Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev overfaldet,på Østerbro om eftermiddagen på en hverdag-men politiet kom aldrig,selvom en dame havde ringet! Ved hvem gerningsmanden er...men der for meget arbejde v.det siger Kbh.politi-desuden ka... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Desværre som forventet. Inkompetent og elendig service. Blev berøvet til karneval, jakke, kort, penge og diverse. Kunne endda udpege hvem, men det ville politiet ikke gøre noget ved. De 8 'mand' der... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nå er jeg, med de fleste lei av politiets tafatthet. Gang på gang viser dere hvor fullstendig udugelige dere er. Henlegger helt åpenbare saker proppfulle av bevis. Og Høibysaken ender garantert med... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

hvorfor overhovedet have en hjemmeside når halvdelen af en ikke virker og forsvinder ind bag enm mur af latterlige cookies godkendinger... vi b´ved at i primær t sidder og fylder ansigtet med kage o... Toon meer

1,4

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,4

Alle reviews

40 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi bliver gentagne chikaneret og ignoreret af politiet

Vi bliver gentagne gange chikaneret af misbrugere, som fylder området med høj musik, råben og skrigen, stofmisbrug og en gennemtrængende lugt af hash. Det er blevet umuligt at vende hjem uden at føle sig utryg. Det her handler ikke kun om støj eller uorden – det er en krænkelse af vores helt basale ret til tryghed og et fredeligt hjem.

På trods af adskillige henvendelser til politiet over flere måneder, oplever vi stadig, at der ikke sker noget. Nogle betjente tager os alvorligt, men alt for ofte bliver vi henvist videre eller mødt med opgivende bemærkninger. Én har endda foreslået, at vi burde flytte, fordi problemet ikke kan løses. Skal vi virkelig flygte fra vores egne hjem i Danmark anno 2025, fordi systemet har givet op?

Vi forstår ikke, hvorfor der skal gå fire timer fra vi ringer, til politiet dukker op – hvis de overhovedet gør det. Når de endelig kommer, sker der som regel ingenting. Ingen konsekvenser. Ingen synlig indsats. Hvorfor? Hvor er prioriteringen af de mennesker, der faktisk bor her og prøver at leve et normalt liv?

Jeg har også haft en dialog med Vejles borgmester, som godt forstår alvoren og henviser til politiet som ansvarlige for at opretholde ro og orden. Men hvordan kan vi acceptere, at ansvaret bliver sendt rundt i systemet, uden at nogen reelt handler? De regler, der står på skiltene i parken – om affald, beruselse, hensynsfuld adfærd – bliver brudt dagligt, uden konsekvens. Hvad er pointen med regler, hvis ingen håndhæver dem?

Vejle Amts Folkeblad og flere politiske udvalg har tidligere beskæftiget sig med problemerne, men det har desværre ikke ført til varige løsninger. Tværtimod står vi her, år efter år, og råber for døve ører.

Dette er ikke længere blot et lokalt problem – det er et politisk og samfundsmæssigt svigt.

Derfor beder jeg nu jer, medier og politikere, om at tage ansvar. Vis os, at borgernes tryghed betyder noget. Vis os, at Danmark stadig er et sted, hvor man kan stole på, at myndighederne handler, når problemerne rammer.

Vi har gjort alt, hvad vi kan. Nu er det jeres tur, i har trods alt politiskolen i Vejle og ar muligheder for, at uddanne rigtig betjente som tager borgerne alvorligt - sådan var engang

1 juli 2025

Amatøragtig!!!

