Afzetters van huurders bij afwikkeling huur
Ik heb via deze partij gehuurd. Na de eind inspectie kreeg ik het rapport toegestuurd waar enkel instond dat de muren niet goed overgeschilderd waren. Ik heb de muren nooit geschilderd, dus ze vonden hun eigen werk niet goed genoeg. Na een maand kreeg ik bericht dat ze bij een tweede inspectie nog meer gebreken hadden gevonden en ik niets van mijn borg terugkreeg. De genoemde gebreken waren allemaal al aanwezig toen ik introk, maar staan niet duidelijk op het check-in rapport. Na veel heen en weer gemail, kreeg ik een onprofessionele factuur van alle reparatie kosten, die vol schrijffouten en geen individuele kosten had genoemd. In samenvatting; dit bedrijf is afzetterij. Verzamel bewijs van de staat van je woning direct als je intrekt!
Slechte ervaring met PRMD
Slechte ervaring met PRMD, geen opvolging van verzoeken, inmiddels lopen juridische procedures en huurcommissie zaken wegens gebrekkig onderhoud en zitten we al 2 jaar met lekkage en schimmel op de muur, hadden we 1 jaar geen CV ketel meer en zaten we meer dan een jaar zonder stroom in het trappenhuis.
Niet mee samenwerken
Slechte communicatie, niet te bereiken en denkt totaal niet mee met jou als huurder. Totaal geen verstand van de werkzaamheden.
Prmd! Slechte helpende mensen
Prmd is heel goed om je om de tuin te leiden. Al vier jaar woon ik op Rotterdam Zuid charlios. Alleen maar lekkages en scheuren in de muren. Ik heb al menig keer de makelaar in geschakeld maar die vertellen mij dat ik een onderhouds monteur moet laten langs komen. Puntje bij paaltje kunnen de lekkage niet verhelpen. Ik stond laatst in de douche en het water liep uit het plafond en kwam uit de brandde spot verlichting. Niemand doet wat eraan. Alleen maar geld uitmelken. Ben Prmd zat net zoals mijn verhuurder. Tot ze zelf worden gedupeerd. Slecht zaak. Slechte Service. Nu dat ik al deze berichten lees voel ik me nog erger genaaid door dit bedrijf. Van mij mogen ze failliet gaan. Wanneer gaat dit veranderen. Hoeveel slachtoffers moeten deze mensen creëren
Prmd is heel slecht met het oplossen…
Prmd is heel slecht met het oplossen van gebreken aan het pand. Ik heb lekkage aan het pand waar ik meerdere mails over gestuurd heb. Als ik bel krijg ik te horen dat ik zelf de aannemer maar moet bellen. Ik vind dit echt de omgekeerde wereld. Ik ben benieuwd hoe dit gaat lopen...
Raad PRMD sterk af
Ik heb maandenlang last gehad van schimmelproblemen in mijn appartement door een defect ventilatiesysteem. PRMD reageerde ontzettend traag, waardoor ik zelf voortdurend moest bellen om actie te ondernemen. Door de hoge luchtvochtigheid heb ik zelfs meubelstukken moeten weggooien vanwege de schade. Ik raad PRMD sterk af, je kan beter verder zoeken.
Hebben 4 jaar appartement gehuurd via…
Hebben 4 jaar appartement gehuurd via PRMD. In deze vier jaar melding gemaakt van diverse gebreken… die nooit zijn opgelost of gemaakt. Bij het opzeggen van de huur kregen we te horen dat wij de borg van 900 niet terug krijgen en meer dan 100 euro moeten betalen! Omdat: er veel gebreken waren geconstateerd. De gebreken die nooit gemaakt zijn door hun!
Ik kamp al vanaf juli met een lekkage…
Ik kamp al vanaf juli met een lekkage aan het plafond en het is nog steeds niet in orde gemaakt. Al twee keer loodgieters over de vloer gehad met advies, maar vervolgafspraken worden niet nagekomen.
Super super slecht
Super super slecht, vragen hoofdprijzen qua huur, nooit terugkoppelingen. Zijn al jaren bezig met hun, al eerder een advocaat in de arm genomen. Nu dus weer. We hebben een enorme waslijst aan zaken die gedaan moeten worden. Echt een waslijst. ZOVEEL lekkages gehad, vloeren kraken zo extreem, omdat de vloeren niet goed gelegd zijn. Plafond komt bijna naar beneden. Vandaag weer lekkage nummer 50, je belt de storingsdienst, maar die krijgt niemand te pakken. Weer zit je zelf te wachten. Kost ons zo bizar veel tijd, de dagen/uren dat we thuis moesten zijn. Allemaal voor Jan met de korte achternaam. Je krijgt voor alles een werkbon, waar je uiteindelijk zelf achteraan moet gaan. Want terugbellen en een afspraak maken, daar moet je maar op hopen. En al komt er iemand langs om te kijken, dan hoor je vervolgens weer niets. Ze geven nergens om, doen groot, maar zijn echt niks. Gewoon walgelijk, echt walgelijk.
Dit zijn echt oplichters
Dit zijn echt oplichters! Zovaak lekkages en schade gehad door slecht onderhoudt op advies van bedrijven moesten ze het repareren! Ik moet me eigen verzekering in schakelen. Nu hebben ze huurverhoging aangegeven met veelste hoog bedrag zogenaamd typ fout. Alles bij hen heeft met uitmelken te maken! Ik ben het zat en heb een advocaat in armen genomen. Ik zal ook het programma boos inschakelen zodat ze hen debut online kunnen maken!!!!!
