Jeg kan 100 % anbefale Kåre Lykkebo hos PMA Biler i Roskilde. Fantastisk personale og imødekommende mekanikere, som virkelig lytter til deres kunder. Jeg er meget glad for at komme der. Mvh Mehm... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
KGM Torres EVX ejer :-). Fantastisk kompetent afdeling i Roskilde. Efter montering af træk hos Grome Automobiler Frederikssund, hvor de splittede bilen ad, overtog PMABILER Roskilde sagen. De har nu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har for nylig købt en JAC E30X Nordic hos pmabiler, og hele processen har været helt igennem positiv. En stor tak til Johan, Kasper og Kåre for deres venlige og professionelle service... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Satte bil til skadesbehandling efter 2 småskader og har oplevet en Odysse med lang leveringstid hvor aftaler ikke er overholdt med PMA biler og mange søforklaringer er afgivet Bla. leveringsti... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Forside
Contactgegevens
Falkevej 6 - 10, 4600, Køge, Denemarken
- www.pmabiler.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Total useriøs forretning
Total useriøs forretning. PMA Biler annoncerer biler til salg, som ikke er til salg, men som blot skal trække kunder til. Trods jeg har gjort opmærksom på den pågældende annonce, er den fortsat aktiv. Da denne bil jo ikke kan købes, fik jeg tilbudt en anden blot 20.000,- dyrere, hvilket jeg takkede ja til. Men det viser sig, at denne vil først skal have udbedret en stor skade, og PMA Biler kan ikke sige hvornår de har den klar.
Jeg mistede tålmodigheden, og ender med at finde en bedre løsning, men jeg ønsker at dele min dårlige oplevelse angående min manglende handel PMA Biler.

Antwoord van PMABILER A/S
Virkeligt professionelt sted og god kaffe
på trods af Corona og leveringproblemer af stumper, klarede de opgaven super professionelt og fik topkarakter fra FDM da jeg fik den testet💪🙂

Antwoord van PMABILER A/S
5 stjernet service som altid i afd…
5 stjernet service som altid i afd Køge😀

Fantastisk bilforhandler
Man føler sig virkelig godt behandlet når man går ud af døren. Virkelig tryg oplevelse at blive betjent af Kasper. Service i top.

Kan varmt anbefale pma biler
Kan varmt anbefale pma biler
De har virkelig kæmpet med min bil som anden Nissan forhandler overhovedet ikke mente fejlede noget og bilen kører i dag tilfredsstillende får kun lavet service hos pma nu og køber da helt sikkert også ny bil hos dem

Antwoord van PMABILER A/S
Super Nissan Juke service oplevelse.
Har lige haft min Nissan Juke til 4-års service hos PMA biler. Det var en positiv oplevelse med deres super competente medarbejdere. Alt blev lavet som forventet og så blev bilen afleveret nyvasket. Se det er service. Jeg kan varmt anbefale dem. 👍
Jeg kan stærkt anbefale PMAbiler
Jeg kan stærkt anbefale PMAbiler i Køge. Mine seneste to biler har jeg købt der, og har altid fået en tilfredsstillende behandling. - Men min seneste oplevelse fortjener en særlig omtale. Jeg havde fået to buler, på een gang ved et vejarbejde.. Der skulle en ny forskærm til og bulen i fodpanelet skulle rettes. Jeg var meget ked af det, thi bilen var næsten ny. Kan den komme til at se ud som ny igen, spurgte jeg værkføreren; ja, det lover jeg svarede han. Og, ganske rigtigt. Da jeg hentede min kære Micra deluxe, så den ud fuldstændig som for 11 måneder siden. Man havde givet den en voxvask og støvsugning, som ekstra service..- Jeg kan tilføje at jeg naturligvis var blevet udstyret med en gratis lånebil i de fire dage reparationen stod på..
Her kommer vi igen!
Er nyligt flyttet til Køge. Derfor er det første gang vi har bilen til service her. Ved aflevering af bilen følte vi os meget velkommen og det samme ved afhentning, hvor de enkelte punkter i serviceeftersynet blev gennemgået omhyggeligt. Der virker meget troværdigt og professionelt og derfor er vi faste kunder hos PMABILER fremover. Prisen på serviceaftersynet var i øvrigt også acceptabel.
Altid god service!
Altid god service, søde ansatte og god kommunikation
Jeg besøgte Pma biler i Roskilde
Jeg besøgte Pma biler i Roskilde, for at prøvekøre og få et tilbud på en Nissan Qashqai. Der var ikke nogen fra salgsafdelingen på arbejde, på daværende tidspunkt. Det jeg synes jeg var underligt, men jeg gav mit telefon nummer til en reservedels ekspedient, så kunne en fra salgsafdelingen ringer mig op senere på dagen. De ringede aldrig tilbage.