Jeg har i dag kontaktet Politiet på 114 for at anmelde de chikanerier vi er udsat for nogle uansvarlige unge der køre sindssyge farlige på deres knallerter i Lægten og Skødstrup.
Politiets anbefaling var at jeg skal selv løse sagen gennem Facebook og lignende.
Virkelig for dårligt og amatøragtigt.!!!
Paul Volmer

28 juni 2025

Det er utroligt

Det er utroligt, at politiet ikke vil undersøge ulovlige handlinger. De er sat i verden for at opretholde ro og orden, men virker helt korrupte og beskytter forbrydere – blot fordi de ikke tror på mennesker. De har ellers alle værktøjer til at hjælpe folk med at sikre, at deres personlige oplysninger ikke bliver delt.
"Det virker næsten, som om man skal være offentligt ansat, for så kan man tilsyneladende dele oplysninger uden, at politiet gør noget.

27 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En stjerne for brækkede nakke.

Den kan altså kun give en enkelt stjerne at brække nakken på en 18-årig dreng... for trygheden af vores samfund håber de de pågældende betjente er hjemsendt...

pas på jeg selv der ude, det er hen hård verden!

14 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har total mistet tilliden til…

Jeg har total mistet tilliden til politiet, jeg har i mange år passet mig selv, og på et tidspunkt fik jeg nye naboer, hvoraf den ene nabo stalker mig, han stod flere gange ved mit vindue og chikanerede mine veninder ved at komme med sexuelle tilnærmelser, når jeg skrællede kartofler stod han ved mit vindue og stirrede på mig, og han råbte efter mig at jeg var hans kone, og at han havde ret til at komme ind til mig, jeg blev skræmt og bange for ham, han smed rundt med mine havemøbler, chikanerede mine gæster flere gange, han gik op i min have og smed rundt med ting, han ville ikke klippe sin hæk, eller betale for fælles brandmur. Han truede med at slå min kæreste ihjel, da han havde fået en anden nabo med op i min have for at smide rundt med mine ting, så tog jeg et billed af dem og anmeldte dem til politiet, bagefter blev jeg skældt ud af politiet ligesom om at det var min skyld. Naboen som havde stalket mig anmeldte så mig til politiet fordi jeg havde sat kamera op, der var ingen kamera som pegede henimod naboerne, den samme betjent kom ud og råbte og skreg af mig fordi jeg havde sat kamera op, han gik bare ind i mit hjem tog min telefon og ville se billederne. Han gik ind uden dommerkendelse og råbte og skreg virkede truende. Jeg anmeldte ham til den uafhængige myndighed i politiet, og til min advokat som sagde at alt hvad betjenten gjorde var ulovligt.det blev kaldt system overgreb som er ulovligt, politibetjenten blev sat på plads og fik tilhold imod at komme på min adresse. Mange mener at nogle kun blir uddannet politibetjente for at have magt og nedgøre andre, eks nedgøre kvinder ved at kalde en kvinde over 60 år for lille pige, at skælde kvinder ud, er truende, bare går ind i hjemmet. Sådanne gammeldags politibetjente kan vi ikke lide, for politiet blir også uddannet i konflikthåndtering, low arousal, dvs man skal gå stille og roligt ind og ikke blive hidsig. Der er også regler for hvordan politiet skal opføre sig. De må heller ikke have syndebukke.Der står i loven at politiet ikke må overfuse, skælde ud og at det ikke er tilladt indenfor politiet.Hvorfor Stalker nogen: det er en måde at håndtere følelser på. EKS Brudte forhold, psykiske problemer, kontrol behov,følelsesmæssig afhængighed, opfattelse af uretfærdighed. Når folk kommer i fængsel så skal de selv betale for opholdet i fængsel. Nogle skylder flere millioner til staten, fordi de har siddet i fængsel i flere år.

19 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stoler I på dansk politi arbejde?

Dansk politi - jeg stoler ikke på systemet dsv!!

Bag om min oplevelse:
Direkte løjn og latin omkring en anholdelse af mig engang hvor politimanden ringer dagen efter og direkte lyver omkring hvad der er sket…..

Efter jeg fået en smule indblik i TV 2 dokomentar den sorte svane, har jeg ingen respekt for dansk politi mere.

Hvis det stod til mig burde der bliver sat nogle undersøgelser ind omkring alt indenfor politiet, og det skal være nogle eksterne ikke nogle indenfor politiet!!!

