Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nedsættelse af Bidragssatser gælder kun for nye kunder medmindre der betales dyrt for omlægning. Der er stort pres i Danske Bank for at det fremover skal være et bank finansieret boliglån i stedet for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god og positiv oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg kom i kontakt med Realkredit Danmark gennem deres hjemmeside og fandt en personlig rådgiver, Kurt Ul... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Havde besøg af jeres vurderingsmand hvorefter en kontormand havde læst 18 år gamle papir igennem og mente derfor at at huset skulle have samme vurdering skønt der var en forskel på mindst 300000. I fo... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skal omlægge mine eksisterende lån og ville gerne have mit boliglån uafhængigt af banken men dette er ikke muligt- RD er danske bank så hvis man ikke ønsker at være sovset ind i div. Samle ordninger o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hypotheekmakelaar

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Realkredit Danmark

2 sterren
1 ster

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

RD skriver på hjemmesiden

RD skriver på hjemmesiden: når du låner i friværdien, bestemmer du selv hvad pengene skal bruges til.
Jeg forstår så ikke hvorfor vi skal fortælle hvad pengene fra lånet skal bruges til,når vi vil oprette lånet.

Mvh
Elsemarie Olsen

14 mei 2020

Kære Elsemarie Olsen

Tak for din anmeldelse. Grunden til at vi spørger er, at vi har et rådgiveransvar, når vi låner penge ud.

Vi rådgiver blandt andet om, hvad sammenhængen mellem låneformålet og hvor mange år lånet bliver tilbagebetalt over. Låner man eksempelvis i boligen til at købe en bil og betaler lånet tilbage over 30 år, så fortæller vi dig, at du skal regne med, at dit lån ikke er betalt tilbage indenfor bilens ”levetid”.

Der kan også være situationer, hvor vi kan lave en bedre løsning eller give dig vigtige råd, når vi kender låneformålet.

Har du andre spørgsmål til os, er du meget velkommen til at skrive til rd@rd.dk

Stadig lige grådige

Hele Verden står i en Mega økonomisk Corona Krise , forskellige landes regeringer rækker en hånd ud til dets borger , især den danske regering har lavet flotte pakker der skal hjælpe befolkningen gennem krisen , alt kan lade sig gøre , nye pakker bliver lovbehandlet på mindre end et døgn, havde ikke forventet en håndsrækning fra Real kredit Danmark, men tog da kontakt til Danske Bank , måske man alligevel kunne byde ind som resten af samfundet , men nej ingen stilstand i lån - ingen om konvertering til afdrags frit i 6 mdr. eller 12 mdr. så længe krisen vare , fordi det kan man ikke lige gøre andet en gang årligt til den 31.12 , alt kan lade sig gøre hvis man vil , men nej gribbene kan ikke for nok og selv i krise tider får man lyst til at brække sig over deres opførsel. Føj

20 maart 2020

Hej Christian

Tak for din anmeldelse. Vi taler med rigtig mange af vores kunder i de her dage og vi vil meget gerne prøve at finde løsninger, som kan hjælpe familier og erhverv, som er påvirket af Corona-virus, så de kan komme godt igennem. Der er selvfølgelig tale om individuelle vurderinger, så jeg kan ikke love dig, at vi kan hjælpe alle, som beder om nye kreditter eller henstand.

Det du taler om, lyder som om at du har bedt om at stoppe afdrag på et Flex-lån, som du nu betaler afdrag på. Hvis det er tilfældet, er det helt korrekt, at vi ikke kan stoppe afdragsbetalingen midt i en rentetilpasningsperiode. Det har noget at gøre med, hvilken obligation som lånet er, og det er ikke noget banken styrer.

Du er velkommen til at sende os en mail på Kundehenvendelser@danskebank.dk hvis du gerne vil tale med en rådgiver om din konkrete situation.

venlig hilsen

Tillid ikke nok.

Har oplevet at RD mundtligt giver et tilsagn for når lånet så senere skal optages at få beskeden du er for gammel så vi beklager, men intet lån til dig.
Derfor aldrig have tillid til RD! Skal man bruge RD så er det MEGET vigtigt at få et lånetilbud inden man går igang. Eller bedre benyt et andet realkreditinstitut.
Mvh Preben

3 november 2019

Kære Preben Krab

Tak for din anmeldelse. Vi kan ikke kommentere på en konkret kreditansøgning her på trustpilot, men du er meget velkommen til at skrive til os på rd@rd.dk, så ser vi på sagen og vender tilbage til dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vil ikke have nye kunder

Er idag blevet afvist som ny kunde, pga travlhed.

