Hotel Postgaarden i Fredericia Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været på Postgården fra 24-26. Juni. Opholdet includerede morgenmad og 2 retters aftensmad begge dage. Incl. Vin/øl og vand. Super tilfreds med værelset. Meget venlig modtagelse i receptionen.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uha, det var en skidt oplevelse. Man føler sig helt hensat til plejehjem. Beskidt på værelse, spindelvæv hænger og dingler under loft. Beskidt i spiseafdeling/stue. Bruser i bad fungerer nærmest ikk... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Oplevelsen på Hotel Postgården d. 30-06-2023 til et guldbryllup afholdt der, var en god oplevelse. Hyggeligt. Moegenmad Hotel som gav alle en fin oplevelse med vakse serverings personale som gjorde... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Hotel
  2. Business hotel
  3. Deens restaurant

Geschreven door het bedrijf

Hotel Postgaarden er Fredericias ældste hotel. Bo midt i hjertet af Fredericia, mærk atmosfæren i det gamle, hyggelige byhotel. Hotellet ligger få hundrede meter fra gågaden i Fredericia, og er et helt perfekt tilflugtssted fra hverdagens stress og jag. Kom med tilbage i tiden, på vores romantiske hotel, hvor vi sætter fokus på god service og velsmagende madoplevelser i de historiske, smukke bygninger. Vi byder indenfor i vores skønne, klassiske restaurant, hvor vi serverer velsmagende, danske retter til frokost og aften alle ugens dage. Skulle den lille sult melde sig uden for restaurantens åbningstider, kan vores gæster altid nyde en dejlig varm kop kaffe og lidt sødt i hotellets charmerende loungeområde - ganske gratis. Fejr livets store begivenheder i smukke, historiske rammer eller planlæg jeres næste møde midt i knudepunktet mellem Jylland og Fyn, for den bedste beliggenhed. Vi er sikre på at du vil føle dig hjemme og taget godt imod her på Hotel Postgaarden.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uprofessionel og ubehagelig betjening

Min datter og jeg havde 25.11.2016 købt et" Musical ophold" på Postgaarden. Da vi fik vores hovedret serveret, var mine to stykker kød fine/rosa, men min datters: et blodrødt og et sejt/senet. Den søde unge pige sagde det kunne hun godt se, og kom med, kun det røde byttet ud. Pludselig kom en ældre herre- tror desværre ejeren- og sagde at det stykke intet havde fejlet. Da min datter viste ham det seje stykke ( endestykket af en mørbrad) spurgte han, om han måtte låne hendes bestik, og begyndte at skære i det! Virkelig akavet... Det kan jeg godt se, sagde han, det er sejt! Da jeg spurgte, om min datter skulle spise det, sagde han: Nu må i stoppe! Jeg kan ikke se problemet, sagde han flere gange.. Da jeg sagde, i burde have givet min datter en ny portion, var hans svar: Ja det har du nok ret i ?? Jeg har aldrig været ud for så dårlig en betjening, er virkelig rystet! Havde desværre betalt opholdet på forhånd. Vi kørte til København efter en fantastisk musical, så de dårligste 1450 kr jeg nogensinde har brugt!

2 december 2016
Logo Hotel Postgaarden i Fredericia

Antwoord van Hotel Postgaarden i Fredericia

Der skyldes stadig for vinen I indtog til måltidet og vi har ikke brug for gæster med Jeres opførelse

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hyggeligt og rart

Pænt ældre hotel med masser af sjovt interiør og pyntegenstande. Udmærket morgenbord, venligt og hjælpsomt personale. Rimelige priser efter vore dages danske standard.

9 oktober 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uhyggelig dårlig service med trusler.

Min indkvartering grundet kursus var problemfri og behagelig.
Denne gæstfrie og "hyggelige stemning" som eller illustreres af gammelt inventar og "ældre" mennesker som personale ænders brat denne torsdag aften af nat "manden" han taler ubehøvlet og truende til mere end en gæst på hotellet med racistiske undertoner.

IKKE et sted jeg vil anbefale til andre.

ET simpelt men godt råd, ansæt personale med samme service og kvalitet som det restererande da der intet endnu har været på dette.

