Jeg har været stor fan af Rankin park siden åbning, men desværre ikke mere. Jeg var ude og spiser der med nogle veninder, som jeg havde glædet mig til. Men blev slem skuffet, det er slet ikke de... Toon meer
Små portioner, som i min verden ikke passer på det der står på menu kortet, som i også var relativt smagløst. Tilgengæld var prisen høj og det tog lang tid før maden kom, på trods en næsten tom restau... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sund mad i hjemlige omgivelser
Skuffet
Jeg har været stor fan af Rankin park siden åbning, men desværre ikke mere.
Jeg var ude og spiser der med nogle veninder, som jeg havde glædet mig til. Men blev slem skuffet, det er slet ikke det samme som tidligere.
Man får meget mindre portioner til sky høje priser. Desuden blev der glemt tilbehør til vores ret og vi fik det først af vide ved betalingen at vi kunne være spurgt om det selvom de var udgået for det og vi fik ikke tilbudt kompensation.
Desværre sidste gang jeg har spist der nu :( blev slet ikke mæt.
Små portioner - høj pris
Små portioner, som i min verden ikke passer på det der står på menu kortet, som i også var relativt smagløst. Tilgengæld var prisen høj og det tog lang tid før maden kom, på trods en næsten tom restaurent.
Portioner er for små
Portioner er meget små og prisen meget høj, lang vente tid på maden trods der kun var os i restauranten, ikke et sted jeg vil anbefalde eller besøge igen.
Kun ros til Rankin Park
Kun ros til Rankin Park (Ea og hendes personale) ifm afholdelse af 60 års fødselsdagsfest. Så hyggelige rammer, skøn mad og vine, lækre drinks og super dygtig betjening af personalet ved festen. Alt klappede. Har kun fået positive tilbagemeldinger fra mine gæster. Holder gerne fest igen på Rankin Park!
Positioner er meget små og prisen meget…
Positioner er meget små og prisen meget høj, super lang vente tid på maden trods der kun var to hold gæster i restauranten, ikke et sted jeg vil anbefalde eller besøge igen.
Maden er velsmagende men retterne er…
Maden er velsmagende men retterne er meget små og prisen for høj, det taget i betragtning.
Jeg har siden Rankin park åbnede været…
Jeg har siden Rankin park åbnede været helt tosset med at komme der, hyggelige omgivelser og fantastisk Mad og personale. Både til deres brunch og frokost Desværre er det bare ved at være meget små anretninger til en pris i den meget høje ende. Håber ikke de / I skyder jer selv i foden. Ville ønske man ville kunne få minimum en halv gang mere til prisen og / eller man kunne få en rabat hvis man vælger flere stykker fra menu kortet
Cøliaki venlig resturent
Cøliaki venlig resturent
Dejlig mad dejligt med mulighed for glutenfri og laktosefri mad uden man skal gære et stort nummer ud af det.
Velsmagende og sødt personale. Er kommet der mange gange og har altid været tilfreds!
Skøn mad
Skøn mad - passende portioner - rustikke og hyggelige lokaler, samt smilende og venlig betjening- dejlig oplevelse - ikke sidste gang. Torben Lodberg
Forfærdeligt sted
Forfærdeligt sted, spild ikke jeres tid og penge derinde.
WOW!
WOW! Hvilken herlig oplevelse.
Super lækre små retter! Sød og venlig betjening. Lige i øjet for min mor, min voksne søn og mig i anledning af min fødselsdag. Jeg vil anbefale alle at spise på Rankin Park.
Jeg er helt uforstående overfor de mange dårlige anmeldelser her.