Med den indstilling kan det nu godt være der snart bliver tid til at tage nye kunder ind igen.

Det bliver så ikke mig.

Færdig med RD

Til historien følger så også svaret fra RD - “vil gerne have nye kunder” I har jo lige afvist mig, sådan noget vrøvl at skrive.

8 oktober 2019

Kære Finn Pilgaard

Vi er kede af den oplevelse, som du har haft og vi er selvfølgelig altid interesserede i at få nye kunder.

Vi har pt. ekstraordinært travlt på grund af stor konverteringsaktivitet og derfor kan der være forlænget ekspeditionstid.

Det betyder desværre også, at du som ny kunde kan opleve, at vi ikke kan leve op til de forventninger, som du har i forhold til svartider og oprettelse af nyt kundeforhold.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Omlæggelse af eksisterende lån.

Omlæggelse af eksisterende lån.
Fra først til sidst har jeg været ovenud tilfreds med hele forløbet.
Information og vejledning pr telefon og mail af personlig rådgiver
Finn Jørgensen var helt i top.
Jeg blev oplyst om muligheder, fik gode råd og følte mig meget tryg.
Alle aftaler blev overholdt, og jeg er en glad kunde.

3 september 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Simpelthen FOR ringe kundeservice.

Simpelthen FOR ringe kundeservice.
I sender brev ud i forbindelse med dødsfald, som I godt er klar over, genererer spørgsmål.
Venter 36 minutter i telefonkø, uden at ane, hvor mange, der er før en i køen.
Kommer endelig igennem, men så er det ikke kundeservice på det nummer fra brevet, man skal ringe på, derefter ventekø igen. (måske en idé at skrive det specifikke nummer).
For så at komme igennem til en, der siger, vi intet skal gøre og bare skal ignorere, det, ser står i blevet, indtil vi hat været i skifteretten. Da jeg foreslår, at det så nok var en god idé at skrive dette i brevet, så man slap for at skulle vente 36 minutter i telefonkø, får jeg bare at vide, at der sendes så mange automatiske breve ud, at man ikke kan have sådan noget med.
Come-on RD, vi lever i 2019, og brevet må jo være trigget af en dødsfaldskode fra cpr, så mon ikke, man kan gøre det bedre?
Og hvis ikke, må vi så anbefale lidt flere på telefonen. 36 minutter på noget så vigtigt som boliglån er bare ikke tidssvarende. Og sender man en mail, bestræber I jeg på at svare indenfor 10 (LÆS TI) dage. Fuldstændig uacceptabelt og direkte pinligt.

26 augustus 2019

Hej Anne

Det lyder bestemt ikke optimalt, og det må vi kunne gøre bedre. Vil du sende os en mail på rd@rd.dk og henvise til, at du har skrevet en anmeldelse på trustpilot, så kan vi undersøge sagen nærmere.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kompetent og tryg rådgivning…

Kompetent og tryg rådgivning ifm.tillægslån

Tusind tak til Niels Vestegaard Nielsen for grundig og tryg rådgivning ifm mit lån.
Jeg havde brug for at afklare forskellige lånemuligheder ifm. min tilbygning. Havde lidt tidspres. Lige fra første telefonsamtale blev jeg betjent af kompetent rådgiver Niels Vestegaard Nielsen, som var behagelig og grundig i sin gennemgang af mine muligheder. Fik sparet nogle penge undervejs af hans professionelle behandling. Alt gik så hurtigt og nemt. Vil gerne understrege også hans opfølgning på sagerne. Godt gået. Super. Tak for din professionalisme. Vh Elena Oler

22 augustus 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg lagde på efter at have ventet 35…

Jeg lagde på efter at have ventet 35 min. i telefonen på at komme igennem til Kundeservice - i øvrigt uden at blive oplyst om, hvilket nummer i køen jeg var....