13 november 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggeligt hotel hvor man som gæst føler sig som del af familien

Vi har netop haft et ophold på dette hyggelige hotel. Lige fra ankomst blev vi mødt med en utrolig varme, hvor Linda tog mod os.
Det er et gammelt hotel, som for nylig har undergået en nænsom restaurering, hvor værelser og øvrige lokaliteter er indrettet i bedste "Matador" stil.
Restauranten var smukt julepyntet med en fin samling af "Vise-mænd" figurer på alle borde. Service og maden levede helt op til de øvrige indtryk. Den ene aften fik vi kalvefilet, som var helt fantastisk smagfuld og mør.
De 2 indehavere Bjarne & Bent giver sig god tid til at hygge om gæsterne, altid med et varmt smil på læben.
Så alt i alt en oplevelse i top.
Vi kan varmt anbefale hotel og restaurant, og det er absolut ikke sidste gang vejen bliver lagt forbi Fredericia.

30 november 2014

Virkelig dejligt og hyggeligt

Vi havde en overnatning på hotellet uden for højsæson og på en søndag, i forbindelse med en teater tur, og det kunne mærkes, der bliv kræset lidt ekstra for kunderne. En dejlig uformel stemning, med smil og venlige drillerier. Det mødte os da vi kom tilbage til hotellet om aftenen. Morgen buffen bød på alt hvad man kunne tænke sig. Desværre var vejret ikke til at benytte deres flotte gårdhave. Værelset vi fik (nr.31)var helt i stil med resten af hotellet, hyggeligt og super romantisk.

Alt i alt en fantastisk oplevelse. Vi vil gerne køre fra Nordjylland igen for at få en overnatning der igen.

20 september 2014
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lang fra tæt på... Aldrig mere Postgården.

*** Jeg har aldrig oplevet så dårlig service og anklagende adfærd ***
Vi ankom til hotellet om måtte konstatere at hotellet var beskidt og slidt, men forventningerne var heller ikke i top. Dette kunne dog være overset, hvis ikke det var for den behandling/anklage vi modtog da vi ville tjekke ud.
Vi havde bestilt et værelse med bad på værelset da vi gerne ville have vores eget. Da vi ankommer til værelset er der redt op til 2 mere, og vi beslutter derfor at invitere min kærestes bror og hans kæreste til at overnatte der. Dette informere vi om ved check in og går derefter til bryllupsfest.
Da vi ankom til hotelværelset efter en veloverstået bryllupsfest kl. 04:00, måtte vi konstatere at der var vand ud over hele badeværelset, og der lå sorte hår i bruseren (det gjorde der ikke da vi ankom). Dette går vi ned for at pointerende, og den flinke, men lidt forvirrede unge mand i disken, prøver at finde et andet værelse til os. Da han kun kan finde et værelse med enkeltsenge, vælger vi at beholde det vi fik først.
Jeg vil nævne dette for hotellets ejer, og bliver jeg mødt med noget jeg aldrig har prøvet før... Nemlig foragt for klagen og en klar afvisning på at det kan være hans problem. Derudover kommer han med beskyldninger om at det må være os selv der har gjort gulvet vådt... (frisk måde at håndterer klager på :-))
Efter inspektion af de billeder vi havde taget, og et selvsyn på værelset kom han med den mest nedladende og ansvarsfraskrivende kommentar jeg nogensinde har hørt: "Hvorfor fjernede I ikke bare hårene,eller brugte fællesbadet? Det kan jeg ikke se hvordan det kunne være et problem!!!"
Efter vi havde prøvet at få ham til at anerkende problemet (uden held), måtte vi opgive, betale de 990,- kr. og køre måbende derfra.
Den bedste anbefaling er...: HOLD JER LANG VÆK. Især hvis i forventer noget der ligner en god oplevelse.

11 september 2013

Super god oplevelse

Lige fra vi kom ind ad døren følte vi os godt modtaget. Sjældent finder man et hotel med så meget hjemlig hygge. Og hertil kommer, at personalet var meget behageligt, og maden var super god, og endda til meget rimelige prisen. Det hele kan bestemt anbefales.

16 augustus 2012
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.