Professionelt autoværksted
Jeg havde min Nissan Leaf elbil til 3 års service hos Nissan i Roskilde i december 2017. Alt blev udført som aftalt. Maj 2018 opdagede jeg lejestøj fra det ene baghjul. Jeg henvendte mig til Nissan i Roskilde der skiftede hjullejet uden omkostninger for mig, selvom bilens fabriksgaranti var udløbet ½ år tidligere.
Super god betjenning og service
Super god betjenning og service. Særlig tak til Silje i salgsafdelingen og ikke mindst værkføren Kenneth. Har været en fornøjelse at købe og få serviceret bil indtil videre :-)

Retter op på fejlene;-)
Efter en uheldig episode, har Pmabiler sørget for god service og efterlader et godt eftermægle. En oplevelse værdig!
Enorm dårlig service
Havde købt en Chevrolet cruze hos dem, og følte derfor det ville være bedst at sende den til service hos dem, men første gang min bil var der havde jeg bedt om at få skiftet forskærm men fik en bil retur hvor de havde sat skærmen fast til trods for den var knækket og jeg havde en del af den liggende herhjemme, fik jeg afvide at skærmen ikke var i stykker,
Så den skulle afsted igen for at få det rigtige lavet. Sender den afsted igen, og denne gang skulle de bare ha det en dag så skulle jeg nok få den igen, men dette tager pludselig længere tid end de havde regnet med..
Hører intet fra værkstedet med mindre jeg selv ligger og ringer flere gange om dagen for at høre hvordan og hvorledes men hver gang får man afvide at de skal lige undersøge hvor langt den er nået.
Vi får skiftet nogle ting på garantien som pludselig tager en evighed om at få hjem.. Regningen kommer CA. 4 mdrs tid efter den HAR været til service.
Lånebilen var en gammel bil, hvilket ikke var særlig hensynsfuldt, da jeg døjer med en diskusprolaps og derfor har valgt at bruge penge på en nyere bil med en vis standart for jeg kan holde ud at køre den. så forventer jeg også en ordentlig lånebil da det var på deres eget værksted den kom på og de ved jo nok hvad de skal tage for tingene.
altså det endte med de var flere måneder om at lave et service, skifte et håndtag, skifte en forskærm og opgradere min gps, som stadig ikke virker optimalt.
Ringede efterfølgende fordi jeg skulle bruge et Chevrolet værksted da jeg fik et brev omkring der var bremseslanger som skulle skiftes.. jeg afventer stadig opkald fra dem omkring hvornår disse kommer hjem??
Men tænker jeg bare er blevet smidt væk som jeg også blev da de havde min bil hos dem.
Yderligere kommmer jeg også til at betale for deres fejl i forhold til min forskærm.
Har kun kritik at sige omkring dette værksted og jeg anbefaler det ikke til nogle som helst.

Ualmindelig god service!
Kort fortalt, så er denne bilforhandler i Køge det mest hæderlige jeg nogen siden har mødt! Vi oplevede problemer med vores brugte bil herfra og de tog FULDT ansvar, uden spørgsmål.
En service man normal kan kigge langt efter i dag, men her eksisterer det! Lige fra første samtale om muligt køb af bilen, til sidste afhentning af bilen fra reparation.
De har været gode til at informere og følge op, da vores bil var til reparation for en drilsk fejl. Det ender med ny gearkasse uden et eneste piv fra dem. Ydermere fixer de også en anden fejl på bilen (selvom om vi nu er uden for garanti perioden). Vi vidste ikke om denne fejl hang sammen med den oprindelige fejl eller ej, men ingen spørgsmål, de fixer det bare.
Og endnu en fantastisk oplevelse, som igen bare understreger deres gode service: Jeg punkterer med lånebilen, kort efter den er afhentet. Det er svært at sige, om det er min skyld eller deres (en sten i dækket). Igen, ingen spørgsmål; jeg får refunderet udlægget til Falck afhentning.
Næste gang vi køber bil, vil jeg håbe denne forhandler har drømmebilen igen, for jeg vil allerhelst handle her!

