2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Tickets bestellen met ING-vouchers

Vier vouchers besteld bij ING op de rentepunten voor een bezoek aan Avifauna. ING claimt een voordeel van €7,50 per ticket maar dit is een marketing verhaal. De werkelijke korting ten opzichte van een bestelling via internet en na aftrek van de boekingskosten is €4,00 per ticket.
Dan het omzetten van de vouchers naar echte toegangsbewijzen. De codes van de ING-vouchers kunnen niet handmatig worden ingevoerd maar alleen met copy-paste. Het systeem geeft aan dat je meer tickets tegelijk kunt bestellen, maar helaas. Ook met veel keer proberen lukt dat niet. Dus iedere voucher apart omzetten naar een ticket en ieder ticket apart betalen. Wat een ellende. Nooit meer tickets bestellen bij ING en QUP.

26 augustus 2025

Oplichters

Kaarten voor Julianatoren geboekt. Bij boeken liep site vast. Opnieuw geprobeerd. Dit lukte. Toen ik de kaarten ontving bleek de datum plots aangepast te zijn. Aan klantenservice gevraagd of zij dit konden aanpassen. Was niet mogelijk omdat ik geen bezoekgarantie had afgesloten. Ook tegen betaling was dit niet mogelijk, hoewel Julianatoren wel die mogelijkheid biedt. Probeer nu via Julianatoren eea te regelen. Ik boek nooit meer via Queuep

4 juli 2025

QUP. Absolute oplichterij! Geld weg. Geen tickets ontvangen.

Ik wilde met 4 Dagje Uit Cadeaukaarten á €50,- betalen voor 4 entreekaartjes á €47,80 voor een pretpark via de website Dagje Uit. Toen bleek dat er maar 1 x een code per bestelling ingevuld kon worden en zou er dus €143,40 bijbetaald moeten worden.
Ik bel de klantenservice en vraag of zij mij willen helpen om in dit betaalproces ofwel 3 codes kunnen toevoegen ofwel het aantal entreekaartjes kunnen wijzigen naar 1 zodat ik dit proces nog 3 x kan doen om alle cadeaukaarten te kunnen gebruiken. Beide opties bleken niet te kunnen en ik moest maar gewoon bijbetalen. Ik opperde dat dit misleidend is en men op de website duidelijk moet aangeven dat er per bestelling maar 1 code kan worden ingevoerd. Ik voelde mij niet goed geholpen. Ik probeerde in het betaalproces het aantal entreekaartjes te reduceren naar 1 maar toen werd de betaling afgebroken en daarbij verloor 1 Cadeaukaart ook een waarde van €47,80. Klantenservice beloofde de Cadeuukaart binnen 24 uur op te waarderen zodat ik hem weer kon gebruiken. Bij poging 2 was ik gewaarschuwd en bestelde 1 entreekaart en betaalde met 1 code. Bevestigingsmail kwam: gelukt. Ik kreeg moed en bestelde weer 1 entreekaart met 1 code. Bevestigingsmail kwam niet. Ik belde voor de 3e keer de klantenservice: HELP! Maar er kwam geen hulp. Ik werd heen en weer doorverwezen naar telefonistes die beweerden dat dit nog nooooit was voorgekomen in al die jaren dat zij daar al werkten.
Belofte met notitie voor collega die het binnen een paar uur zou oplossen. Aan het einde van de dag opnieuw geprobeerd: jippie, de waarde van de cadeaukaart was weer geactiveerd en ik kon bestellen...ow: toch niet: er bleek nog maar €2,20 op te staan...of ik even €44,20 wil bijbetalen. Opnieuw klantenservice gebeld: Ja, sorry ik weet ook niet waarom dit nu nog niet is opgelost. Dat gaat vandaag niet meer lukken. U wilt morgen naar het pretpark? Dan zult u nu toch zelf moeten bijbetalen...
Ik was die nonchalente huichel houding daar spuugzat en betaalde geirriteerd het geld. Bevestigingsmail kwam. Dit deed ik opnieuw om ook het 4e kaartje te kunnen kopen en wat denk je? Bevestigingsmail kwam niet! Dus wéér de klantenservice gebeld en er werd mij uitgelegd dat zij niks konden doen want er was in hun systeem geen boeking zichtbaar. Of ik mijn bankafschrift met bewijs van betaling wilde mailen...ze kon niks beloven en zou een notitie maken. Dit was nog nooooit gebeurd...Toen hoorde men 'plof'... dat was ik die uit m'n velletje plofte...
2 dagen later informeerde ik bij de klantenservice van QUP.eu of zij hun belofte nagekomen zijn en de cadeaukaarten weer opgewaardeerd hebben en ik mijn geld terug zou krijgen....kreeg ik als antwoord: wij zien hier helemaal niks in ons systeem staan...moet u niet bij ons zijn...

