Poses in hun kracht! De fotografe is enorm creatief, en kan de kinderen doormiddel van haar energie enorm motiveren om te lachen en de fotoshoot lekker soepel te laten verlopen. Er is ruimte voor eige... Toon meer
Fijne ervaring gehad! Me zoontje had er eerst niet veel zin in maar de fotografe was erg geduldig en echt met hem bezig, waardoor hij snel met een lach op zijn gezicht voor de camera stond! Vorig jaa... Toon meer
Leuke fotografe die goed duidelijk kon maken wat ze wilde van de kinderen en daarbij hulp en aansturing gaf. Ze is enthousiast en krijgt de kinderen op een speelse manier aan het lachen. Het werken me... Toon meer
Bij de Jumbo foto’s laten maken. Het concept is van tevoren niet goed uitgelegd. Ik wou graag twee dezelfde foto’s met een kerstmuts op van mijn kindje. Mevrouw heeft ook veel zonder gemaakt. Bij het... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Waar zijn mijn foto's?
Waar zijn mijn fotos? 😔 Na een reeks mails heb ik nog steeds (de goede) fotos niet! Ik baal zo enorm want ik zou ze voor het weekend hebben zodat ik ons kerstcadeau nog op tijd in huis had.
Nadat wij dinsdag al voor niks in de winkel kwamen, omdat het verkeerd op het kaartje gezet was, heb ik nu ook nog fotos van iemand anders ontvangen en nog steeds mijn eigen fotos niet! Na telefonisch contact word ik doorverwezen naar de mail, en op de mail krijg ik geen reactie. Ik ben enorm teleurgesteld dat ik nog steeds mijn fotos niet ontvangen heb en dat er zoveel misgaat in een korte tijd. Helaas kunnen we hierdoor ook ons kerstcadeau niet meer bestellen.
Waar zijn mijn foto's gebleven? :(
Super leuk
Je stelde de kindjes op hun gemak,je liet ze stralen, en wat deed je het leuk!
Leuke fotograaf
Leuke fotograaf, neemt de tijd.
Maakt er zeker iets leuks van
Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring. Ondanks dat niet al mijn kinderen vlot mee werkte, had de fotografe veel geduld en bleef ze erg vriendelijk.
Vandaag in de Jumbo in Eindhoven een…
Vandaag in de Jumbo in Eindhoven een fotoshoot gehad voor mijn kinderen van 4 en 1. We hadden er zin in, echter vond ik de fotografe Frederique ongeduldig en met momenten gefrustreerd/geïrriteerd overkomen omdat de kleinste begon te huilen, of omdat ik hem blijkbaar in een verkeerde houding in een krat liet zitten. Zo erg, dan ze haar handen voor haar ogen sloeg en haar hoofd voorover boog. Een vervelende ervaring en niet professioneel gezien je met kleine kinderen werkt. Daarbij werd ik vaak in de rede gevallen of totaal genegeerd als ik wilde helpen de shoot wat makkelijker te laten verlopen (aangezien ik weet hoe mijn jongste kindje te kalmeren). Deze mevrouw wekte niet de indruk ervaring te hebben met kinderen, gewoon echt jammer want het hoort een leuk moment te zijn! Daarbij ook de opmerking dat de communicatie onderling verliep stroef.. een heel aparte ervaring .. Geen reclame!
Vriendelijk behulpzaam en betaalbaar ik…
Vriendelijk behulpzaam en betaalbaar ik kom er al een tijdje met oudste zoon en nu al 2jaar op een rij beiden zoons samen.
Kundig en vlot
Superlief, goede fotograaf die zeer kundig met de kindjes omgaat. Ik stond versteld van de snelheid en professionaliteit waarmee we geholpen zijn. Superleuke ervaring. Aanrader vanuit ons.
Fotografe Samantha,
Fotografe Samantha,
Ik en onze dochter zijn zeker tevreden over u! Leuk gedaan zo midden in een supermarkt!
Je stelde onze dochter gerust, nam de tijd super relaxt!
Bedankt en we kunnen niet wachten op de foto's.
Jasmont
Op de foto…
Ondanks dat m'n kleinzoon eerst niet op de foto wilde wist Samanta hem toch te verleiden om op de foto te gaan. En wel zo dat hij het nog leuk ging vinden ook!
De kinderen voelde zich direct op hun…
De kinderen voelde zich direct op hun gemak en dat in een drukke winkel
top gedaan 👌
Lieve fotograaf zeker een aanrader 😉
We hadden vandaag een fotoshoot bij de…
We hadden vandaag een fotoshoot bij de jumbo met onze twee dochters en wat was het leuk 🥰 heel leuk en behulpzame fotograaf.De meiden vonden het top
Zeer gehaast en niet kindvriendelijk
Zeer gehaast en helemaal niet kindvriendelijk. Oma en ik werden toegesnauwd door de fotograaf.Toen ik aangaf dat het zo wel genoeg was werd er aangegeven dat ze een minimaal aantal foto’s moet hebben om ze überhaupt te mogen produceren.
Voor ons nooit meer, dan maar wat meer betalen in een professionele studio.
Dit keer minder tevreden…
De fotografe had een assistent bij zich en die was duidelijk niet ervaren. Ook de locatie vond ik erg storend dit keer. Er was continu aanloop van passerende mensen, die commentaar hadden of stonden te staren, waardoor mijn kinderen niet konden focussen.
Uitnodigend in alle opzichten.
Leuk materiaal aanwezig! Verschillende "posities", hele leuke bejegening t.a.v. mijn kleinzoon. Kortom, ik ben héél positief en héél benieuwd naar de foto's!
Super alleen weinig tijd
Hele lieve vrouw, alleen altijd weinig tijd. Kinderen hebben soms tijd nodig om zich comfortabel te voelen.
Voor de rest super, niks op aan te merken!
Lieve meiden
Lieve meiden, die wisten wat ze deden. Ben heel benieuwd naar de foto’s
Wat een vreselijke mensen
Wat een vreselijke mensen. Vrouw die erbij was toen je je foto's mocht bekijken was totaal niet vriendelijk. Ook waren de foto's zelf echt helemaal niets. Fotograaf let er totaal niet op of de kinderen leuk op de foto staan. Er was maar 1 hele leuke foto en die mocht ik niet digitaal hebben als ik ervoor betaalde. Echt ronduit BELACHELIJK.
Erg teleurgesteld
Wij hadden hoge verwachtingen omdat ons kleinkind en de fotograaf er zoveel plezier in hadden.
Maar de afdrukken waren erg flets en leken overbelicht. Als ik een professioneel bedrijf was zou ik me schamen hier zoveel geld voor te vragen!!
Geen foto’s meer bij Poses!
Hele donkere foto’s bedrukt gekregen en het papier waarop de foto’s bedrukt staan krijgt heel makkelijk krassen. De foto’s zijn te donker bedrukt/bewerkt. De canvas is helaas ook niet mooi omdat die ook te donker is uitgeprint. is Mijn dochtertje die op de foto staat was er ook niet tevreden mee.
Bij het ophalen van de foto’s had mevrouw bij de balie te druk met haar collega om mij netjes te groeten. Nooit meer! Sprak vandaag een andere klant die voor mij een fotoshoot had en die heeft ook geklaag ze vertelde mij dat ze 1 maand bezig was met het mailen omdat ook haar foto’s te donker waren bedrukt. Toen mevrouw aangaf dat ze haar geld terug wou kreeg ze eindelijk de foto’s bewerkt opgestuurd.