Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Virkelig ringe mad.

Virkelig ringe mad.
Vi bestilte 4 burgere og alle var kolde og stenhårde!
Bollerne kunne knække tænderne, bøfferne var sorte på nederste side - de havde lagt den “pæne” side opad. Pomfritterne (de få, der var) var kolde og overstegte, så var lige så hårde og uspiselige som burgerne. Vi efterlod 3/4 dele af maden. Jeg anbefaler absolut ikke dette sted til frokost/aftensmad.

11 juli 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bestilte en burger med pommes og det…

Bestilte en burger med pommes og det smagte rigtig godt dog ville jeg ønske at de gave mere en kun en lille bitte håndfuld pommes med for dem var der godt nok ikke mange af, der ville ikke ske noget ved at der var doublet så mange, min kusine fik nachos (som jeg også lige smagte) og de var rigtig gode og rigeligt af dem, min mor fik en portion pommes og et stykke kage pommes var fine ligesom til burgeren og kagen syntes hun også var rigtig god alt i alt en fin oplevelse :)

28 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var der inde og ville spise med min…

Var der inde og ville spise med min kæreste.. vi bestiller to burger / en kyllinge burgen uden rødløg og en burger med bøf uden timian relis .. vi får burger og det første jeg bemærker er at bollen er virkelig hård/tør og da min kæreste så åbner sin er der så relis i hendes burger og det står ikke i menu kort det skaber hun ud så godt hun kan . Men der hun så tager første bid er den så stærk hun ikke kan spise det Hmm det er så advokadocram der er i bund den er så stærk så selv jeg som ellers godt kan lide stærk Chili siger den er stærk Hmm tænker jeg bestemt ikke den skal være . Og de boller var virkelig også som tvebakker ... Og 159kr Hmm selv salat skære de ikke selv det er bar fra en pose .. øv øv ..

17 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende frokost

Frokost den 30.08 2024. Fik hummus og laks på spinatbund og det smagte fremragende. Frisk og velsmagende - godt glutenfrit brød.
De bedste anbefalinger herfra

31 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

11/7 2024 fantastisk oplevelse

11/7 2024
Vi kan 100 % stå inde for denne hyggelige, charmerende & mest nostalgisk café.
Vi fik deres Brunch tallerken plus kage. Alt var frisk. Det hele var så gennemført, smagen var utrolig🌞
-Personalet👏 de var alle smilende & imødekommende. En kæmpe anbefaling herfra.

11 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig kage der smager som om…

Virkelig dårlig kage der smager som om det er lavet flere dage i forvejen og fik et stykke som var faldet sammen inden det blev serveret...bestilt en dobbel latte der på ingen måde smagte af andet end en enkelt..blev derudover opkrævet for en ekstra Sodavand.. vil absolut ikke anbefale nogen at gå ind her og købe kage kaffe.. 😐

26 december 2023

Tarvelig texmex-mad

mikrovarmet (eller lunet) dårlig texmex-mad ... tør salat uden dressing, måtte opgive spise op. Trangt og uprofessionel betjening

7 augustus 2023

Kørestolsbruger bliver afvist

Som gående kørestolsbruger bliver man afvist ved døren og henvist til en Pizzabar overfor. Da ejer mener der er mere kørestolsegnet... Vi var en gruppe på 6 der ville ind og have lidt godt til ganen midt på dagen lørdag d 20/11-2021...kan derfor under ingen omstændigheder anbefale dette sted, når man afviser handicappede ved døren

21 november 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig sød og imødekommende personale

Rigtig sød og imødekommende personale. Vi købte tapas take away. Virkelig lækkert til prisen og især det hjemmebagte brød var meget velsmagende. Også go og velsmagende sandwich til frokost. Absolut et besøg værd både pga service, stemning og maden 😀

28 maart 2021

Madforgiftning!

Spiste en burger på cafe Quedens Gaard Overdammen 10 i Ribe lørdag den 18. februar 2017. Jeg kastede voldsomt op fem minutter efter og var syg det næste døgn.
Madforgiftning undgå!

19 februari 2017

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.