Jeres saltvandsspray er bare den bedste på marked efter vores mening
Lees wat reviewers zeggen
Godt tilbud i anledningen af fars dag. Et af mine yndlings produkter fra RE-NEW, er deres texture spray no 7, som er uundværlig i min hårpleje rutine.
Jeg er meget meget tilfreds med produkterne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Og servicen er til mange mange stjerner , de er både venlige imødekommende og søde ⭐️😇 Tak til jer 💖
Bedrijf heeft geantwoord
Super fine produkter, dejligt man kan købe de små rejsestørrelser for at prøve produkterne. Hurtig levering.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Re-New Copenhagen ønsker at skabe en ny retning for unisex hårstyling. Vi vil være kendt for vores enkle, rene, elegante design. Vores produkter er både nærende, teksturgivende og giver styrke, som resulterer i et sundt hår, som sidder "on point". Produkterne, du bruger støtter både det skandinaviske miljø alt imens dit hår sidder knivskarpt. Re-New Copenagen er blevet skandinavisk certificeret af Grøn Salon, hvilket betyder, at ingen af vores produkter indeholder kræftfremkaldende stoffer, hormonforstyrrende stoffer, og er desuden miljøvenligt og allergi- og irritationsfri.
Contactgegevens
Denemarken
- www.renew-copenhagen.dk
Jeres saltvandsspray er bare den bedste…
Jeres saltvandsspray er bare den bedste på marked efter vores mening
Godt tilbud👍
Mega meget tilfreds med produkt og service
Jeg er meget meget tilfreds med produkterne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak til jer 💖

Antwoord van Re-New Copenhagen
Ok kom hurtigt
Gode produkter
De bedste stylings produkter jeg har…
De bedste stylings produkter jeg har prøvet. Salt spray, spray og salt cremen gør luge det de skak i mit hår ( har ellers prøvet mange).
Jeg er overrasket over at de har ændret…
Jeg er overrasket over at de har ændret i deres hårvoks og ikke erkender det, så her jeg kontaktet dem med billeder osv
Da voksen jeg havde tømt var den gode, har så 3 nye voks med et anderledes produkt.
Så jeg finder et andet sted at handle mit voks
Hilsen Susan.

Antwoord van Re-New Copenhagen
Lækkert produkt
Jeg har for nylig købt saltvands spray og det er det lækreste. Det dufter skønt, stiver perfekt og er nemt at arbejde med.
Meget hurtig levering 😊
Super fine produkter
Hurtig levering. Et dejligt produkt der giver fylde til mit korte fine hår 🌞
Lees meer over geverifieerde reviews.