Snelle bezorging, leuk om zo geuren te proberen die je al lang wilt maar steeds niet doet omdat je anders met een dure fles zit die je nooit meer gebruikt als het niet bevalt. Helaas stonden er bij... Toon meer

Snelle levering, goede kwaliteit, alleen heel erg jammer dat er geen naam bij staat wat wat is.

Handige parfum idee voor uitgaans leven je ruikt altijd fris en goeie verpakking lekt nie

4,6

Uitstekend

Super tevreden

Helaas stonden er bij mij 2 merknamen er niet op waardoor ik heb moeten gokken. Ga zeker vaker bestellen. Hoop dat er nog meer geuren van Chanel komen (hint hint haha)

7 augustus 2023

Beste Pieter,

Ik hoop dat het goed met je gaat. Allereerst wil ik je hartelijk bedanken voor de prachtige review die je hebt achtergelaten. We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service.

Ik wil graag mijn oprechte excuses aanbieden voor het feit dat er geen twee merknamen op de stickers stonden, zoals je had aangegeven. Dit was het gevolg van een tijdelijk tekort aan voorraad van onze stickers. We begrijpen dat dit niet aan je verwachtingen voldeed en we waarderen je begrip hierin.

We willen je laten weten dat we er hard aan werken om ervoor te zorgen dat al onze producten altijd beschikbaar zijn en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons en helpt ons om onze service continu te verbeteren.

Nogmaals, dank je wel voor je positieve woorden en je begrip. We hopen van harte dat we in de toekomst aan al je wensen kunnen voldoen en je een nog betere ervaring kunnen bieden.

Team Pufje!

Super fijn super snelle levering echt…

Super fijn super snelle levering echt top

14 maart 2023

Antwoord van Pufje

Hi Marco, wat ontzettend fijn om te horen dat je zo kan genieten van Pufje! Super bedankt voor deze mooie review. Jij wordt zeker gewaardeerd als klant en zijn jou erg dankbaar. Wij wensen jou nog veel plezier met alle (toekomstige) parfums! Liefs, Team Pufje

echt handig

3 februari 2023

Pufje is de beste!

Kwam snel binnen, product is perfect en vlotte communicatie. Ik bestel hier vaker en ben niet van plan om te stoppen! Ik kan pufje heel erg aanraden want je ruikt lekker voor een goedkoop prijsje + het gaat lang mee! Ben een tevreden klant :)

29 januari 2023

Geen pakje gehad

28 januari 2023

Antwoord van Pufje

Hi, Jordi wat vervelend om te horen dat je pakje niet aangekomen is! We hadden het net even bekeken en u pakje is op tijd opgestuurd naar België. Alleen wegens drukte zit u pakketje nog in het sorteerscentrum. Hij zal zeker weten aankomen. Excuses voor het ongemak!

Mvg,

Team Pufje!

Zeer vriendelijk

21 januari 2023

Antwoord van Pufje

Hi Jay, wat ontzettend fijn om te horen dat je zo kan genieten van Pufje! Super bedankt voor deze mooie review. Jij wordt zeker gewaardeerd als klant en zijn jou erg dankbaar. Wij wensen jou nog veel plezier met alle (toekomstige) parfums! Liefs, Team Pufje!

Goed snel geleverd

Goeie parfums en niet te duur

24 januari 2023

Antwoord van Pufje

Hi Jonas, wat ontzettend fijn om te horen dat je zo kan genieten van Pufje! Super bedankt voor deze mooie review. Jij wordt zeker gewaardeerd als klant en zijn jou erg dankbaar. Wij wensen jou nog veel plezier met alle (toekomstige) parfums! Liefs, Team Pufje