God kvalitet til ganske fornuftige priser. Dog er deres forsendelses muligheder lidt tricky og man skal holde tungen lige i munden når man bestiller, så man ikke bestiller forkert. Det kostede mig 600... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har haft en rigtig fin oplevelse med Plisseart, hvor vi bestilte gardiner på mål. Bestillingen var by nem at lave, og gardinerne kom i de rigtige mål. De passer perfekt til vinduerne og var meg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super fin service til fornuftige priser. Vi fik gennemgået løsningerne godt inden valg. Ved opsætningen identificerede montør selv fejl fra fabrikken allerede inden opsætning. Dette tog ca. to uger at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super god kunde service. Kvalitet til en rigtig god pris 👍 Er super glad for både lamel- og rullegardiner. Fejl i 2 lameller, som blev skiftet lynhurtigt og uden problemer. Kan kun give de bedste anb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Plissegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, rullegardiner-duo, stofgardiner, markiser , glasplader med print, glasplader i god kvalitet og rimelige priser.
Tværager 93, 2670, Greve, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Plisseart
Super service og hurtig levering.
Fik monteret 6 gardiner efter opmåling. Alt fungerede fint og må sige det er god kvalitet til prisen. Også god dialog med Bolek da de blev monteret. Kan varmt anbefale dem

Antwoord van Plisseart
2. gang vi benytter PlisseArt og denne gang oplevede vi igen grundig vejledning, præcis opmåling, hurtig levering og professionel montering. Desuden mener vi at priserne er helt fair ift. markedet.

Antwoord van Plisseart
Mega flot arbejde. Absolut fair pris. God service med fin opmåling samt montering af den dygtige Bolek. Vi er super tilfredse.

Antwoord van Plisseart
Leveringstiden var lang, men produktet var værd at vente på. Gardinet passede perfekt og kvaliteten er i top. Så fem stjerner fra os 😊

Antwoord van Plisseart
Hvis jeg skal give 5 stjerner skulle der have været gjort opmærksom på at skinnerne skulle være trukket fra længden på lamellerne og så skulle hele ordren være leveret med en kurer.

Antwoord van Plisseart
Super lækre gardiner og passer helt perfekt med de mål man bestiller og de billigere end de fleste med speciale mål, dog en vente tid på 18 dage men det er værd og vente på med deres gode kvalitet, klart god anbefaling herfra

Antwoord van Plisseart
Det er nu anden gang vi handle ved plisse Art, og er blevet godt behandlet, det kan godt anbefales😊

Antwoord van Plisseart
Jeg giver 3 stjerner, da det på mig virker som om der først kom "gang" i udførelse af ordren da jeg rykkede. Jeg betalte via mobilepay og måske er det ikke registreret. Men der er desværre gået noget længere end jeg forventede. Dog har jeg nu fået melding om ordren skulle være på vej. Så jeg glæder mig til at kunne skærme for solen

Antwoord van Plisseart
Fik en prøve. Rigtigt flot at man kan gratis få tilsendt en stofprøve så man kan se farven og kvaliteten der hjemme.

En super oplevelse.
Havde bestilt med opsætning.
Da han gik herfra, sad alt perfekt og ryddet op
Efter sig.
Klart anbefales.

Antwoord van Plisseart
Nemt at bestille, og fik varen hurtigt og fik gode beskeder om varens vej til pakkeshoppen. Og varen er som den skal være.

Antwoord van Plisseart
En side der var til at finde rundt på , og da der var lagt i kurv hurtig ekspedition. Helt igennem fantastisk.

Antwoord van Plisseart
Martyna fra PlisseArt udførte et enestående stykke arbejde og tilbød konkurrencedygtige priser sammenlignet med konkurrenterne, der fremlagde absurde høje priser. Kvaliteten på gardinerne er helt fremragende.

Antwoord van Plisseart
Kvalitet i top , enkel og overskuelig vejledning , både til opmåling og opsætning , vi er rigtig glade for vores plisse gardiner , bliver ikke sidste gang vi handler hos jer .