2,3

Slecht

Oplichter

Die vrouw is een oplichter die eenzame allenstande mensen misbruikt. echt niet aan beginnen. spaar lekker je geld. echt heel erg slechte ervaring.

1 mei 2024

Relatiebasis = Zwendel

Begin 2023 heb ik een overeenkomst met Relatiebasis gesloten voor de duur van 13 maanden. In deze periode heb ik drie voorstellen ontvangen. Geen van deze voorstellen voldeden aan het profiel van de gezochte kandidaat, zoals was opgesteld bij het intakegesprek. Toch ben ik op één partnervoorstel ingegaan, maar die werd door het bureau snel weer ingetrokken omdat 'de kandidaat niet meer beschikbaar was'(!?). Kortom, in 13 maanden tijd heb ik geen kandidaat gezien of gesproken, en is er vanuit Relatiebasis geen enkele serieuze poging ondernomen om een geschikte kandidaat te zoeken/leveren. Wat verder opviel is dat er vanuit Relatiebasis nauwelijks werd gecommuniceerd. De partnervoorstellen kwamen pas nadat ik -na een radiostilte van weken tot soms wel maanden- weer eens informeerde waarom ik maar niets hoorde, en ik de eigenaresse van de toko (Edina) vroeg wanneer ik weer een voorstel kon verwachten. De enige keer dat Edina voortvarend was in het reageren was toen zij het online contactformulier had ontvangen en een intakegesprek moest worden gemaakt. Na het intakegesprek en de ondertekening van de overeenkomst heb ik diezelfde week het geld overgemaakt. Nadat Edina het geld had ontvangen vond ze het klaarblijkelijk niet meer nodig om nog maar enige inspanning te leveren. Kortom, een wanprestatie van formaat. Relatiebasis is dan ook geen bemiddelingsbureau maar pure zwendel. Schandalig dat dit soort malafide bureaus zich op de relatiemarkt (mogen) begeven.

3 februari 2024

Schandalig duur voor wat er geboden wordt!

Ik herken alle andere slechte reviews. Ik had er vertrouwen in bij het gesprek bij mij thuis, al was het voor een jaar lang, vanaf 20 jan-december heel erg duur! In dat jaar slechts 5 partnervoorstellen, waarbij 2 niet passend. Ik heb meerdere keren na 3 maanden contact opgenomen, om te vragen waarom er geen partnervoorstel was gekomen, of ik soms "vergeten" was. In de 1 na laatste maand 3 x naar haar gebeld, ze nam niet op en belde mij ook niet terug, wat ze wel beloofde. Ook een mail gestuurd, waar ze niet op reageerde. Dus ze doet voor mijn gevoel heel weinig voor €1050. De 3 heren waar ik een afspraak mee had, waren vriendelijk, maar er was geen klik wederzijds.

23 december 2023

Echt heel slecht

Echt heel slecht. 3 partner voorstellen ontvangen waarbij totaal geen rekening is gehouden met de afspraken die ik met haar gemaakt heb. Maar zij geeft aan dat zij aan haar minimale verplichtingen heeft voldaan. Het enige waar zij aan heeft voldaan is het innen van de maandelijkse betaling, meer niet. Echt ronduit slecht.

1 september 2023

Relatiebasis: doe het niet!

Relatiebasis komt met een prachtig verhaal en laat je daarna in de kou staan. In het jaar dat ik ingeschreven stond bij haar stuurde ze 3 keer een partnervoorstel. De 1e mijnheer was totaal niet passend bij mij. (Mijn vriendinnen zeiden "ze had toch je profiel gemaakt?!"). Op het tweede voorstel moest ik 4 maanden wachten en emailen of er nog een partnervoorstel zou komen. De andere twee mijnheren waren aardig en we hadden een leuk gesprek maar van beide kanten geen vonkje. Daarna werd het stil vanuit Relatiebasis. Na een jaar betaald te hebben en slechts 3 dates deed ik mijn beklag hierover waarna mij meegedeeld werd dat relatiebasis aan haar contractuele verplichting van minstens 3 partnervoorstellen had voldaan. Ik zou relatiebasis dan ook niet aanraden en ik heb sterk mijn twijfels bij alle lovende reviews. Ik denk dat relatiebasis vooral sterk in marketing is.

1 december 2022

Relatiebasis, een relatiebureau die haar geld wel heel gemakkelijk verdient aan alleenstaanden en zwaar tegenvalt...

Begin januari 2022 besloot ik om het nog 1 x een poging te wagen voor het vinden van een partner.
De advertentie van Relatiebasis had ik bewaard, dus al snel hadden wij een afspraak en werd de overeenkomst getekend. Vrij kort daarna kreeg ik een relatie voorstel, waarna er nog vier volgden, allen op basis van blind dates, en dit in een tijdsbestek van ca een jaar. Helaas moet ik tot de conclusie komen dat dit concept heel veel geld kost en je hoegenaamd niets oplevert. De meeste dames zaten nog in het privé of materieel verwerkingsproces van hun scheiding, vier van de vijf vielen helemaal niet binnen mijn wensen qua uiterlijke verschijning en deden ook geen enkele moeite om er maar een klein beetje aantrekkelijk uit te zien. Bij het afhaken door de dames werden er allerlei zwakke argumenten aangedragen die niets met ratio te maken hebben. Want het blijkt dus gewoon dat ze geen enkele moeite nemen om je profiel even goed door te lezen.
Heren, mijn advies is: hou je geld lekker in je zak en ga er van op vakantie, dat levert je meer op.

26 februari 2023

Is dit jouw bedrijf?