SNYDER SINE KUNDER
Jeg købte en Chevrolet Spark Ltz 1,2 82 hk. fra 2013 helt ny. Der er ikke været andet end problemer med den bil, hvergang den kommer på værksted er der flabet kommentar / Svar fra kundeservice. Min bil kostede 146.990 som ny og så forventer jeg da også at den er i orden når man køber den. Men Næ nej der er værksted besøg næsten hver anden måned , så køre den heller ikke mere end 480 km på en tank på 35 liter. den er beregnet til at kunne køre 20 + pr literen ved blandet kørsel så dette burde give 700 km på en tankfuld benzin!!!!! Min bil går 12,8-13,5 på literen selvom jeg køre pænt og holder omdrejningerne nede de er aldrig over 3000.... Så er bilen også faldet fra 146.990 til 53-63.000 på 15 måneder det kan virkeligt ikke være rigtigt ? Jeg blev lovet guld og grønne skove ang bilen den er langt fra billig i drift + alt det værksteds besøg. I fortjener ikke den ene stjerne men man skal give 1 ;-(
Ringe udførelse af service
Jeg skulle have min Chevrolet Spark til 15.000 km service hos PMA Biler, som jeg var blevet anbefalet af en kammerat (som arbejder der, men det var ikke ham der udførte mit service).
For det første var det lidt svært at finde ud af hvor jeg skulle aflevere bilen, da det er et lidt "roddet" område, men det er vel hvad man kan forvente når det er første gang man er der. Jeg går ind og aflevere bilnøglerne ved skranken 10 minutter inden aftalt tid. Bliver dog skuffet over at jeg slet ikke får mulighed for at nævne nogle skavanker ved bilen som de lige kunne tjekke op på mens de alligevel var igang, men nærmere bare bliver sendt over i ventesalen med det samme.
Min bil er parkeret på gaden, og jeg har mulighed for at holde øje med den ind til den bliver hentet ind på værkstedet. På trods af at nøglerne bliver afleveret 10 minutter inden planlagt tid, bliver bilen først hentet 30 minutter EFTER planlagt tid (dvs 40 min efter aflevering). Bilen bliver kastet rundt i en u-vending og køres hastigt ind på værkstedet.
Da tiden for service er ved at være ovre, ser jeg min bil mere eller mindre bliver kastet ud på vejen og fare afsted med mekanikeren bag rettet.
Bilen bliver afleveret til planlagt tid (på trods af at den blev hentet ind 30 minutter for sent).
Da jeg går sedlen igennem over hvad de har lavet, bemærker jeg at dæktrykket og kontrolleret og justeret til 2,2 bar. Jeg plejer gerne at køre med 2,4 bar for at få mere økonomi ud af bilen, så da jeg kommer hjem kontrollerer jeg straks dæktryk (med henblik på at sætte den tilbage til 2,4 bar) og opdager at dæktrykket allerede står til 2,4 bar på alle 4 dæk. Det betyder altså at der ikke er kontrolleret og justeret dæktryk, på trods af at det er opgivet på sedlen.
Jeg ved godt at det er en lille ting, men det tager kun 30 sek at kontrollere og justere alle 4 dæk, og hvis de ikke engang gør det (og stadig skriver på sedlen at de har gjort det), så er det jeg bliver nervøs for hvad de ellers har undladt. Nu skal vi jo huske at bilen kom igennem service 30 minutter hurtigere end normalt, så er kan sagtens være flere ting de har undladt.
Jeg synes generelt det var en meget hårdhændet håndtering af min bil (af det jeg kunne se), og man kunne da i det mindste behandle bilen ordentligt så længe at kunden har mulighed for at se det.
Lees meer over geverifieerde reviews.