15 augustus 2019

Kære Fru Larsen

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at der har været lang ventetid på telefonen. Der er i øjeblikket mange kunder, som kontakter os for at omlægge lån, og der kan derfor desværre være længere ventetid end vi og vores kunder bryder sig om.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er ualmindelig skuffet over RDs…

Jeg er ualmindelig skuffet over RDs dårlige kundeservice. For over 4 måneder siden kontaktede jeg RD med henblik på en større låneomlægning i forbindelse med en brand.
RDs person i kundeservice mente ikke at kunne klare sagen over tlf. og lovede en kontakt. Den kom først efter jeg havde rykket RD 3 måneder senere. Kontaktpersonen kunne kun forklare, at "det ikke var hans bord" og henviste sagen videre. Nu er der igen gået en måned, og jeg har intet hørt.
Jeg kan ikke forstå at man kan drive kundeorienteret virksomhed på en sådan måde, og har nu i ren desperation valgt at kontakte en af RDs konkurrenter. Har været kunde i RD i +25 år og ikke misset én eneste termin.

11 juli 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utrolig dårlig svartid på tlf...

Utrolig dårlig svartid på tlf.... Vågn nu op og giv kunderne lidt service... Det er er MANGE år siden man kunne tilbyde kunderne at ringe tilbage ved travlhed. Dette er skrevet efter 19 min.ventetid...

Tlf autostemmen,`Vi arbejder fortsat på at kunne betjene dig hurtigst mulig... tak for din tålmodighed siger stemmen... sikke da en dårlig joke at gentage hver 30 sek....🤬🤬🤬🤬
Selv tak da, ,denne dårlige anmeldelse har I til fulde fortjent!

19 juni 2019

Hej Thomas

Vi har ganske rigtigt rygende travlt på telefonerne i dag, så der opstår ventetid. Det beklager vi. Du er meget velkommen til at sende mig en mail på kundehenvendelser@danskebank.dk med dit telefonnummer, så sørger jeg for at du bliver ringet op.

Utroværdig

Får afslag på lån med den begrundelse at vores gæld vil overstige vores bruttoindkomst med mere end faktor 4. En hurtig hovedregning viser at vores gæld med den nye belåning bliver ca faktor 2. Samtidig tog det Realkredit DK seks uger at komme frem til den konklusion. Firmaet må derfor konstateres som dybt utroværdigt. Årsagen til afslaget må skyldes noget andet, hvorfor firmaet er fuld af løgn

1 mei 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

jeg forståer ikke kreditfoening i…danmark

jeg forståer ikke kreditfoening i skulle have vuderet ejendom pederstrup bygade 28 sagde de i danske bank men det er stor løgn dansk bank fotalte at vurderingsmand have holdt i indkøslen og vurder huset men der er nyt bagved som ikke ses fra indkøslen jeg vil da skrive i alle lands aviser og medior hvodan i vuder huse men danske bank er jo ogsåi søgelyset med kraftig hvidvasker er i med der at det jeg kan fotælle ejendom her er blevet vuder til 840.000kr af en kreditfoening men i har ikke været her da det er merer der skal under bbr som aldrig har været de dårlig sevice men det kommer til at gør undt

4 oktober 2018

Overtagelse af lån

Overtagelse af lån
Forsøgte at overtage et eksisterende lån i en lejlighed.
Blev mødt af ligegyldighed og inkompetence.
Min kontaktperson havde svært ved at forstå et erhervsregnskab og sørgede heller ikke for at få hjælp til dette.

28 augustus 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En kæmpe ros og helt fantastisk service.

En kæmpe ros, for en helt fantastisk rådgivning til dig Jørgen Bragt, vedr min fars boliglån.
Og endnu en kæmpe ros, og helt fantastisk rådgivning til dig Allan Heck, for at rådgive vedr lån, fremtids planer vedr bank skift, og realkredit lån. Aldrig har vi fået sådan en flot og tålmodig kundeoplevelse. Tusind tak.

7 augustus 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er simpelthen for meget med deres…Tåbelig

Det er simpelthen for meget med deres snagen i vores gøren og laden uden det stiller dem bedre eller ringere ved omlægning af lån.

9 juli 2018

Hej Kathrine

Tak for din anmeldelse. Jeg ved ikke konkret, hvad det er du er blevet spurgt om, men du er meget velkommen til at sende en mail på rd@rd.dk så kontakter vi dig med en forklaring.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tryghed ifm. omlægning og tillægsbelåning.

Vi fremsendte låne forespørgsel på 6 forskellige typer lån og fik materiale til gennemlæsning og havde derefter et telefonmøde hvor vi sammen med RD's rådgiver, gennemgik de to låne muligheder som var interessante for os. At kunne gennemgå dokumenterne sammen via det link der blev fremsendt til os gav en tryghed i forhodl til at tale om det samme. Vi modtog en grundig gennemgang af de forskellige aspekter der er ved lån.

20 april 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.