Regiobloemist Nederland Reviews

3.682

3,4

Topbedrijf. Boeket werd niet bezorgd maar in plaats daarvan kregen we een pakket voor een ander. Allemaal de schuld van DHL. Die niets heeft gedaan ter oplossing. In tegenstelling tot Regiobloemist di... Toon meer

Een verjaardags boeket besteld voor schoonzus die 80jaar werd. De bezorging zou zaterdag 26 november in Langenboom bezorgd worden. Werd dus niet bezorgd. Uiteindelijk kwam er op maandagochtend e... Toon meer

Door Corona heb ik mijn ouders, broer en zusjes al bijna 9 maanden niet gezien, dus dacht ik laat ik ze een verrassing sturen. Het team en vooral Aylin was super behulpzaam en de hele familie was... Toon meer

Wou als verrassing voor iemand een boeketje laten bezorgen, helaas liep er iets mis die dag bij de bloemist zelf. Regiobloemist.nl betaalde zonder meer het gehele bedrag terug binnen 3 dagen, daarbov... Toon meer

1. Bloemenbezorging
  2. Bloemenontwerper
  3. Binnenplantleverancier
  4. Winkel voor zijdeplanten
  5. Bloemengroothandel
  6. Plantengroothandel

Over Regiobloemist Nederland

Welkom bij Regiobloemist Nederland.

Wij zijn een bloemen verzendorganisatie welke via de lokale bloemisten bloemen bezorgd alleen in Nederland.

Wij staan voor kwaliteit, service en willen graag dat iedereen tevreden is als men bij ons bloemen besteld. Wij versturen iedereen die bij ons besteld een bericht met de vraag om ons te beoordelen. Dit doen wij express om ervoor te zorgen dat U tevreden bent over ons, zoniet dan zorgen wij ervoor dat u tevreden wordt.

Verse bloemen
Laat verse bloemen bezorgen door de bloemist op de hoek van uw ontvanger. Onze regio bloemist zal verse bloemen bezorgen uit uw naam. Kwaliteit verzekerd.

Vind de juiste lokale bloemist
U kunt zelf ook een bloemist kiezen aan de hand van lokale profielen.

Via deze bloemisten leveren de bloemen. U kunt kiezen uit boeketten, tulpen, planten, bloemstukken en rouwwerk.

Team Regiobloemist

(3.682)

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nooit meer bloemen via Regiobloemist

Dinsdagmorgen groot boeket pioenrozen besteld, te bezorgen bij mijn vriend voor de geboorte van zijn 1e kleinkindje. Garantie dat dit zelfde dag zou worden bezorgd voor 18u. Niet dus! Wel door bezorger gemeld als afgeleverd. Contact gezocht met regiobloemist (helaas alleen mogelijk via e-mail), was blijkbaar iets mis gegaan en boeket zou volgende dag worden bezorgd. Niet dus … en wel weer gewoon afmelden als bezorgd. Was inmiddels boos, verdrietig en erg teleurgesteld. Weer opnieuw gemeld dat het boeket er nog steeds niet was. Inmiddels zijn we op dag 3 en gevraagd om uitleg … melden ze dat de bezorger er wel was geweest maar het adres niet kon vinden… huis staat er pas 30 jaar, elke navigatie vind dit … hoe dan?! Wat een smoes. Gemeld dat ik de bestelling wil annuleren en geld teruggestort wens. Dat ging wel in een keer goed …een uur na de laatste klacht stond het geld op mijn rekening. Toen bij topbloemen een mooi boeket besteld dat 3 uur later keurig werd afgeleverd bij de buren met een briefje in de bus en 2 berichten hierover naar mij. Ook heeft de bezorger van Topbloemen mij gebeld en bericht achtergelaten toen er niemand thuis was. Hulde aan Topbloemen en wat een prutsers bij Regiobloemist. Ga hier nooit meer iets bestellen!!!

