun give de bedste anb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Plissegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, rullegardiner-duo, stofgardiner, markiser , glasplader med print, glasplader i god kvalitet og rimelige priser.
Tværager 93, 2670, Greve, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg har jo ikke fået mine varer endnu men ud fra tidligere bestillinger er i helt perfekte

Antwoord van Plisseart
Vi har haft en rigtig fin oplevelse med Plisseart, hvor vi bestilte gardiner på mål. Bestillingen var by nem at lave, og gardinerne kom i de rigtige mål. De passer perfekt til vinduerne og var meget nemme at sætte op.
Alle vores gardiner var mærket med det navn, vi havde givet dem ved bestillingen, hvilket gjorde det virkelig let at finde det rigtige gardin til hvert vindue under opsætningen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og vi er meget tilfredse med resultatet.

Antwoord van Plisseart
Super nemt at bestille og monterer.
God vejledning og service

Antwoord van Plisseart
Super fin service. Også lang tid efter handelen.Jeg er meget tilfreds.

Antwoord van Plisseart
Nemt at bruge hjemmesiden og nemme at sætte op.

Antwoord van Plisseart
Da jeg flyttede ind i min lejlighed, var jeg sikker på, at et lamelgardin var den bedste løsning til et vindue, der er lidt over 2x2 meter. Jeg fandt hurtigt frem til Plisseart; men var meget usikker på monteringen.
Jeg har lige færdigmonteret gardinet i dag. Og jeg må sige, at jeg har fået bonus af den grundige måle- og monteringsvejledning, der er på Plissearts hjemmeside.
Faktisk har den største udfordring været at finde udstyr til at bore i armeret beton, som overliggeren til vinduet er lavet af.
Jeg fortryder nu, at jeg begyndte at montere gardinet, før jeg havde borehammer og 4 skærs SDS-bor klar. Nogle af lamellerne er blevet krøllede, da de lå og var klar til at blive sat op. Så der er lidt arbejde i den kommende tid; men det er bestemt ikke Plissearts skyld.

Antwoord van Plisseart
Fine gardiner, god rådgivning over telefon. Stort farveudvalg.
Lidt lang leveringstid, men gardinerne skulle jo også lige laves.

Antwoord van Plisseart
Bestilte lamel gardiner til opsætning
Hurtig betjening -
Super kvalitet
Dygtige medarbejdere
Der var en fejl-længde på det ene lamel-gardin og det blev uden problemer udskiftet.
Tak for flotte gardiner og effektiv opsætning
Mvh.
Vivi Bay

Antwoord van Plisseart
Hurtig og rigtig god service.
Bestiller gerne snart igen.

Antwoord van Plisseart
Det er noget Billie plastik også når man har ventet 1,5 måneder på at få det passer det ikke

Antwoord van Plisseart
Bestilte gardin prøver. Betalte kun Otto? Som jeg får retur hvis jeg bestiller gardinet. Blev informeret på mail hele vejen igennem. Og rigtig finde vare der kom. Så nu kan jeg i ro og mag bestemme hvilken det skal være.
Vi har handlet med plisse art 2 gange og det har fungeret fint.

Antwoord van Plisseart
Jeg har ringet udtagelige gange i forbindelse med min ordre . Deres tlf bliver ikke besvaret som
Slet ikk, og der bliver sendt en autosms ud. Har ringet op til flere gange til dem ! Ringe service og gad vide om
Det overhoved er en troværdig side !!

Antwoord van Plisseart
Bestilte vare prøver på hjemmesiden, fik en sms dagen efter om atde var klar til afhentning. Super fint!

Antwoord van Plisseart
Super god oplevelse. Opmåling gik virkelig hurtigt, med en god løsning til opsætning af lamelgardiner. Levering og montering fungerede uden problemer, 1 time efter havde jeg nye gardiner som jeg virkelig er glade for til en rimelig pris. Alt i alt en super god oplevelse. Ville helt sikkert anbefale dette firma til andre 🩷