Super oplevelse,alt var perfekt montøren(mener har hed René kom fra Jyllinge) knoklede og fik sat porten i passer perfekt rigtig omhyggeligt montering og op alt var ryddeligt efter montering,vi havde... Toon meer
Skulle have udskiftet en 40år gammel vippeport med en led port. De kom ud og målte op og jeg fik et fornuftigt tilbud. Porten blev leveret og monteret til den aftalte tid og aftalte pris, selv o... Toon meer
Fantastisk oplevelse fra start til slut. Har fået sat 2 nye porte i min dobbeltgarage. Grundig opmåling, fantastisk og hurtig opsætning og ikke mindst super søde og venlige ved alle snakke. Kan klart... Toon meer
Jeg vil gerne anbefale Portmanden til andre som også går med tanker, om at få lavet automatik til deres låge eller port. På trods af lidt kommunikations besvær ,som de godt selv er klar over , så... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Montering og salg af Hørmann Garageporte både til privat og industri. Vi står for opmåling via konsulent besøg, hvor vi også gennemgår portens design og funktioner. Montering af Hørmann porte i alle størrelse på hele Sjælland. Vi har også Hørmanns største Showroom med funktionelle porte i fuld størrelse. Her kan vi præsenterer alle Hørmanns overflader, profiler, farver og tilbehørs muligheder. Det er også muligt at se forskellige montage løsninger. På portmanden.dk er det også muligt at købe tilbehør til alle Hørmanns porte.
Ringstedvej 35, 4690, Haslev, Denemarken
- 93202728
- mail@portmanden.dk
- www.portmanden.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
en god oplevelse!
På trods af lidt kommunikations besvær ,som de godt selv er klar over , så har vi været trygge hele vejen igennem processen. og de har lavet et flot stykke arbejde med at gøre vores port automatisk : )
Det er ikke sidste gang vi bruger dem.
5 flotte stjerner herfra.
God kontakt og service
God kontakt og service, levering og montagearbejde perfekt “Professionelt “
TJ
Hurtig levering, dygtig montør
Vi fik porten før lovet tid,montøren var prof og alt blev sat op på 1 dag.
De er professionelle
De er professionelle, og alt gik som aftalt.
Super firma at handle med.
Rigtig god oplevelse med Portmanden
Rigtig god oplevelse med Portmanden. God kommunikation, aftaler blev overholdt, og monteringen blev udført grundigt og professionelt. Resultatet er blevet rigtig flot, og vi er meget tilfredse med vores nye Hörmann garageport. Kan varmt anbefales.
Super behandling
Kvalitet leveret til tiden. Firmaet bruger meget tid til at fremvise og forklare produktet, og man føler virkelig en god behandling.
Det eneste, der mangler, er en bedre forklaring, når man monterer porten selv. Især når man skal kode den sammen med trykket.
Så fin og kompetent og faglig dygtig
Så fin og kompetent og faglig dygtig. Meget hurtig ♥️
Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse
Alt spillede max fra opmåling, til tilbud, til montering af porten. Det hele er gået fuldstændigt som planlagt, og jeg er super tilfreds.
Meget venlig og kompetent rådgivning.
Meget venlig og kompetent rådgivning.
Levering til den aftalte dato og super god service.
Alt virker perfekt. Firmaet får den bedste anbefaling herfra.
Aftale der holder og et godt produkkt
Alle aftaler og tider overholdt og…
Alle aftaler og tider overholdt og dygtig montør på opgaven.