Definitief ontharen? NOOIT REDUHAIR!
Waardeloos. Ik kon geen 0 ster geven. Maar meer is het niet waard. De site beloofd dat 80% van de haartjes weg blijft na een volledige behandeling defenitief ontharen. Ik had een pakket gekocht voor €480,- euro. Hele gezicht 8 behandelingen (je krijgt er 13). En voor mijn dochter €200,- voor alleen bovenlip. Een jaar later, na 13 behandelingen is er nog geen 20% weg! Bij beide niet. Zowel bij mijn dochter als bij mij, weinig tot geen resultaat. Contact opgenomen. Wordt er gezegd dat dit goed besproken was met de intake. Ze zei dat ze 50% had gezegd. Ik ga geen duur pakket kopen in de wetenschap dat er maar 50% weg is! Ze heeft dit niet aangegeven bij de intake! Zeker weten van niet. Maar het is haar woord tegen dat van mij. Ik kan met 10% korting een vervolg afspraak maken? Die is zot. Daar gaat geen cent meer heen. Het wordt dus niet netjes afgehandeld. Ik was heel anders gewend van dit bedrijf toen Mirjam het bedrijf runde. De site is ook oud en niet kloppend want hierop staat nog steeds dat Mirjam de behandelingen doet.
Het telefooncontact was ook erg vervelend. Ze probeerde haar gelijk te halen ipv mee te denken. Zei ook dat ze meerdere malen gebeld had. Maar mijn antwoord dat ik maar 1 gemiste oproep had geloofde ze niet. En dat kun je echt wel zien bij de oproepen. Zwart op wit. Zij had volgens haar gelijk. Het telefoongesprek was een opstapelen van leugens om er onderuit te komen. Daar hou ik niet van. Blijf gewoon vriendelijk en begripvol. Daar bereik je meer mee. Maar ga geen welles nietes spelletje spelen. Dus overweeg je definitief ontharen? KIES DAN ZEKER NIET VOOR REDUHAIR! Weggegooid geld.