Jeg kaster op over at se hvordan Danmarks politi arbejder, har altid haft kæmpe respekt for politiet men det kan jeg dsv ikke mere have…

SKAL siges jeg er en helt normal person fra middelklassen i Danmark jeg stiller gerne op og kan komme med en dybere forklaring -21512206

14 juni 2025

Nordsjællands politi

Har totalt mistet tillid til politiet
Indgav en anmeldelse om voldshandling mod et autistisk barn på 6 år som jeg var chauffør for, det endte med jeg blev sigtet mod ham jeg anmeldte trods der var et vidne der observere det hele, jeg opgav der var vidne, men hørte ikke mere, jeg er dybt rystet over deres virken og formåen, tror de bare ikke gider bruge ressourcer på sådanne sager, men glemmer at det faktisk var et handicappet barn

11 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde oplysninger til politiet om…

Jeg havde oplysninger til politiet om større forsikringssvindel. Prøvede at anmelde anonymt. Men måtte simpelthen lægge på til sidst fordi de ville have mit navn. Hvad sker der lige??! Der blev alle forsikringer lige lidt dyrere for ALLE .

28 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

en af demonstranterne filmer politiets…

en af demonstranterne filmer politiets håndtering af de andre demonstranter så skubber betjenten til hende tager fat i hendes arm så hendes mobiltelefon ryger på jorden så vil hun samle sin telefon op så sparker han til hendes mobiltelefon er det sådan et politi vi ønsker i danmark der er respektløse over for andre mennesker det er tydeligt politiet ikke vil filmes

16 mei 2025

​Olieplet truer frivillig søredning

Af Jørgen Mejrup
Niels Juels Vej 36
Svendborg

Ærø Sø-redningsforening med 100 frivillige reddere lukker og slukker. Det skriver Fyns Amts Avis. Det skyldes et tvivlsomt bødeforlæg fra politiet foranlediget af en olieplet
af ukendt oprindelse i havet ud for Marstal.
Forureningen blev fotograferet den 20. august i sidste år ud fra Marstal under Kong Frederik og dronning Mary besøg med kongeskibet, der lå ankret op ud for skipperbyen i anledning af kongeparrets besøg.
Redningstjenestens båd Erria Rescue lå side om side med kongeskibet, hvor også marinehjemmeværnets båd Luna også havde placeret sig.
Dieseloliepletten blev ifølge avisen blevet fotograferet fra marinehjemmeværnsskibet.
De frivillige sø-reddere blev så i marts af politiet præsenteret for en bøde på 5000 kroner for overtrædelse af havmiljøloven. fordi anklagemyndigheden anslår, at oliepletten,
stamme fra foreningens redningsfartøj.
Foreningens formand Erik Bjørn Sørensen har dog ikke kunnet fastslå, om oliepletten stammer fra
sø-redningstjenestens båd eller fra en af de ca. 20-30 andre både, der var ude og kikke på det royale fartøj.
- Vi kan ikke afvise, at Errie Rescure kan have slået en "prut" i udstødningen efter at motoren havde holdt i tomgang, siger sø-redningsformanden til Fyns Amts Avis.
Hvis Sø-redningen alligevel vælger at "dreje nøglen om," sker det på det værst tænkelige tidspunkt ved starten af sejlersæsonen. Sejlerturister fra nær og fjern føler en særlig tryghed ved redningstjenesten tilstedeværelse i det populære søområde.
Sø-redningen skal ikke give op så let.
Dels er deres indsats uundværlig for det sydfynske sejlerliv, og
som sagen foreligger oplyst i FAA, er det usikkert bare at fastslå, at oliepletten stammer fra Erria Rescue.
Teoretisk set kunne olien vel også stamme fra for eksempel kongeskibet eller hjemmeværnets egen båd.
En grundsætning i dansk ret siger, at hvis der hersker berettiget tvivl om skyldsspørgsmålet skal der frifindes.
Derfor skal de brave sø-redningsfolk fra Ærø nægte sig skyldige i sigtelsen. afvise at betale bøden og genoptage deres livsvigtige tjeneste. Politiet kunne så tilpas kvittere ved at droppe sigtelsen.

