Koop geen kaarten bij Rang1 tickets! Vorig jaar 4 tickets voor Lenny Kravitz gekocht, maar vanwege Corona is concert geannuleerd. Lenny Kravitz komt ook niet meer naar Europa. Rang1 tickets weigert ge... Toon meer
Beste mensen, Pas op! Rang1tickets.nl is pure oplichterij. Ik heb er voor 900 euro aan eersterangs plaatsen besteld voor cirque du soleil in Amsterdam en kreeg vervolgens derde rangs kaarten... Toon meer
Na alle reviews was het spannend of alles op tijd en orde zou zijn, maar helemaal top geregeld! Kaarten zoals beloofd op de afgesproken dag binnen en super plekken! we hebben genoten van het co... Toon meer
Mensen keken ook naar
Oplichters
2 tickets gekocht voor the lion king a 172 euri en krijg 4 de rang waarde 34 euri per kaart dus 53 euro per kaart opgelichtheel boos had me rot gespaard
Legale oplichting door Rang1tickets.
Twee kaartjes voor Soldaat van Oranje gekocht bij Rang1tickets.
Het zijn 2 rang 3 kaartjes en die kosten inclusief servicekosten 198 euro.
Zelfde kaartjes kosten bij Seetickets inclusief kosten 78,20.
Voel mij zwaar belazerd.
Oplichterij en nepperij tickets
Ik wilde kaartjes bestellen voor Justin Timberlake in het sportpaleis. Via de reguliere site om kaartjes te bestellen, lukte het niet, maar via Rang1Tickets kon het nog wel. Ook nog de kaartjes die ik wilde. Totaalprijs van 212.58 incl. servicekosten. Een heel bedrag voor 2 kaartjes, maar we willen dan ook heel graag naar het concert! Nog wel even opgezocht of de organisatie betrouwbaar was.. Ik vreesde toen wel even ivm de horrorverhalen, maar er stonden ook een aantal positieve berichten op. Omdat mijn zusje héél graag de kaarten wilde, toch maar overstag gegaan. Een tip: KOOP HIER NOOIT TICKETS!!! Ik had de tickets gereserveerd en betaald via Ideal, dus we waren helemaal blij. Het geld is afgeschreven, maar een paar minuten later krijg ik een mailtje dat "er door een technische storing de tickets nog op beschikbaar stonden. En dat het optreden is uitverkocht.." Ik kon de tickets omboeken of mijn geld teruggestort krijgen. Ik koos voor het laatste en wilde graag dat mijn geld PER DIRECT zou worden teruggestort.. Dit was natuurlijk allemaal op zaterdag en het zou waarschijnlijk pas op maandag zijn. Ik kreeg ook nog een aanbieding waarbij ik 20% extra van het originele aankoopbedrag kreeg om andere tickets voor een ander concert te kopen. Opnieuw vermeld dat ik het bedrag onmiddellijk teruggestort wil hebben. Ik denk niet dat ik ooit nog via deze site tickets zal bestellen. Uiteindelijk op dinsdag een mailtje waarin ze bevestigen dat ze mijn geld zullen terugstorten, máár dat dit nog wel enkele werkdagen kan duren.. Dit is dus hoe ze het doen en hoe zij hun geld verdienen. Valse tickets op het internet verkopen, niet kunnen leveren, maar wel bijna een week je geld vast houden en daar rente over vangen.. NOOIT HIER BESTELLEN!