30 juni 2025

Oplichtingspraktijken

Oplichtingspraktijken! Onbegrijpelijk dat ING met deze malafide club samenwerkt. Ze hanteren prijzen die niet overeenkomen met de daadwerkelijke prijzen van de originele website van het betreffende attractiepark waardoor ze de korting veel hoger doen lijken, dan dat deze in werkelijkheid is.

6 juni 2025

Oplichterij

Prijzen met neppe korting duurder dan rechtstreeks bij het attractiepark. Trap er niet in

18 oktober 2024

Via ING punten voucher voor hotel…

Via ING punten voucher voor hotel Maastricht geboekt, gevraagd of datum aangepast kon worden, dit kan niet omdat er geen boekings garantie was aangevinkt. Zal ING vragen waarom ze deze organisatie als partner hebben. Ben gewoon je geld kwijt

25 mei 2024

Via ING rentepunten een…

Via ING rentepunten een tijdschriftabonnement op de Scandinavian Living van €65 besteld. Inmiddels is het 6 maanden geleden en ondanks eindeloze belletjes en mailtjes nog nooit iets ontvangen. Als je ze belt dan geven ze aan dat ze geen geld kunnen teruggeven omdat het mis is gegaan, kortom ze kunnen niets doen. Medewerkers doen ook niets om je te helpen. Schandalige en schofterige service!!

28 april 2024

Dagje uit met kleindochter niet doorgegaan dankzij QUP.EU!!

Had bij de ING winkel vouchers besteld voor een dagje uit naar Gaia Zoo, (verjaardagscadeau van opa en oma voor kleindochter). De verzilvering van de vouchers moest online via qup.eu volgens een bepaalde procedure. Heb deze procedure vele malen gevolgd, maar telkens bij de laatste stap, het betalen, stopt de procedure en krijg ik geen mail met de tickets. Er is met geen mogelijkheid om iemand van qup.eu te bereiken om dit probleem opgelost te krijgen. HEEL SLECHT!

8 maart 2024

Spontaan op stap niet mogelijk

Waren vanplan om lekker spontaan met ING rentepunten korting een dagje op weg te gaan. Nadat het geld van de rekening was afgeschreven, kregen wij melding via mail dat de tickets niet gestuurd konden worden. Na contact met klantenservice blijkt dat een ticket niet geregeld kan worden voor nu/vandaag. Terug betaling zou wel geregeld worden. Maar er zou ook gekeken worden of de tickets alsnog geregeld konden worden... Ik zou via mail op de hoogte gesteld worden... Gezien hoe lang het duurt voor een antwoord en wij dus onzeker moeten wachten, is het al niet meer rendabel om daar naar toe te gaan. Dus annuleren en geld terug vragen is nog de enige optie.

31 juli 2023

Let op de prijzen van pretparken bij gebruik van ING-Punten

Wanneer je je gespaarde ING-Punten wilt gebruiken voor een bezoekje aan een pretpark, dan dien je deze te gebruiken bij Queueup. Volgens ING kan dit voor Walibi al een voordeel opleveren van maximaal € 12,50.

Deze korting kan per dag verschillen en wordt met kleurlabels inzichtelijk gemaakt op de website van Queueup. Een dinsdag kan dus een korting opleveren van € 12,50, terwijl een zaterdag en zondag een korting oplevert van € 7,50. LET OP: dit is t.o.v. de prijs aan de kassa van het park!

De kassaprijs van Walibi blijkt in het hoogseizoen € 7,- hoger dan de online ticketprijs van Walibi. En met de boekingskosten van € 1,- erbij, die je voor je bestelling via Queueup moet betalen blijk je per saldo in het weekend totaal geen voordeel te hebben t.o.v. de online ticketprijs van Walibi.

Het is jammer dat het verschil tussen de kassaprijs en de online ticketprijs niet duidelijk wordt gemaakt. Als ING-puntenspaarder verwacht je voordeel, maar als je na enig onderzoek ontdekt dat de betaalde prijs het zelfde is als de online prijs van Walibi, dan is dit gek.

Tip voor de ING-puntenspaarder: gebruik deze niet op de dagen met de laagste korting en vergelijk de prijs van Queueup met de online prijs van het pretpark.

Tip voor Queueup: toon de korting t.a.v. de online ticketprijs van het park i.p.v. de kassaprijs. De mensen die via jullie bestellen, bestellen de tickets toch ook online?

27 augustus 2022

Is dit jouw bedrijf?