2 mei 2025

Det kan ikke blive være

Kan desværre ikke give nul stjerner Midt og Vestsjællands Politi er så dårlig så det er helt forfærdeligt de har de ukompetente politibetjente .

26 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

PUBLIC STATEMENT | TRANS & XENOPHOBIC…

PUBLIC STATEMENT | TRANS & XENOPHOBIC ABUSE IGNORED BY DANISH POLICE

(To tag: @politidk @kobenhavnspoliti @police_dk)

At exactly 5:35 AM, I called 112, the Danish emergency number, reporting a transphobic assault happening in real time — a trans woman being physically attacked by a security guard.

And the police response? Utter negligence.

They told me, over and over again, that they “couldn’t do anything” and that I should just “go home.” Instead of stopping a hate crime in progress, they were more interested in knowing whether I had a CPR (residency number) — as if my immigration status mattered more than someone’s safety.

Let me remind you of the law:
📌 Section 266b of the Danish Penal Code criminalizes hate speech and violence based on gender identity or sexual orientation.
📌 The European Convention on Human Rights (ratified by Denmark) ensures protection from violence and discrimination, regardless of nationality.
📌 The Danish Police Act (§1, §2, §3) requires police to protect anyone from imminent danger — especially during ongoing physical assault.

None of this was respected. The message was clear: Trans people are not seen as people. Immigrants, even less so.

I am shocked. In 2025, in a country like Denmark, I never thought I’d experience such cruel indifference from the very people who are supposed to protect us.

I sincerely hope I never need @politidk for anything ever again.

TRANS LIVES MATTER. XENOPHOBIA KILLS. POLICE SILENCE IS VIOLENCE.
#PolitiDK #DenmarkFail #TransRightsAreHumanRights #StopHateCrimes #TransSafetyNow

20 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sydsjællands og Lolland Falsters politi…

Sydsjællands og Lolland Falsters politi skal man OVERHOVEDET ikke kontakte, hvis da ikke man vil svines til, og fyldes med løgn. De lever efter mottoet, - "Intet lavet, intet ødelagt, dagen gået godt."

En frustreret husejer i Nørreballe på Lolland.

Jørgen Rossing Hansen.

14 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dansk piliti er virkelig en…

Dansk piliti er virkelig en sammensætning af korrupte ballademagere!! Tror du politiet er ærlige. Har set dem samarbejde med forskellige rocker grupper! Politiet har flere gange solgt narko for rockerne! Og man kan lige våge på at melde dem for vold! Du taber i retten, som tror politiet aldrig kunne finde på at lyve! Tak for retfærdighed!
Så tager de ud til en mand som har banken kæresten halv fordærvet, hvorefter de siger; det havde hun sikkert fortjent!
TAG JER SAMMEN, DANSK POLITI!
Det er sikkert grunden til at Dansk politi takkede nej til kamera på uniformen på gaden. Rockerne bliver ved med at styre så længe i arbejder sammen med dem.

Kan ikke notere den korrekte dato, da dette er flere års erfaring og overvågning af dansk politi.

11 april 2024

“Jeg har to naboer

“Jeg har to naboer, en nedenunder og en ved siden af mit hus. Klokken 23 om aftenen var der en person, der kastede sten og knuste ruderne i begge lejligheder. Jeg ringede til politiet og forklarede, at alle var bange, og at mine børn, som begge er under 10 år, græd af frygt. Jeg bad dem om at komme og undersøge sagen, men de sagde, at de ikke havde nok mandskab. Synes I virkelig, det er en acceptabel forklaring? Skal nogen først komme til skade eller miste livet, før politiet reagerer? Jeres opgave er at forhindre sådanne hændelser, ikke bare at vente, til situationen bliver endnu værre.”