Antwoord van Rang1tickets
Grote MAFFIAHANDEL = Rang1tickets !!!!!
Hallo, hebben afgelopen mei 4 tickets besteld voor 18 oktober ANOUK in Gelredome. Kosten 92 euro/ticket !!! Krijgen we de tickets gelukkig geleverd en......ze zijn slechts 54 euro per ticket en staan op een verkeerde naam!!! Volgens Gelredome èn Ticketmaster (buro) hebben we te maken met pure oplichterij!!! Als we pech hebben en iemand dezelfde tickets heeft op dezelfde zitplaatsen en diegene zijn m.b.t. aankomsttijd eerder dan wij dan kunnen we geeneens terecht!!!
Dus: ZEG HET VOORT VIA INTERNET & FACEBOEK & TWITTER!!!!

one direction
Mijn vader heeft 4 staanplaats kaarten besteld voor one direction. Hij heeft €467 overgemaakt. Van de prijs klopt niks, het hoort maximaal 80 euro per ticket te zijn. Weet iemand of mijn kaarten wel binnenkomen? en zijn het geen nep kaarten, die dubbel verkocht zijn?

slecht bdrijf, oplichterij
hebben 3 kaartjes besteld vor Andre Rieu,
hiervoor hebben we € 149 betaald,
in de veronderstelling dat we een goede
plaats hadden uitgekozen,
nu we de tickets hebben ontvangen,
deze stonden op een andere naam en kosten die daar op stonden
zijn € 80. een verschil van € 69 per kaartje.
Als je ze belt krijg je als antwoord, had je de algemene voorwaarden moeten lezen.
Dit is pure oplichterij .
Dit is eenmaal maar nooit meer.

Oplichters
Mijn vrouw besteld 2 kaarten voor 232.58 euro en krijgt 2 e-tickets op een verkeerde naam van 83.25 per stuk dus totaal 166.50. Dit is gewoon schandalig.

