Qbet

Geweldige casino, uitbetalingen gaan meesttal binnen 1 werkdag. Uitbetalingen kan je weer cancelen om door te spelen ( verdienmodel ) maar dat hoort erbij. Enige min punt is dat je wel als je meerdere... Toon meer

Snelle uitbetaling uiteindelijk als je het goed doet. Eerst werden mijn uitbetalingen steeds terug gedraaid dus dacht aan oplichterij. Tip: zorg dat je bij benificiary oftewel begunstigde goed je hel... Toon meer

Hier niet spelen als Nederlander zijnde! Je kan elk document uploaden welke je wil, maar geverifieerd worden ga je niet. Waar dat bij elk ander casino wel het geval is, kun je hier fluiten naar... Toon meer

Houd rekening met het volgende

Alle reviews

174 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

waardeloze site als nieuwkomer de…

waardeloze site als nieuwkomer de recensies bekeken voor mij niks van waar slechte klantenservice. Je verliest continue winnen lijkt onmogelijk snel wegwezen hier voor een ieder die wil gokken ga naar een normaal landbase casino dan heb je in ieder geval kans... 1 ster is eigenlijk al te veel

26 november 2024

Krijg nu de afgelopen 2 jaar dagelijks…

Krijg nu de afgelopen 2 jaar dagelijks minstens 10 spam mails van ze. Maakt niet uit hoe vaak ik ze blokkeer, of rapporteer. Slimme email-regels geprobeerd, maar telkens verzinnen ze weer iets om er omheen te komen.

Simpelweg triest, waarom zou een fatsoenlijk bedrijf je zo vol willen pompen, na iemand 2 jaar lang helemaal gek te maken denk je toch niet dat dat persoon nog iets van je wilt, laat staan geld aan je te doneren voor een dom spel.

24 november 2024

Qbet zware oplichters

Speel al een maand op Qbet eindelijk max win op gates of olympus 9000€
Uitcashen natuurlijk storten ze het weer terug op de account
Deze site betaald niet uit ze willen dat je alles verliest alle ander positieve berichten zijn van hun die ze zelf schrijven
Geloof me ze sturen je can het muurtje naar het kastje

16 november 2024

Kunnen jullie en jullie "collega's…

Kunnen jullie en jullie "collega's stoppen.met get versturen van spam de hele dag en week door, voortaan ook in het weekend. Ziek zijn jullie. Denken jullie meer klanten te trekken door spam te sturen? Ik heb jullie al aangegeven bij de autoriteiten

1 augustus 2024

Ik heb vandaag een officeel verzoek…

Ik heb vandaag een officeel verzoek ingediend bij de rechtbank.
Deze casino is illegaal en heeft geen licentie, het gokken was bij definitie niet legaal en dus onwettig .
Je hebt recht op geld terug neem contact met mij op via whatsapp en ik neem je mee in deze rechtszaak.
Zij mogen hier niet mee wegkomen en zullen hier niet mee wegkomen
Rapporteer dit aan KSA en dien een klacht in bij de Nederlandsche bank, want illegaal geld is crimineel geld en de bank gaat witwassen niet tegen indien zij niks hieraan doen

5 november 2024

Werd wakker, geld weg

Een jaar ongeveer goed gespeeld hier. Snelle stortingen en uitbetalingen.
Totdat ik laatst had gewonnen, ging om rond de 400 euro. Ik was zo moe dat ik ben gaan slapen. Volgende ochtend had ik niks meer. Mijn bet transacties bekeken en was alles met 1 euro inzet weggespeeld. Hun zeggen dat ik miss automatisch bet. Had aanstaan. Maar dat staat automatisch op 100x. Ik heb dat nooit per ongeluk op dat moment ingesteld op 1000x. Want zoveel bets zijn er miss wel gemaakt. Dus 400 euro opeens weggespeeld. Heb contact met ze gehad waarnaar ze nu mijn account hebben gesloten en ik er dus niet meer op kan. Teleurgesteld nu dus.

27 oktober 2024

In begin win je een keer maar nadat win…

In begin win je een keer maar nadat win je niks meer alleen maar opwaarderen zeg het uit ervaring krijgt geen enkele bonus hier alleen cashback wat nog minder als 5procent is zeer slecht speel beter bij andere casino,s

1 november 2024

Weet iemand wanneer je eindelijk eens…

Weet iemand wanneer je eindelijk eens een keer vip player kan worden bij qbet?
Je moet een bepaald level halen,maar ik speel nu al meer dan 2 jaar op dit casino en ben een actieve speler,maar ben nog steeds geen vip speler.
Iemand hier een antwoord op?

19 oktober 2024

Ze blijven proberen om mij aan te…

Ze blijven proberen om mij aan te zetten tot gokken. Elke dag tientallen mailberichten. Ik gok niet en ga dat ook nooit doen!!

Stop met die onzin en stuur me geen berichten meer!!!

17 oktober 2024

grootste scam ooit

grootste scam ooit. kleine bedragen cashen ze wel uit en komt op je rekening. zondag 10K willen uitcashen kon niet ivm limiet. ineens was ik maandag op een cooldown uit het niets.. vandaag weer op mijn account en wat denkje, alles weg.. nog 250eu. kijk ik naar de history is er gespeeld op mijn account???? hoe dan ik had een cooldown. echt vieze oplichters 10k weg.

13 oktober 2024

Ik werd de hele tijd uitgelogd

Ik werd de hele tijd uitgelogd, ik had eerst 30€ en ik word ineens uitgelogd. Ik log weer in en zie ineens dat er nog maar 14€ op staat. Qbet als je dit leest en jullie kunnen het oplossen, ben ik bereid om deze review te verwijderen

13 oktober 2024

Top casino!

goed casino eerste storting verificatie ging snel gelijk uibetaald en stond binnen 1 uur op men rekening top casino!

27 september 2024