18 maart 2025

Dansk politi er joke

Dansk politi er på alle måder en skuffende oplevelse. Det eneste tid man ser dem er i fartkontroller eller hvis der er tv dækning. De er der aldrig når der er mest brug for dem. Som i myldre trafikken, ved EUC og andre uddannelses steder, ved indbrud, ved overfald eller når man har fundet sine stjålne ting.
Og når man så brokker sig til dem eller video filmer dem, begynde de at opfører sig som bøller. Og bliver sur på en fordi man ikke er enig med dem eller roser dem. Ingen kritik kan de tåle, uanset hvor dårligt et stykke arbejde de udfører. De forlanger respekt, men gør intet for at fortjene den.
Beskær dansk politi eller få dem til at passe deres arbejde, istedet for bare at kører rundt og spille smart.
Og DUP modarbejder borgerne i stedet for at støtte dem. Kun 25% af sagerne mod politiet end med en som. Eller som de skriver en notits sag. Som betyder de bare for en "skideballe" eller måske en bøde, ingen rigtig konsekvens. Ud af de 25% er der så igen max 25% der ender med en rigtig dom. Og uanset hvor dårlig eller forkert en afgørelse DUP laver så kan man ikke klage eller gå videre med den når de først har lavet en afgørelse.
Det er så bund hamrende forkert at politi og den myndighed der skal hjælpe borgerne arbejder sammen og imod borgerne.
Og dato for oplevelsen er de sidste 20 år men kunne kun vælge en dag.

7 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Poliet passe deres arbejde? Fy faen det er en skørt tanke.

Som sædvanligt har politiet mere tralvt med at fræse rundt end at passe noget de fleste ville kalde et arbejde, jeg kan selvfølelig godt se at det er pissse sjovt at køre rundt i deres tunede biler med udrykning og hele pikspilleriet, men der må for faenden være en grænse for hvor ubrugeligt man kan gøre et erhverv og så sammentidigt tro man faktisk gør noget for befolkningen.

Indbryd, Tyveri, Overfald, Vanvidskørsel og hvad ved jeg ikke af anmeldelser jeg har givet til politiet, hver gang bliver jeg mødt med noget ala ''Øhh nå det lyder som om det er sket, desværre'' eller ''Jamen det gør vi ikke noget ved''

Ved i hvordan man mister tilliden fra befolkningen? For i viser faendme nærmest at i ikke ved andet end det.

Fra Dags dato stopper jeg alle forsøg på at få politiet til at passe deres fåårcking pligt, og deres arbejde. Jeg stopper helt med at prøve at hjælpe selv i sager jeg har været vidne til eller andet. I får ikke andet end Navn, Adresse og Fødselsdato og så kan i ellers køre med fuld udrykning ned til den lokale grissefarm, undskyld donutshop, og få godt fyldt op inden i tager videre.

Eneste positive jeg har at sige er at i er da godt nok gode til at være der hvor pengene er, virkeligt godt eksempel i sætter.

Vidste heller ikke at vi var blevet en amerikansk delstat men det viser i da godt nok flot og frejdigt at vi er.

28 januari 2025

En borgers bekymringer.

Det er sjovt, at der aldrig mangler personale til at uddele fartbøder og lave kontrol. Men så snart der skal rigtigt politiarbejde til, så vander i sagerne osv. pga af manglende ressourcer.

Altså, når man når dertil, hvor man prioriterer at give Henning en fartbøde, fremfor at efterforske Josefines voldssag, så ved jeg ikke hvorfor vi har et politi. I mine 30 år har jeg aldrig følt mig så utryg, som jeg gør nu. Biler er jo efterhånden så avancerede, at de nærmest selv kan afværge et uheld. Det gælder desværre ikke for overfaldsmænd osv. man burde virkelig overveje sine prioriteter i det nuværende samfund som ordensmagt.

28 januari 2025

Is dit jouw bedrijf?