Tak for lækker mad 👌👍
Efter en virkelig ubehagelig oplevelse…
Efter en virkelig ubehagelig oplevelse må vi desværre give de dårlige anmeldelser her ret. Servicen er skandaløs. Vores brunch startede med at servitricen vælter en del af maden ned i skødet på mig. Da jeg beder om en våd klud kommer servitricen tilbage og siger at de ikke har en våd klud. Det lykkes dog at få en i anden omgang. På vej ud spørger jeg, hvorledes jeg skal forholde mig, hvis fedtpletterne nu ikke kan fjernes. Det det er der ikke nogen, der vil tage ansvar for, og da vi forsøger at forklare, hvorfor vi synes sagen håndteres uheldigt, altså uden kompensation og uden at tage ansvar for evt. ødelagt tøj, bliver vi afbrudt og vendt øjne af. Vi gik mildest talt chokerede derfra ...
Frokost med mor
Jeg skulle ud og spise en lækker frokost med min mor, og jeg foreslår det hyggelige sted Rankin Park.
Vi bestiller 3 retter hver. Vi får begge Guacamole med hjemmelavet majs tortillias, Hånd-pillede rejer, og så dele vi en ‘Thai beef salad og Vandmelon salat med feta.
Guacamolen var meget saltet, og da vi får rejerne er der en dressing der også er voldsomt saltet.
Sørme om ikke også de sidste to retter er saltet.. selv melonsalaten??
Hende der betjener os må undre sig over alt den mad der bliver sendt retur. Men hun spørger ikke.
Vi går derfra og tænker der kommer vi ikke igen.
Det var ikke en oplevelse der var 600,- værd.
Fem stjerner er simpelthen ikke nok.
Vi havde en femstjernet oplevelse, da vi skulle til en barnedåb, hvor der ikke var glutenfri mad til min datter. Jeg ringede og spurgte om de kunne hjælpe, og de tilberedte to fantastiske sandwich, som var helt pragtfulde. personalet var utroligt imødekommende. Jeg kan varmt anbefale Rankin Park.
dejig madoplevelse
vi var 8 personer, som alle nød den veltillavede mad i nogle rammer, som oser af hygge.
Tak for god betjening.
Vi kommer igen.
Tilfreds med det hele,…
Hyggeligt sted med bedste vegeter hovedret. Venlige og smilende personale.
Tak🙏
Generelt dårlig oplevelse
Var på Rankinpark den anden dag. Det blev både første og sidste gang…
Blev mødt af dårlig service, alt for små portioner + jeg skulle vente ekstrem lang tid på min mad. Ville ønske jeg havde læst anmeldelser her inde, inden jeg forslog dette som spisested til en venindedag. De prøver hvertfald ikke rette op på deres fejl..
Superlækkert mad i hyggelige omgivelser…
Superlækkert mad i hyggelige omgivelser ♥️
Vi elsker Rankin Park, her er altid noget lækkert til alle mand (også glutenfri) og god og venlig service.
Lækker Brunch
Lækker Brunch med små forskellige veltilberedte retter - flot pyntet med frugt og grønt. Maden smagte godt og der var rigelig. Kan anbefales.
Ærgerlig og skuffende
Rankin Parks udgangspunkt og koncept i de første år var efter vores mening helt i top. Retterne som man kunne vælge imellem på enten stor eller lille platte var yderst lækre, kreative og smagfulde. For ca. 2 år siden var vi på Rankin Park efter et stort "stilskifte" på restauranten. Det var ikke til den bedre side, efter vores mening. Fredag den 20.10.23 valgte vi at give vores ellers yndlings-restaurant en chance til. Vores tidligere skuffelse blev desværre bekræftet. Med en drink og en øl til maden og en regning på næsten kr. 700,-, gik vi meget skuffede derfra. Den sparsomme og kedelige mad er "sovset" ind i dressing, så det næsten bliver kvalmt. Den ene portion (som var en hovedret til kr. 200,- var sparsomt placeret på den ene fjerdedel af tallerkenen og alt er smurt ind i en syrlig dressing... Vi ærgrer os meget over, at vi ikke har vores yndlings-restaurant Rankin Park længere...
Lees meer over geverifieerde reviews.