8 juni 2023

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u onze service zo heeft ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Als het goed is, heeft onze servicedesk contact met u gehad voor een passende oplossing 🌹

Prachtig boeket

Voor de tweede keer besteld bij de Regiobloemist. Net als de eerste keer prachtig vers boeket lelies ontvangen en levering op de gevraagde dag.
Bezorger is ook erg vriendelijk. Zeer tevreden.

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u goede ervaringen heeft gehad met uw bestellingen, graag tot ziens weer 🌸

Prachtig boeket

Prachtig boeket, ontvanger was niet thuis, maar door de mogelijkheid te bellen met de bloemist kon het alsnog de volgende dag afgeleverd worden. Superservice!

1 juni 2023

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw review! Heel fijn om te horen dat u tevreden bent over de bloemen en de levering daarvan 🌼

Plant met pot ontvangen

Plant met pot ontvangen. Kosten 32,95 voor de gever.
Een monstera met een verkoopwaarde van hooguit 8,00.
Op de site staat dat de plant nog moet groeien. Zal best, maar dit sloeg nergens op. Beslist geen aanrader.
Jammer voor de gever!

24 mei 2023

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de geleverde plant. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Zou u ons een bericht kunnen sturen met foto's van de plant en uw bestelnummer? Dan kijken we graag met u mee.

14 mei zou er een boeket bezorgd…

14 mei zou er een boeket bezorgd worden. Ik kreeg een mail dag het boeket afgeleverd was maar dat pas na een paar dagen duidelijk zou zijn of de bloemen ook daadwerkelijk bezorgd waren. 4 dagen later blijkt dit niet het geval te zijn. Specifiek deze site uitgezocht voor de bezorging op zondag, dan niet horen dat het niet bezorgd is. Nu wordt er uitleg gevraagd aan de bloemist, maar tot op heden niets meer gehoord. Wel bijna €40 armer.

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de bezorging van uw bestelling zo is verlopen! We kunnen ons goed voorstellen dat dit teleurstellend is. Graag kijken we samen met u naar een passende oplossing: we vinden het erg belangrijk dat we tevreden klanten en ontvangers hebben 🌹

Het bosje dat bezorgd wordt is compleet…

Het bosje dat bezorgd wordt is compleet anders dan de bos die besteld is. De redenen die regiobloemist geeft zijn: de bestelde bloemen waren op en de vervoerskosten en energiekosten zijn gestegen.

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw beoordeling, maar wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de bos die u heeft ontvangen! Als u ons een email stuurt met uw ordernummer en foto van het boeket kijken we graag met u mee.

fotos op site komt niet overeen met werkelijkheid

Bosje besteld via de site, extra betaald voor een extra volle bos. Bosje wat mijn moeder binnenkreeg voor haar verjaardag leek TOTAAL niet op de bosje van de site. Contact opgenomen met regiobloemist, zij kwamen wel met de oplossing, het ruilen van de bloemen. Boeket die geruild is, nog steeds niet naar wens. Schandalig voor woorden dat je hier ook nog eens veel voor betaald. Voor mij nooit meer, ik hou het bij Topbloemen.

11 mei 2023

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw beoordeling! Wat jammer om te lezen dat uw laatste ervaring met ons geen goede was. Bloemen blijven een natuurproduct, dus soms gaat er wel eens iets mis. We hopen dat u inmiddels met onze servicedesk al tot een fijne oplossing bent gekomen, maar stuurt u ons anders gerust een mail 🌹

Eerste bestelde boeket was niet naar…

Eerste bestelde boeket was niet naar wens (kleur en vorm weken af van bestelde boeket), dit werd keurig opgelost: er werd kosteloos een tweede boeket bezorgd dat geheel naar wens was. Top!

21 april 2023

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Hartelijk dank voor uw review, goed om te horen dat het naar wens is opgelost samen 🌷

De bos was prachtig

De bos was prachtig, alleen te vroeg ageleverd. Dit heb ik gemeld en mijn vader heeft op zijn verjaardag nog een tweede prachtboeket gekregen. Hij Was natuurlijk dubbel zo blij! Dank je wel!!!

