Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en nødstrømsgenerator, hvor selvstarteren efter nogle måneder ikke virkede. Ved reklamation fik jeg uden beregning tilsendt et nyt startbatteri - det var dog ikke fejlen. Fragtmanden hentede mas... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De svarer hurtigt retur på mails, Super hurtig service og levering. Produktet er endnu ikke afprøvet, men at samle produktet var nemt. Manglede få oplysninger på noget,der manglede på tegningen.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste service jeg længe har oplevet! Det mest smilende og imødekommende personale. Hurtig og effektiv hjælp, på trods af at vi kom lige inden lukketid. Sødeste ejer der tilbød at hjælpe over mai... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde en dykpumpr der ikke fungerede efter et års brug, kontaktede firmaet, vedr. en evt. reparation , der var absolut ingen diskussion, jeg kunne blot indsende pumpen, så ville man se på sagen. Je... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bouwmachine verkoper

Geschreven door het bedrijf

Salg af værktøj og maskiner

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hurtig ekspedition og levering

Hurtig ekspedition og levering, varen er helt i top

29 januari 2024

Hej Palle
Tak for den fine anmeldelse, hvilken vi vi værdsætter

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vildledende beskrivelse

Jeg bestilte en varmekniv til at skære flamingo. Der står i beskrivelsen at bladet er 22 cm. Da jeg kun skulle skære 15 cm burde det være ok.

Jeg må så konstatere at den ikke kan skære 15 cm. Den er ubrugelig.

varmekniv/1291-varmekniv-til-flamingo-mm.html

Jeg kontakter Primus Danmark og bliver oplyst om at det er en billig model og at den ikke er til større projekter. Jeg anser ikke mit projekt for at være et større projekt.

Jeg har forsøgt at fortryde mit køb og jeg ved godt at varen er brugt, men jeg er blevet villedt af beskrivelsen.
I deres første svar står der ellers at “ Vi har jo også 1 mm modellen – hvis du vil bytte til denne ?“

10 januari 2024

Hej Peder
Som du selv angiver, så har vi været i dialog med dig omkring den købte varmekniv og jeg skal slå det fast med det samme, at hvis produktet ikke lever op til det vi skriver, så kan den sendes retur og vi krediterer købet. Man kan hente en returlabel til dette på vores hjemmeside.
Vi lover at varmebladet er 22cm, hvilken du jo har bekræftet er korrekt. Så hvis den ikke kan skære 15cm flamingo, så er den defekt og kan returneres.
Vi tilbyder dig også at bytte den til en anden model, mod at betale differencen, men dette tilbud afslår du.
Det er vores forståelse, at varmekniven virker efter det vi skriver på vores hjemmeside, men det er desværre ikke den måde du ønsker at benytte den.
Men vores opfordring er du sender den retur på vores returlabel og så kikker vi på den og vender tilbage til dig.

Reklamation

Fremragende håndtering af en vare som ikke holdt så længe. Er meget glad for at der stadig er virksomheder som kan bryste sig af at have god købmandsskik!

Tak!

17 januari 2024

Super hurtigt

Super hurtigt, og nemt.

4 januari 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og venlig service

Rigtig god og venlig service, ringede om eftermiddagen og allerede dagen efter blev min vare leveret 👍😀
Det bliver ikke bedre 😊

4 januari 2024

Hej Rob

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, fine produkter.

3 januari 2024

Hej Erland

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, har handlet hos dem før,fik hjælp ved brugen af bærebelte til Lance god service

27 december 2023

Hej Preben
Eddie

Nemt hurtigt

Nemt hurtig levering

20 december 2023

Hej
Tak for den fine anmeldelse , hvilken vi værdsætter.

Super hurtig

16 december 2023

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega god services pakken kom næste dag…

Mega god services pakken kom næste dag og det bliver ikke sidste gang at jeg handler der

16 december 2023

Hej Jan
Tak for den fine anmeldelse, hvilken vi værdsætter.
Vi ser frem til næste gang vi kan friste med noget.
Dan

Lees meer over geverifieerde reviews.