När min Laptop slutade att fungera och ej kunde startas på grund av låst hårddisk, kontaktade jag ProfsIT som kunde komma några timmar senare. Tack vare Paul som kunde konstatera att hårddisken var sk... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Har haft problem med fläkten på datorn i över ett år nu - tom tagit den till en annan teknisk support som sa att jag skulle behöva byta fläkt. ProffsIT gjorde någonting med mjukvaran på några minuter... Toon meer
Aktuellt företag har vid genomförandet av uppdrag uppvisat såväl ett mycket trevligt som tillmötesgående uppträdande samt även visat sig ha mycket god kompetens i hithörande frågor. Kan därför reko... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Väldigt professionell och effektiv Datorreparation service på plats i Stockholm. 20 års erfarenhet. Hembesök även på helger.
Contactgegevens
Melongatan 26, 16563, Stockholm, Zweden
- 076 770 09 90
- info@proffsit.se
- www.proffsit.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
100% professionell datorhjälp
Min gamla laptop blev som ny med ny hårddisk.
detta företag ger utmärkt service 5…
detta företag ger utmärkt service 5 stjärnor

Rekommenderas varmt!
Väldigt skickliga och flexibla i sitt bemötande. Rekommenderas varmt.
Väldigt skickliga i sitt bemötande.
Väldigt skickliga och flexibla i sitt bemötande. Rekommenderas varmt.
De kom på utsatt tid och var snabba med…
De kom på utsatt tid och var snabba med att åtgärda felet, fick tillbaka dagen efter två dagar.
Räddad text
Under 26-åriga äktenskap har min man alltid lyckats reda ut eller hitta sådant som försvann eller krånglade. Den här gången, när min dator utan att vi förstått det angripits av flera virus, försvann plötsligt en text på 70 sidor som jag jobbar med i flera år från ett world-dokument. Tack vare ProffsIT räddades 56-sidor av dessa om en något förändrat, vilket besparade mig en oerhörd mängd arbete. Det tog fem timmar att återställa min dator och hitta det skrivna. Det var värt varenda öre. Med stor tacksamhet Marie-Louise Spång

Effektiv och kunnig support
Ingenjören som kom på besök och fixade min virussmittade dator var kunnig och effektiv. Det var inte bara virusen som plockades bort utan också en del onödiga programvaror som förbrukade resurser, och datorn fungerar nu bättre än innan den blev infekterad med virus. Ingenjören installerade också ett adekvat antivirusprogram.
Tack för hjälpen!

Antwoord van ProffsIT Datorservice AB
Jag är helt nöjd med tjänsten
Jag är helt nöjd med tjänsten, eftersom den utfördes snabbt, effektivt och professionellt med stor vänlighet.
Datortjänsttekniker som utförde tjänsten visade expertis, kunskap och skicklighet.

Antwoord van ProffsIT Datorservice AB
Trevligt bemötande och att få tjänsten…
Trevligt bemötande och att få tjänsten hem på lördag. Ända nackdelen var att det tog 6 timmar istället att 2 som var uppskattad tid så tjänsten blev betydligt mycket dyrare som tänkt. Orsaken var att vi bytte hårddisken och kopierade min gamla disk till den nya som tog typ 3 timmar...
Jag känner ändå att jag gjorde en tjänst för naturen att inte köpa nytt när jag kunde laga den gamla och sen att jag kunde använda en lokal företag för att fixa detta, så jag är ändå nöjd och datorn funkar ju bra efter hårddisk byte och rensning.

Proffsig
Mycket bra. Både tjejen som tog emot mitt samtal och mannen som
hjälpte mig med datorn upplevde jag som mycket proffsiga och
vänliga,
Jag är mycket nöjd med all hjälp som…REKOMMENDERAR!
Jag är mycket nöjd med all hjälp som jag fått med att få ordning på min bärbar dator! Om jag i framtiden kommer att behöva hjälp då är det ett självklart val att anlita PfoffsIT igen.
Väldigt nöjda med den service vi fått…
Väldigt nöjda med den service vi fått av ProffsIT genom Nathan. Vi har kunnat lita på att han kommit inom den utlovade tiden och de problem vi haft med datorn har lösts. Så om vi behöver hjälp i fortsättningen(och det kommer vi två gamlingar säkert att behöva) tvekar vi inte att anlita ProffsIT och Nathan. Visserligen har vi lovats att vi nu med nya Windows 10 inte ska behöva hjälp på L Ä N G E men man kan ju aldrig veta, datorer har sitt eget liv.
Jag kunde inte varit mer nöjd
Jag kunde inte varit mer nöjd, vi fick snabbt in en tekniker som var effektiv och hjälpte oss med allt vi behövde ha hjälp med och lite till. Jag kan verkligen rekommendera dem.
Han får 9.5 av 10
Han får 9.5 av 10. Han räddade min dag. Det räcker.
Alternativen var att följa rådet från…
Alternativen var att följa rådet från HP:s kundtjänst att lämna datorn hos Elgiganten och vänta 1-3 veckor eller anlita en obeprövad entreprenör. Jag valde ProffsIT för att försöka luska ut vad i himlens namn hade hänt med min laptop som alla möjliga support som jag frågade bara tyckte verkade mycket, mycket skumt. Felet hittades och datorn lagades på plats och även en annan dator hann piffas upp. Jag är väldigt nöjd.
Fick hjälp med datorn som hängt sig
Fick hjälp med datorn som hängt sig, fungerar nu som ny, mycket nöjd resultatet.
Mol
Excellent service
Excellent service, fast and reliable.
Reasonable price.

Dit is Trustpilot