6 april 2023

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen samen. We vinden het belangrijk dat we blije klanten en ontvangers hebben 🌹

Makkelijk te bestellen, snelle service

Makkelijk te bestellen, snelle levering en ook nog een geruststellend berichtje dat ze de mooie bos bloemen bij de buren hebben afgeleverd omdat de ontvanger niet thuis was.

25 maart 2023

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens was 🌹

De mooiste bloemen die ik ooit heb gezien. Jullie zijn top!

Ik had oprecht niet zo’n prachtige boeket verwacht als jullie bezorgden. Het is echt fenominaal. Ik had tegelijkertijd ook Topbloemen.nl besteld (hetzelfde boeket) en de bloemen vanuit Topbloemen waren juist (excuse my language) lelijk en de bloemen die jullie brachten waren oprecht de mooiste die ik ooit had gezien.

Ik hoop dat iedereen bloemen bij jullie koopt want jullie verdienen het!

26 maart 2023

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. We vinden het belangrijk dat we blije klanten en ontvangers hebben! Graag tot ziens weer 🌹

Boven verwachting !

Prachtige bos bloemen verzorgd. Ik kreeg gelijk een foto van de ontvanger toegezonden, die hier zeer blij mee was. De bloemen waren nog mooier dan op de site . 's-Avonds vrij laat de bestelling geplaatst en toch de volgende dag keurig bezorgd !

4 maart 2023

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is 🌹

Prachtig boeket!

De bloemist heeft - omdat er wat misgegaan was - een enorm, prachtig boeket geleverd. Klasse!

19 december 2022

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is 🌹

tevreden na afhandeling

De regiobloemist heeft nadat een plaatselijke bloemist een teleurstellend boeket had bezorgd goed gehandeld en nog een boeket na laten bezorgen. Dank je wel regiobloemist.

6 december 2022

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw review en graag gedaan natuurlijk! We vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent met uw bestelling 🌹

Goede service!

In eerste instantie waren er verkeerde bloemen bezorgd maar dat is netjes opgelost door de volgenden dag een bos mooie nieuwe bloemen te leveren. Super!!

28 november 2022

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat alles naar wens is - we vinden het erg belangrijk om tevreden klanten te hebben 🌹

Rouwboeket was een teleurstelling

We hadden voor een crematie een rouwboeket besteld met roze anjers en witte lelies. Op de dag van de crematie lag er een boeket waarvan de lelies nog helemaal groen en in knop waren. Er was geen witte lelie te zien. Dit hoort niet zo bij een crematie. Nu lag er sombere bos ipv mooie witte lelies. We hebben hier een klacht over ingediend en deze is gelukkig wel serieus opgepakt. We hopen dat dit bij andere klanten niet meer verkeerd zal gaan.

22 november 2022

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw recensie. We hebben u een e-mail gestuurd om deze vervelende situatie met u te bespreken en op te lossen. Onze oprechte excuses voor deze teleurstelling, dit is uiteraard niet de bedoeling geweest bij uw bestelling.

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Prachtige boeketten met verse bloemen. Echt top.
Goede service.

15 november 2022

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor het delen van uw ervaring ons! We maken graag mensen blij met mooie en verse bloemen 🌹

Wat een prachtig bedrijf

Wat een prachtig bedrijf, oftewel wat een mooie mensen werken bij dit bedrijf! Naar Een andere adres de bezorging brengen? Geen probleem! Een extra kaartje erbij doen? Geen probleem!
Super bedankt! Door jullie is de wereld een beetje mooier!🌹

14 oktober 2022

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling 💐 Goed om te horen dat u tevreden bent met onze service. Tot de volgende bestelling!

Super goed geholpen

Super goed geholpen, had na het bestellen nog een aantal wijzigingen welke allemaal goed zijn gekomen, en dat in 1 dag tijd. Aanrader

4 september 2022

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat we u naar wens hebben kunnen helpen :). Graag tot ziens weer 🌹