4,3

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ny hæk, ny indkørsel, formiddagsterrasse, ny græsplæne i rullegræs, terrassedæk og pergola

Regionens Hus & Have har hjulpet os med komplet anlæggelse af vores have efter vi havde fået huset totalrenoveret. Vi fik lavet ny hæk, ny indkørsel, formiddagsterrasse, ny græsplæne i rullegræs, terrassedæk og pergola.
Super professionel service fra start til slut. Perfekt dialog undervejs, aftaler blev holdt, og alt er flot lavet. Fuldt ud tilfreds og giver mine varmeste anbefalinger.

5 juni 2022

De største anbefalinger

Regionens Hus og Have har lavet et komplet haveanlæg for os i flere etaper med alt fra smuk beplantning, 100 m2 fliseterasse i de flotteste Sandstone fliser, udlægning af rullegræs, trædestier, etablering af cykelskur med Sedum-tag, skraldespandsinddækning og meget mere. Alt udført til perfektion! Kommunikation og planlægning fra start til slut har været tip top. Al arbejde er udført indenfor aftalt tid, priser er fair, alle deres folk er ualmindelig søde og dygtige og service-niveauet generelt er noget af det bedste vi har oplevet. Vi er lykkelige for resultatet og kommer til at bruge Regionens Hus & Have fremover. De største anbefalinger herfra.

30 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvalitet, æstetik, ordholdenhed og fair pris

"Regionens Hus og Have" har lagt nye fliser i vores have i Skovshoved. Det er flotte store sandsten, som i dag pryder vores have. Det har været en rigtig god proces, lige fra tilbud, valg af sten og til færdigt arbejde. I min optik fik vi et bedre resultat, end jeg havde turde håbe på. Og der blev ikke sprunget over hvor gærdet var lavest, på de ellers svære steder, hvor sten skulle tilpasses dæksler, tagrender etc. Flot reslutat. Kan kun anbefale. Regionens Hus & Have. jan. 2023

1 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er igang med et helt haveanlæg

Vi er igang med et helt haveanlæg, som vi tager i etaper. Det er en super god proces, vi nyder hver gang der er lavet noget. Dialogen er god, priserne er absolut fair & tilbudsfasen nem at overskue & imødekommende. De kommer når vi har aftalt det, de går den ekstra mil for at nå i mål & vi sætter utroligt stor pris på samarbejdet.

9 november 2022

Varmeste anbefalinger

God kommunikation og overholder aftaler, vi er meget glade og tilfredse med det arbejde som vi fik lavet. Vi var med undervejs og fik løbende informationer.
De varmeste anbefalinger herfra.

2 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot anlagt have i sommerhus

I forbindelse med et nyopført sommerhus har vi brugt Regionens hus og have til at få lavet en haveplan. Første fase af planen er udført i juni måned med grubning, fræsning og såning af græsplæne. Indkørsel og stier i slotsgrus og et smuk bed med græsser i forhaven, samt udgravning til trampolin. Alt sammen lavet efter planen, til prisen og indenfor aftalt tidsramme. God service og vi er meget tilfredse. Vi glæder os til at få lavet næste fase af haven i sensommeren.

15 juli 2021

Is dit jouw bedrijf?