Vriendelijke, behulpzame mensen. Lekker, goed, vers warm eten. Alles zag er prachtig uit! Supergoede smaak! We komen zeker terug!

Helemaal tevreden met deze app van Quandoo. Voor het eerst gebruikt en vanuit Nederland een reservering voor een restaurant in Lubeck geplaatst en het werkt perfect. Wij zijn er blij mee.

4,7

Uitstekend

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Je bent gemarkeerd als no-show

Je bent gemarkeerd als no-show!

Serieus? No show....ik werd naar een tafel gestuurd omdat ik 5 min. te vroeg was. Daarna hebben we boven gezeten.....en jullie nog getipt bij het afrekenen van een rekening van meer dan eur. 100

Belachelijk dit!

24 januari 2026

Uitstekende ervaring bij Sumo Nijmegen – Premium menu een aanrader

Op 23 november 2025 hebben wij met vijf personen gegeten bij Sumo Nijmegen en het was een zeer geslaagde avond. Het restaurant heeft recent een verbouwing ondergaan, waardoor het interieur een frisse, moderne uitstraling heeft gekregen. Dit draagt bij aan een prettige sfeer: gezellig, maar niet te druk, ideaal voor zowel een avond met vrienden als een informeel zakelijk diner.

Eten & Menu
Het eten was voortreffelijk. Wij kozen voor het premium menu, wat absoluut de moeite waard is. Voor een paar euro extra kun je onbeperkt genieten van gerechten van de premium kaart, waaronder sashimi en coquilles van uitstekende kwaliteit. De variatie is groot en de presentatie van de gerechten verzorgd. De prijs-kwaliteitverhouding is naar mijn mening goed, zeker gezien de kwaliteit van de premium opties.

Bediening & Service
De bediening was alert, vriendelijk en goed georganiseerd. Gerechten kwamen vlot door, zonder lange wachttijden, wat het tempo van de avond aangenaam maakte. Vragen over het menu werden duidelijk beantwoord en lege borden werden snel afgeruimd.

Aandachtspunten
Een punt van verbetering zijn de nigiri’s. Deze zijn aan de grote kant, waardoor de verhouding tussen rijst en vis niet optimaal is – er zit te veel rijst ten opzichte van de vis. Dit maakt de nigiri minder verfijnd dan verwacht. Daarnaast zijn de toiletgroepen nog niet meegegaan in de recente verbouwing en kunnen een opfrisbeurt gebruiken om het geheel af te maken.

Hygiëne & Netheid
Het restaurant zelf oogt schoon en verzorgd, tafels en vloer waren netjes. Alleen de toiletten vallen wat uit de toon en zouden beter onderhouden kunnen worden.

Aanbeveling
Sumo Nijmegen is een aanrader voor liefhebbers van sushi en Aziatische gerechten die op zoek zijn naar een gezellige avond uit. Het premium menu is een slimme keuze voor wie van kwaliteit houdt en graag wat extra variatie wil.

Pluspunten:
✔ Heerlijk eten, vooral premium gerechten
✔ Attente en snelle bediening
✔ Vernieuwd interieur en prettige sfeer

Minpunten:
✖ Nigiri’s te groot, verhouding rijst/vis niet optimaal
✖ Toiletten kunnen beter onderhouden worden

Eindscore: ★★★★☆ (4/5)

23 november 2025

Heerlijk gegeten!

5 juli 2025

Heerlijk vers eten en goeie service

Het eten was heerlijk. verse producten en een goede smaak. Eten kwam geleidelijk aan, zodat er eigenlijk altijd wel wat te eten op tafel stond. Service was prima, zelfs als je sushi aanklikt waar je bij moet betalen komen ze even waarschuwen dat je dat gedaan hebt. Dat is pas een goede service vind ik. sfeer was ook zeer aangenaam. waren met groep van 8

14 maart 2025

Super

Super! Echt een heerlijke ervaring met lekkere gerechten!

27 december 2024

Eten was fantastisch

Bij binnenkomst waren we goed ontvangen. Personeel en de eigenaar was top.
We hebben heerlijk gegeten.
Dit is zeker een aanrader om daar als gezin of met vrienden te gaan eten.

19 maart 2024

Geweldig eten

Geweldig eten , snel op tafel en alles was vers en lekker , prijs kwaliteit verhouding top voor de gerechten die je krijgt 😉

27 januari 2024

We hebben onze nieuwe vaste restaurant…

We hebben onze nieuwe vaste restaurant gevonden. Het is iets langer dan 1uur rijden, maar is ieder km waard. We gaan zeer zeker vaker langs ook al moet we lopen. Het sfeer is gezellig klein, maar knus. Personeel super vriendelijk en het eten heerlijk.

1 november 2023