Købte en nødstrømsgenerator, hvor selvstarteren efter nogle måneder ikke virkede. Ved reklamation fik jeg uden beregning tilsendt et nyt startbatteri - det var dog ikke fejlen. Fragtmanden hentede mas... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De svarer hurtigt retur på mails, Super hurtig service og levering. Produktet er endnu ikke afprøvet, men at samle produktet var nemt. Manglede få oplysninger på noget,der manglede på tegningen.... Toon meer
Den bedste service jeg længe har oplevet! Det mest smilende og imødekommende personale. Hurtig og effektiv hjælp, på trods af at vi kom lige inden lukketid. Sødeste ejer der tilbød at hjælpe over mai... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde en dykpumpr der ikke fungerede efter et års brug, kontaktede firmaet, vedr. en evt. reparation , der var absolut ingen diskussion, jeg kunne blot indsende pumpen, så ville man se på sagen. Je... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Salg af værktøj og maskiner
Industrivej 51, 7080, Børkop, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Virker perfekt og så er der meget hurtig levering og billig fragt.

Rigtig god service.
Jeg fik erstattet min ukrudtsbekæmper uden problemer.
Det kan virke som en selvfølge, men det er det bare ikke altid nu om dagen!

Antwoord van Primus Danmark Aps
Det er den hurtige levering ,og den gode kvalitet af varerne til gode priser ,absolut et godt firma at handle med og at anbefale til andre. Mvh.K.B.

Antwoord van Primus Danmark Aps
Rigtig hurtig levering og god service

Antwoord van Primus Danmark Aps
Havde et problem med en kilerem der sprang efter få timers brug. Fik en yderst god service og havde en ny med posten allerede dagen efter. Rigtig mange tak :0)

Antwoord van Primus Danmark Aps
Som sædvanlig hurtig ekspedition. Det fungerer - både bestilling, betaling og forsendelse. Ingen problemer! Det bestilte er hurtigt fremme.

Antwoord van Primus Danmark Aps
Pakken kom inden for 2 dage som der stod skrevet og man fikk at vide med de samme hvor pakken var.

Antwoord van Primus Danmark Aps
Varerne kom meget hurtigt.
Jeg havde lidt hovedbrud med at samle rundsaven....men den kom til at virke....måske jeg skulle have købt den der er lidt dyrere....men den virker godt til mit brug....

Antwoord van Primus Danmark Aps
Min hækkeklipper gik i stykker første gang jeg brugte den. Jeg kørte over og afleverede den, fik en ny uden nogen form for diskussion. Super god service og jeg er helt tilfreds.

Antwoord van Primus Danmark Aps
Hutig levering af køb og hurtigt behandling af forløbet ved handel

Antwoord van Primus Danmark Aps
Primus DK levere altid hurtigt, varen er af fin kvalitet.

Antwoord van Primus Danmark Aps
Jeg købte en honda kopi motor til min motorbøre af Primus Danmark. (Jeg bruger bestemt ikke min motorbøre hverdag, jeg tro jeg bruger den 20-30 timer om året)
Den kørte godt i et 3-4 måneder i starten, hvorefter den så bare blev svære og svære at starte og holde igang, så jeg havde her rykket utroligt mange gange i snoren for at få den til at kører.
De bad mig så om at pille nogle ledninger af for at se om den så kunnde, det kunne den ikke, så den skulle sendes ind til dem.
Fik den retur, brugte den lidt da jeg fik den igen, den kørte godt igen. Men efter at jeg havde haft den et ½ års, tid kunne den igen ikke starte. Blev sendt ind til Primus Danmark igen. Denne gang, var beskeden at det var den del der laver gnister, som skød i øst og vest. Og det var ikke dækket af garantien. Her blev vi dog enig om at slå halvskade, efter jeg presset dem lidt.
Havde så motorbøreren i noget tid, hvor den til sidst ikke vil starte igen. Blev sendt ind. Da de tidligere havde brokket sig over at de ikke fik oilen med, sendte jeg dette med til dem.
Fik så retur at der nu var alt for meget oile i oilen.
Men jeg har altid hældt lige så meget oile på, som de anbefalet. Så forstår ikke hvordan der kan komme for meget oile i den, og at den også har kørt nogen timer, måske omkring 10-15 timer siden den sidst var sendt ind. Hvor kommer det oile fra?
Fik den retur.
Brugte den en dag i min drengs børnehavn, nok en 5-6 timer. Og ville så bruge den derhjemme til at kører jord væk, men nu kører den meget ujævnt i motoren.
Den er forlængst over garantien, og derfor er Primus Danmark i deres gode ret til at afvise min reklamation i følge købeloven, og kræve betaling for at kigge på den. Men det ener jo med at blive en penge maskine for dem.
Primus Danmark - Værktøj der i hvertfald virker lidt.
Svaret fra Dan for det til at lyde, som første gang jeg brokker mig er efter de to år.
Det passer ikke, de for den ind første gang før der er gået to år, hvor de justere nogle ventiler der er for stramme, anden gang er hvor starteren er begyndt at sende gnister i øst og vest, her skriver de direkte til mig at det ikke er dækket af garanti/reklamationsretten da det er en sliddel, men hvordan den kan gå i stykker inden for så kort tid, ved jeg ikke.
Tredje gang motoren er inde hos dem, er lige efter der er gået 2 år. Så var den inde her i vinters hvor den lige pludseligt havde fået for meget olie. Og nu virker skidtet så ikke igen.

Køb af græstrimmer:
Denne passede ikke helt til min grund der er noget større end andre haver - aftalte med deres Dan E om at levere retur, kørte op med den og fik mine penge retur uden nogen form for beklagelser. De er et fortagende der ønsker tilfredse kunder - jeg er en af dem derfor 5 af de grønne , Jørgen Stig Padesø Fyn

Antwoord van Primus Danmark Aps
Nem at bestille og hurtig levering

Antwoord van Primus Danmark Aps
Super god service og hurtig levering👍
Varen var i god kvalitet 🙂
Teamet har velfortjent 5 stjerner😃
Bjarne. P

Antwoord van Primus Danmark Aps
Jeg manglede en træktalje, og den kunne jeg hurtigt få ved jer... og billigt...

Antwoord van Primus Danmark Aps
Efter at have arbejdet med hækkeklipning 4 timer tirsdag, var jeg helt smadret i arme og ryg. Vi fandt på nettet en "flexlift - ophæng til hækkeklippere" fra firmaet PrimusDanmark.dk, som vi bestilte onsdag. Den kom allerede torsdag.
Hurtig og præcis levering af et super godt produkt.
Torsdag klippede jeg hæk i flere timer uden nogen problemer.
Et godt køb til manden på 74.

Antwoord van Primus Danmark Aps
Lees meer over geverifieerde reviews.