Antwoord van Rang1tickets
niks mis mee, goede tickets
Ik heb in tegenstelling tot sommige mensen op trustpilot alleen maar goede ervaringen met rang1tickets. aardige mensen en tickets vooraan van jochem myjer in carre amsterdam. hier ben ik superblij mee want ik ben een groot fan van hem. en zelf lukte het mij niet om kaarten te krijgen. ben blij dat rang1tickets ze wel heeft.
onbetrouwbaar
Twee kaarten voor John Mayer besteld, vooruitbetaald en bevestigd gekregen. De volgende dag een mail dat er "door een technische storing" iets mis is gegaan met het verwerken van de betaling. Kaarten kun je naar fluiten, zijn inmiddels uitverkocht. Klotebedrijf, maken woekerprijzen op de kaartjes en laten je in de kou staan. Nooit zaken mee doen!
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar, onbereikbaar, veel te duur, onjuiste informatie.
opgelicht
Via google: "Andre Rieu" kwam ik op de site van rang1 tickets. (staat dan bovenaan) Ik bestel voor 2 x 99 euro kaarten. In totaal reken ik
€ 212,58 af. Mijn bestelling is in april geplaats. Vandaag, 30 juni krijg ik de kaarten binnen. In plaats van 2 eerste rangs tickets krijg ik 2x een vierde rangs ticket binnen met een prijs van € 55,- erop. Ik bel op met de gedachte dat er verkeerde kaarten zijn gestuurd. Maar nee, zij zijn ook doorverkopers en vraag en aanbod bepalen de prijs. Ik betaal dus bijna het dubbele!! en zit op de vierde rang i.p.v. op de eerste.
Het stond volgens de mevrouw op de site dat dit zo werkte. En helaas klopt dit ook. Ze vermelden het via een link op hun site.
Niet netjes, ik voel me opgelicht en bestel nooit meer via deze site.
Annemarie
rang1tickets zijn SCHREEUWEND DUUR!
rang1tickets brengt per bestelde kaart 46,80 euro meerkosten in rekening. Ik heb de kaarten voor het Concert TOPPERS 2011 op de dag dat de verkoop van start ging (5 maanden voor het concert) via het internet besteld en had daar geen eerdere ervaring mee. Helaas kwam dit verkoopburo bovenaan in de lijst na het googelen. De wanprestatie betreft:
1. Het produkt wijkt af van hetgeen waar wij voor betaalden. Er wordt niet geleverd wat is toegezegd; plaatsen boven in de nok van de Arena ipv 1e rangskaarten
2. Er wordt een exorbitant bedrag aan meerkosten in rekening gebracht, te weten 4 x 46,80 = 187.20
3. Per mail heb ik een schikkingsvoorstel onder vermelding van het 6-cijferige ordernummer gedaan en er is tot op heden geen enkele reactie gekomen
Oplichterij!
Beste mensen,
Pas op! Rang1tickets.nl is pure oplichterij. Ik heb er voor 900 euro aan eersterangs plaatsen besteld voor cirque du soleil in Amsterdam en kreeg vervolgens derde rangs kaarten opgestuurd. De 450 euro die ik nog van hen tegoed heb kan ik naar fluiten, want ze zijn op geen enkele manier bereikbaar. Geen reactie op mail en klachtensysteem, geen telefoonnummer en KVK-nummer is onbekend.
Dus nogmaals: LET OP!
mvg een uiterst ontevreden klant.
Hans Teeuwen in martiniplaza gelukkig toch nog kunnen bestellen.
Prettig zaken doen met deze site. Ik was vanwege vakantie veel te laat voor de verkoop van de tickets voor Hans Teeuwen in Groningen, maar hier hadden ze de kaartjes gelukkig nog! Ze waren wel iets duurder, maar dat heb ik graag over voor zo'n topartiest!
Ze hebben ook een livechat, dat is ook erg handig. Ik had m'n postcode verkeerd ingevuld, en binnen 5 minuten was het opgelost!
Als ik weer kaartjes voor een uitverkochte voorstelling wil hebben, ga ik hier zeker weer heen!
goede service
Ik had zaterdag tickets voor voorstelling op woensdag avond besteld. Dinsdag had ik nog geen tickets.Toen heb ik mail gestuurd naar klantenservice. Had heel vlot een reactie. Een telefoontje en een mail met de opmerking dat het te laat was om de tickets per post naar mij toe te sturen, maar dat ik deze op hun kantoor kon ophalen of als ik dat niet kon zou iemand van hun een half uur voor de voorstelling aan mij de karten komen overhandigen. Ik heb voor deze optie gekozen en kan alleen maar zeggen dit was echt goed geregeld ik heb 's avonds met de dame gebeld en zij kwam direkt de tickets brengen. Goede service!
Opgelicht
Heb in september 2009 6 kaartjes besteld voor Andre Rieu in Maastricht
Op de een of andere manier ben ik op rang1tickets terecht gekomen en heb daar de kaartjes besteld a € 139 pst
Bij ontvangst van de kaartjes blijkt dat de kaartjes normaal € 68 kosten
Wij hebben dus € 426 te veel betaald!
Bij het verhaal halen bij die club werd mij medegedeeld dat ik de algemene voorwaarden maar beter had moeten lezen!
Schandelijk, laat dit een les zijn voor een ieder die kaartjes online wil kopen.
Tuin er niet in!!!
schande!
Ik heb voor 2 kaarten Andre Rieu 252,58 betaald, heb ze in Januari besteld kreeg ze na een mailtje 2 weken van te voren. het zijn echter 2 kaarten voor verschillende rijen. Tussen mij en mijn man zouden 4!! rijen zitten. Uiteraard willen zij de kaarten niet terug nemen en ons dit bedrag terug betalen.
Schandalig vind ik het!
bedrogen
ik heb 225€ betaald voor 4tickets van topper si concert!!
er klopt vanalles niet met de betaling! en nu kan ik met mijn code zelfs niet meer inloggen op hun site!
ik weet nu dat ik niks zal ontvangen en ga naar de politie!!!
bedriegers zijn het!
verkeerde kaartjes
Ik had kaartjes bestelt voor Jeff Dunham. Heb de verkeerde kaartjes gehad. Er stonden andere boekingsgegevens op, andere zitplaatsen en goedkopere prijzen. Ze verschuilen zich acher de algemene voorwaarden.