RammeShoppen.dk Reviews

1.413
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte kl. 13 d 1/7 og fik besked om at jeg kunne hente den i GLS-pakkeshop kl 12.45 dagen efter! Altså under 24 timer senere. Produktet var fint, pæn Birketræsramme, smal - 21 x 30 cm. Lidt større... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg bestilte et “komplet sæt med 2 toplister og 2 bundlister”, hvilket jeg forstod som ophæng til to plakater. Det viste sig, at delene tilsammen kun udgør én top- og én bundliste til én plakat. Ku... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde bestilt svæveramme via hjemmesiden. Kontaktede kundeservice for at bekræfte det var rigtig tykkelse ramme. Derefter forløb alt perfekt. Bortset fra at jeg syntes rammens farve er mere gylden... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte om aftenen. Det blev sendt dagen efter. Dagen efter igen kunne det afhentes i pakkeshop. Super flot egetræsramme og rigtig fin kvalitet. Bestilte bryllupskagen og den vakte stor beundri... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Binnenhuisarchitect

Geschreven door het bedrijf

Bestil online dine billedrammer i standard- og specialmål. Find også passepartout og andet ramme- og boligtilbehør.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.413)

87 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alt for dyrt og en elendig kvalitet køb…

Alt for dyrt og en elendig kvalitet køb det aldrig.
Skod butik

22 maart 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Hej Torben, det er vi da meget kede af at høre og det er ikke den opfattelse vi normalt oplever så vil du ikke skrive til os hvad problemet er og hvad du har købt så vi i det mindste kan rette op på det? vi har bestemt ingen interesse i at vores kunder ikke skal være tilfredse og det plejer de da heldigvis også at være, både med hensyn til kvalitet og prisniveau.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine anderledes rammer med passepartout

Fine rammer med passepartout formet som en gavepakke. Perfekt til formålet og ser meget flot og elegant ud. Glæder mig til at give konfirmanden denne anderledes pengegave.

1 april 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Jette og de plejer bestemt at vække begejstring :-)

Intet at klage over

Intet at klage over. God kvalitet og hurtig levering.
Dejligt at finde en ramme i det lidt specielle mål !
Jeg er super tilfreds

31 maart 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Tusind tak for de pæne ord Pia, de betyder meget for os :-)

Rigtig fine rammer

Rigtig fine rammer, og god pris. Hurtig levering.

28 maart 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Det er vi meget glade for at høre :-) tusind tak.

Varen kom som lovet

Varen kom som lovet. Den levede helt op til forventningerne.

21 maart 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Per :-) tusind tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte ramme efter specialmål

Jeg bestilte ramme efter specialmål. Den ankom blot få dage senere og passede fuldstændig, som den skulle. Jeg har tidligere også købt ramme med passepartout og plakatophæng til en plakat. Tilfredshed med alle køb.

19 maart 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Tusind tak for din ros Trine :-) det betyder meget for os.

Super god kvalitet

Super god kvalitet . Jeg har købt en Egetræsramme og søgte en i rigtig træ. Hurtig levering. Jeg handler gerne hos jer igen :)

20 maart 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Det er vi rigtig glade for at høre :-) tusind tak Ida.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flotte rammer i god kvalitet

Flotte rammer i god kvalitet. Der var ridser på et af glassene, men de var hurtige til at bytte til nyt glas, som vi allerede modtog dagen efter.

13 maart 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Hanne :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig til at pakke og sende…

Meget hurtig til at pakke og sende afsted bestilte en eftermiddag og næste formiddag kom pakken til pakkeshop, jeg er bare ked af at jeg glemte at få et stykke syrefrit karton bestilt med for et fødselsminde broderet kræver en bevaring af broderiet. har handlet sidste år og da var det også hurtigt med at pakke og sende så bestemt ikke sidste gang jeg bestiller ved jer

12 maart 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Vi sætter en stor ære i hurtig levering så dejligt at høre det bliver værdsat :-) der er altid mulighed for at efterbestille syrefrit karton og andet tilbehør på hjemmesiden :-) akrylglasset i rammen beskytter jo heldigvis imod at motivet falmer.

Stort udvalg af kvalitetsprodukter

Dejligt stort udvalg, der er bestemt noget for enhver smag.
Produkterne er af god kvalitet og dejligt forsvarligt pakket ind, så de kan modtages uden transportskader.

17 maart 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Rigtig dejligt at høre Anita, tusind tak :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forventningerne indfriet fuldt ud,- vi…

Forventningerne indfriet fuldt ud,- vi er meget tilfredse især synes vi prisen er yderst tilfredsstillende i ft. andre leverandører.
Mvh Carsten Jeppesen

6 maart 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Rigtig dejligt at høre Carsten :-) tusind tak for de pæne ord, de betyder virkelig meget for os.

Fik hvad jeg bestilte

Fik hvad jeg bestilte. Mine pass partour er så fine.

5 maart 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Cathrine :-) tusind tak.

Tilfredsstillende service

Rammerne var udsolgt ved bestilling, hvilket vi var bekendt med. Rammeshoppen besvarede lynhurtig vores mail, når vi efterspurgte en dato for forsendelse.
Efterfølgende meget hurtig levering. Rammerne er i god kvalitet og virker meget stabile.

24 februari 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Tusind tak for de pæne ord Emilie :-) de betyder meget for os.

28 februari 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Tusind tak Else-Marie :-) vi sætter en stor ære i hurtig levering så det er dejligt at høre det bliver værdsat.