Ik moest mijn bestelling na twee dagen helaas annuleren maar dit werd goed opgepakt, gewoon geld terug en geen gedoe. Zie dit ook wel eens anders bij webshops.
Alles uitstekend verlopen bij bestelling. Ook aangenaam dat betaald kan worden met Paypal. 2 dagen later bevestiging van DPD, dat pakket verzonden was en in de loop van de dag tussen 13 en 14 uur aang... Toon meer
Alles was prima verpakt en verwerkt, geen commentaar naar jullie toe.Echter DPD heeft nagelaten door het pakket niet op het juiste adres af te leveren, vervolgens was er niemand op het eerst aange... Toon meer
Mijn pakketje bleef hangen bij het transport bedrijf. Omdat ik het pakketje snel nodig had hebben ze de bestelling (gratis) nog een keer verstuurd. uiteindelijk zijn ze beide aangekomen (waarvan de... Toon meer
Reinders doet in wanddecoratie en posters.
Hamelandroute 92, 7121JC, Aalten, Nederland
- 0543 479009
- service@reindersshop.com
- www.reindersshop.com
Jammer van de pakketdienst
Over de webshop en afhandeling aldaar heel positief. De pakketdienst gaat echter niet netjes met de spullen om. De doos was flink beschadigd, de bezorger sprak geen Nederlands. Gelukkig bleek het schilderij zelf niet beschadigd na het uitpakken, dus een retourzending is ons bespaard gebleven.

Antwoord van Reindersshop
Poster besteld - sneller geleverd dan verwacht (2 werkdagen, ipv 3-5).
Snel en correct zonder schade geleverd
Erg tevreden met de bestelling!
leuke posters; frames matig/slecht
posters prima, ook redelijk snelle levering.
echter past het hardboard paneel dat achter het poster in het frame moet niet goed; deze is te groot waardoor hij niet aansluit en het poster niet goed strak tegen het glas zit.
Dit resulteert in eigenhandig bijschaafwerk; erg irritant.

Top!
De bestelling was binnen de verwachte levertijd binnen in goede staat.
Mooie posters, snelle levering
Mooie posters, goed verpakt, snelle levering. 1 hele kleine beschadiging, tijdens het uitpakken. Verpakkingsmateriaal zat door druppeltje lijm aan deco panel gekleefd.

Antwoord van Reindersshop
Mooie canvas, goed verpakt, snel bezorgd.
Reuze blij met mijn canvas decoblock, de wereld in mooie kleurtjes, zonder al die grenzen en vlaggen waar alleen maar ellende van komt.
Duidelijke bestelprocedure en e-mail over de bezorging door DPD tot het uur nauwkeurig.
perfect
perfecte website alles wijst zich van zelf met ideal betalen en 2 dagen later heb je het in een woord perfect
Zeer tevreden!
De maandagavond besteld en de woensdag reeds geleverd. Geen klachten! Alles ook mooi verpakt.
Prima en snel geholpen
Via de mail snel antwoord gekregen en de poster zelf werd binnen 2 dagen bezorgd!
Langzame verzending, maar mooie producten.
Ik vond de verzending erg traag verlopen. De belofte binnen 2 dagen versturen werd niet nagekomen en pas nadat ik er om vroeg, kreeg ik een track and trace code.
Wel fijn was hoe mijn bestelling was ingepakt. Hierdoor kwam het onbeschadigd bij me asn en dpd is een fijne bezorgdienst.

snel en goed.
De canvas is Super mooi. Precies zoals op het plaatje. Snelle levering. Gewoon Super!
Heel tevreden!
Ons canvas is helemaal zoals verwacht, werd snel geleverd en was stevig verpakt.
Extreem goede service!
Zeer snelle en adequate aflevering en in ons geval restitutie van verzendkosten bij afhalen. Prima kwaliteit ook!
mooie producten
Mooie kwaliteit posters. Goed verpakt en binnen heel redelijk tijd thuisbezorgd.
Voor ook nog eens een gezellige prijs.
Geen negatieve dingen.
Gewoon goed
Top site!
Een uitgebreide keuze aan posters (en andere spullen), snelle levering en goede (lage) prijzen!! Zeker een aanrader!
goed verpakt en snel geleverd
Een europakaart besteld voor mijn zoon. Goede kwaliteit. Veilig en goed verpakt.
Zeer tevreden
Eerste levering was beschadigd.
Nabestelling werd vlot en goed afgehandeld.
Prima
Bestellen ging goed en snel. Alleen dpd is mijn pakket kwijtgeraakt, dus dat is minder. Verder prima afhandeling