Qbet

Geweldige casino, uitbetalingen gaan meesttal binnen 1 werkdag. Uitbetalingen kan je weer cancelen om door te spelen ( verdienmodel ) maar dat hoort erbij. Enige min punt is dat je wel als je meerdere... Toon meer

Snelle uitbetaling uiteindelijk als je het goed doet. Eerst werden mijn uitbetalingen steeds terug gedraaid dus dacht aan oplichterij. Tip: zorg dat je bij benificiary oftewel begunstigde goed je hel... Toon meer

Hier niet spelen als Nederlander zijnde! Je kan elk document uploaden welke je wil, maar geverifieerd worden ga je niet. Waar dat bij elk ander casino wel het geval is, kun je hier fluiten naar... Toon meer

Krijg nu de afgelopen 2 jaar dagelijks minstens 10 spam mails van ze. Maakt niet uit hoe vaak ik ze blokkeer, of rapporteer. Slimme email-regels geprobeerd, maar telkens verzinnen ze weer iets om er... Toon meer

Houd rekening met het volgende

Alle reviews

174 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters!

Oplichters!! Begin hier niet aan!
Ze betalen geen grote bedragen uit en kasten lopen aldoor vast.

28 december 2023

Win je 1k met free spins

Win je 1k met free spins, moet je 35x Wagner doen.
Okay prima, zit inmiddels op 50x Wagner en heb 8k staan maar uitbetalen onmogelijk!!! Support zegt: ja je speelt met bonus money, je moet eerst nieuwe storten om te spelen.
Huh? Dit is zware oplichterij!!!! Bonus money is dus helemaal niks!!!!

23 december 2023

Oplichter

Oplichters ik stort 80 euro en krijg 160 euro 100 procent bonus maar voor live casino toen ik mocht niet meer dan 9 euro inzet doen echt oplichters ik raad niemand 🖕

21 december 2023

OPDRINGERIGE OPLICHTERS!!!

Één ster is nog te veel.
Één en al spam mijn mailbox staat iedere dag vol met spam van Qbet.
Dit terwijl ik nog nooit heb gegokt laat staan online.
Ben er nu al klaar mee. Alleen uit principe zal ik hier nooit ook maar een euro uitgegeven.
En aangezien ze nog al opdringerig zijn lijkt het mij stug dat dit een eerlijk bedrijf is.
Zullen hoogstwaarschijnlijk oplichters zijn....

17 december 2023

Spam spam spam

Ik heb me hier nooit voor aangemeld, maar krijg belachelijk veel spam van dit bedrijf en afmelden lukt niet, dan krijg je een foutcode
Ik heb zo'n hekel aan online gokken en dan blijf je masr mails krijgen.
Niet te doen dit!!!!!!!!
Haal mij van die spamlijst!!

15 december 2023

Qbet krijg zowiezo van mij 6 sterren…

Qbet krijg zowiezo van mij 6 sterren als dat kon €150 euro gestort en ik won €6000 euro op een casino spel alsof dat niet genoeg was kreeg ik nog een cadeautje van €148 en daar bovenop nog een tournooi gewonnen waar ik nog eens €1500 voor kreeg geloof het of niet dit is echt zo gebeurt en de €6000 staat er nu net op na 2 dagen al deze mensen die hier slechte reviews plaatsen zijn of misgunnend mensen of ze hebben verlorenen en lipen hier te klagen hahaa im just bein real dit is geen bot reactie ook als mensen dat gaan roepen Qbet.com is the best

20 november 2023

Boys ik ben hier om jullie te helpen en…

Boys ik ben hier om jullie te helpen en lees dit goed!!! Zelf had ik voor het eerst winst gemaakt in een gokbedrijf en ik speelde maar door en door... Er kwam een melding dat je opeens niet meer kan spelen in Nederland ahahahahahaha. Ik stuur een mail en kreeg geen antwoord. Nu jij denkt om hier te spelen, stop boys geloof mij!

1 november 2023

Ik stort in totaal 700 euro,

Ik stort in totaal 700 euro,
Geen enkele keer een bonus en als je dan in contact probeert te komen met de klantenservice niemand reageert.
Dit is al een paar keer zo. Je verliest gewoon je geld hieraan. Grote oplichters

Maar ik laat het er niet bij zitten en ga een jurist om advies vragen. Ik wil mijn geld terug.

28 oktober 2023

Zelfs 1 ster is al te veel ik zou -10…

Zelfs 1 ster is al te veel ik zou -10 willen geven . Oplichters . Eerst konde ik niet kijken naar mijn weddenschappen , daarna kon hetvweer wel maar kan niet meer inloggen . Moest met klanten service in contact komen , heb ik ook gedaan . Ze zouden mijn email sturen hebben ze ook niet gedaan . Weer contact met klanten service maar deze keer niemand die het reageerd . Mensen niet aan beginnen .

27 oktober 2023

Zojuist een bedrag van €363 laten…

Zojuist een bedrag van €363 laten uitbetalen via de Rabobank. Nu even afwachten of alles goed doorkomt. Ik houd jullie op de hoogte zodra het op mijn rekening is bijgeschreven. Ik ben zeer tevreden over het spel aanbod en de rtp van Qbet.

Update: bedrag is binnen en laat er nu nog 1 uitbetalen van €490. Als dit weer zo snel is verander ik de sterren van 3 naar 5

21 oktober 2023

Scam casino

Scam casino, je wint nooit wat kwam er ook achter dat ze illegaal Nederlandse Spelers laten registreren met identiteitskaart van Nederland en ook als afkomst, dit mag niet eens support gecontacteerd dat ik me geld terug wil omdat ze illegaal aan Nederlandse spelers zonder licentie spel aanbieden, zou binnen 24/48 uur een e-mail met oplossing krijgen niks gehoord je word gewoon genaaid waar je bij staat en dan ben je een casino bedrijf.

2 oktober 2023

Geen storting plaatsen, elke storing moet worden geplaatst in spellen voordat je kunt withdrawen

Probeer al 5 dagen uit te cashen, maar wordt steeds gedeclined. Medewerkers hebben er geen verstand van (verkeerde hulp aangeboden, meerdere keren). Nu staat er dat ik het ingelegde bedrag eerst volledig moet inzetten, voor dat ik een uitbetaling kan doen.. (wordt verplicht geld in te zetten). Waar ik dit zou willen doen wordt het automatisch geblokkeerd, hier weten ze ook geen raad mee.

28 september 2023

Slecht

Normaal altijd binnen een paar uur op mijn rekening wacht er nu al dagen op! Was erg positief nu echt niet meer

25 september 2023