Houdt je eindeloos aan het lijntje…
Ex-huurder hier. Eind augustus huis opgeleverd en wacht nog steeds op de eindafrekening om de borg terug te krijgen. Bel er al maanden mee bezig. Kastje naar de muur, terug naar het kastje en verder naar de muur, enz, enz. ‘Collega niet aanwezig.’ ‘Wachten op factuur’, ‘u wordt teruggebeld’.
De schuur die ze zelf hadden laten staan wilden ze mij laten slopen toen ik wilde vetrekken.
Toen ik huurde pakten ze onderhoud ook nauwelijks op. Als je schimmel op de muren meldt, wordt ijskoud gezegd dat de eigenaar besloten heeft er niks aan te doen. Als je een huisgenoot netjes in de papieren wilt zetten, vergeten ze de allonge te tekenen…
Kortom: 1 ster. Geen aanrader.
wat een prutsers!
wat een prutsers!
Lekkage. Scheuren, rottend hout.
Meer dan 5 jaar bezig .
Wordt er uiteindelijk wat gedaan doen ze het nog niet goed ,we zitten al twee weken in de rotzooi.
Zeer slecht 👎 voor een reparatie wacht…
Zeer slecht 👎 voor een reparatie wacht je ongeveer 1 jaar . Ze kunnen niet eens normaal reageren op e-mail.
Niet aanraden!!
Slecht slecht slecht
Slecht slecht slecht. Reparaties die niet worden uitgevoerd. Lekkages scheuren in badkamer tegels. Wordt allemaal niet opgepakt na 100 x aan gegeven te hebben. Aannemer die zo langzaam werkt dat het allemaal geen zin heeft. Zijn nu een jaar aan het wachten op reparaties die een onleefbare situatie hebben gecreëerd. Het lijkt hun allemaal niet veel te schelen
Onterechte betalingsherinneringen en fluiten naar borg - update: toch goed afgelopen
updated:
Na onderstaande negatieve reactie vond ik de update wel gepast:
Na deze post nog een mail gestuurd naar het info@ adres van prmd.
Dit maal eindelijk weer reactie ontvangen.... en met een positief einde.
Oprechte excuses en direct de betaling van de nog te ontvangen borg ontvangen.
Kort daarop zelfs een bos mooie bloemen ontvangen.
Goed, het maakt niet alle stress ongedaan maar het is een correct gebaar en hiermee toch het hoofdstuk kunnen afsluiten.
-----------------
Werkelijk het slechtste bedrijf ooit.
Meer dan 10 jaar een object gehuurd. Heb ik weet niet hoeveel betalingsherinneringen ontvangen..... terwijl ik gewoon elk maand netjes en op tijd via periodieke overschrijving betaalde. Om gek van te worden.
Tientallen keren telefonisch contact hierover gehad. Elke keer onzinnige antwoorden en valse beloften.
Nu 5 maanden geleden huur opgezegd en sleutels ingeleverd.
Niet gek te vernemen dat ik zelfs daarna weer een betalingsherinnering ontving.
Dit keer zowaar een excuus bericht.
Maar we zijn er nog niet..... Na meer dan vier maanden en diverse mailtjes nog altijd mijn borg niet terug ontvangen. Op mijn laatste mails word nu zelfs niet meer gereageerd. Echt schandalig.
Dit is mijn eerste social post over Prmd.
Wanneer dit niet heel snel word opgelost volgen er volgende week heel wat meer recensies op diverse social media.
Voor prmd zelf: hier is jullie ticket: #5638464
1 ster is het niet eens waard!!!
1 ster is het niet eens waard!!!
Zit al ruim 6 maanden in een particulier huis waar het water door het plafon, langs de muren en uit de plafon lampen komt lopen.
Ik woon met een kind van 4 jaar wat niet te doen is en geen gezonde woonsituatie is door vocht schimmel etc. Mijn halve inboedel heeft water schade het weer zit in mijn kleren etc. Na maanden bellen mailen word er bijna niks gedaan om dit probleem te verhelpen. Zelfs met een advocaat erop is het een kansloze bedoeling!!!!
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel
Jaren in een beschimmeld huis gezeten en borg niet terug gehad....klusverneuker Ed 't Hart...drama....eigenaar Mark Comijs...verschrikkelijk.
Voor iedere klacht moet je een foto sturen...wat zullen ze een foto's hebben....zijn vast fotofetish...
Slechte communicatie en komen afspraken…
Slechte communicatie en komen afspraken niet na. Zeer onprofessioneel en lossen de problemen die je hebt vaak niet op. Beloven terug te bellen, doen dit vervolgens niet - meerdere malen meegemaakt! - waardoor je zelf afspraken moet afzeggen of het probleem zelf moet oplossen. Ik ben zeker niet te spreken over Prmd en zou ze zeker niet aanraden.
Onprofessioneel!
Onprofessioneel!! Houden je aan het lijntje en komen afspraken niet na !
Zeer slecht bedrijf nooit meer iets…
Zeer slecht bedrijf nooit meer iets huren van dit bedrijf.
Lekkage waardoor schade onstaan aan mijn spullen en verwijzen dan naar de huurder maar verhuurder is aansprakelijk maar alle mooie regeltjes die jullie hebben in contract gezet hebben is het huurder zijn eigen probleem. Schandalig bedrijf!!!!!!!!