En meget dårlig oplevelse, jeg havde på rejseklinikken i Århus!! For det første er “klinikken” meget urent og rodet, som ikke forbindes med et sundhedsmæssigt sted. I døren mødte jeg en g... Toon meer
Jeg er desværre helt enig i resten af bedømmelserne - særligt minder vores oplevelse om Julie Kaalunds. Da min mand og jeg forlod rejsemedicin i Aarhus, var vi mildest talt i tvivl om, hvad vi var b... Toon meer
HOLD JER LANGT VÆK Kom ind til en meget gammel, næsten dement, dame - da jeg skulle have en japansk hjernhindebetændelse som aftalt. Men hun kun hverken huske mig eller vores aftale og FEJLvaccineret... Toon meer
For det første kommer man ind i nogle lokaler som virker gamle og slidte. Receptionisten virker nervøs, men er meget flink. Jeg kom ind til en ældre kvindelig "læge", som slet ikke virkede til at have... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
En ren pengemaskine med dårlig vejledning
Jeg var nede ved deres klinik i Århus for at få vacciner mod gul feber, stivkrampe/difteri samt Hepatitis A, og jeg er netop kommet hjem med en meget negativ oplevelse. Vejledningen var elendig, der var ingen oplysning af priser inden man fik sprøjten, og generelt gik det hele meget stærkt. Resultatet var, at jeg kom ud af klinikken med en regning på over 1.000 kr. og en FEJL i mit vaccinationskort. I stedet for at have fået et kort hvor det var dokumenteret, at jeg havde fået min Hepatitis A-vaccination, var det stemplet, at jeg havde fået en vaccination med japansk hjernehindebetændelse. En stor fejl, da det er vigtigt for mig at have mine vacciner i orden.
Jeg bor i Spanien, men valgte at få mine vacciner ordnet i Danmark for at være sikker på, at der var styr på det. I morgen rejser hjem til Spanien og har altså ikke mulighed for at få rettet op på problemet, inden jeg tager hjem. I næste uge tager jeg til Kenya, og det bliver med et fejlagtigt vaccinationskort – pga. Rejsemedicinsk Klinik – som jeg har betalt mange penge for.
Rejsemedicinsk Klinik virker til at være en ren pengemaskine med det eneste mål for øje at sælge så mange vacciner som muligt. Jeg kan på ingen måde anbefale at få taget sine vacciner der.