Via Instagram bij deze site uitgekomen. Hoop keuze dus diverse dingen aangekocht. Pas ene paar dingen geprobeerd en daat beviel goed. Verzending ging goed en was een leuke aanbieding.
Erg snelle bezorging, lekkere producten, met stipt op 1 de wafelmix! Goed verpakt, goede prijs en leuke extra goodies, altijd fijn om te krijgen.
Altijd goed in orde. Deze keer voor het eerst geen gratis dingen extra mogen toevoegen bij het bestellen en ook geen gratis gifts erbij gekregen. Dit doet Prozis eigenlijk wel altijd.
Super snel geleverd. Letterlijk vandaag besteld en morgen in huis. Lekkere producten en heel veel keuze. Helemaal top. Kleine opmerking:ik heb een pot Creamy & Sweet besteld maar er stond niet vantevo... Toon meer
Find new products at an unbeatable quality and price every day! Get everything you need for a more active and healthier lifestyle. Exceed Yourself
Portugal
- info@prozis.com
- www.prozis.com
Vraagt klanten om een review
OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS
Weken bezig, of hun rotzooi terug te sturen, je krijgt gewoon geen reactie.
Beste mensen, voordat je bij hun iets besteld, ik zou eerst een nacht overlappen, dit zijn niet toevertrouwen.
OPLICHTERS OPLICHTERS…
Mooie producten en goede levering
Het zijn goede producten die geleverd worden, de levering was snel. Ik kreeg door kortingscodes ook nog producten extra, wat het al helemaal top maakte.
Beetje wennen aan “hippe” website maar…
Beetje wennen aan “hippe” website maar goede prijs kwaliteit verhouding maar best snel geleverd 2/3 dagen
Druppels raspberry erg lekker
Producten waren echt de volgende dag al
in huis. Super snelle levering!
Great Service !
Goede producten
Goede producten, lekker van smaak en een hele goede service. Levering snel en houden je goed op de hoogte.
Superfijne producten ontvangen
Superfijne producten ontvangen. Alles was naar wens. Ik ga zeker vaker bestellen.
I did not get the goodies when i orderd…
I did not get the goodies when i orderd last week.
Het is echt een top merk
Het is echt een top merk. Alles is te betalen, goede kwaliteit en lekker.
Ga zeker vaker bestellen.
Hele fijne winkel
Hele fijne winkel! Snel bezorgd en lekkere proteine. Ook 2 gratis cadeautjes erbij ontvangen!!
Geweldige leggings
Ein-de-lijk een legging die niet doorschijnt, niet afzakt en heerlijk zit. En ik heb er VEEL geprobeerd. Echt super.
Snelle verzending
Snelle verzending; prima producten!
Minpuntje; mocht er iets niet goed zijn, dan is het omslachtig en moeilijk om iets te retourneren.
Tegenvallend
Tijdje geleden twee leggings besteld omdat ik via influencers die ik dan nog persoonlijk ken had gehoord dat ze goede squatproof leggings hadden. De leggings kwamen snel toe, netjes verpakt, een gratis reep erbij.
Ik vond dat de leggings niet goed zitten. ze zijn van een zeer dikke stof waardoor ze erg warm en benauwend zijn. Ik heb ze teruggestuurd, dit is echter naar Portugal wat al evenveel kostte als 1 legging. Als je bestelt moet je zeker zijn dat het past!
Fijne producten en snelle
Fijne producten en snelle, goede bezorging. Ik vond alleen de website niet echt lekker werken.