Vandaag mijn iPad batterij 🪫 laten vervangen oude batterij loopt leeg als je er naar kijkt. Afgegeven bij RepairKing netjes 1.5 uur later gebeld conditie is weer als nieuw 🔋 top service 👍

Al vaker bij Repairking geweest om een scherm te laten vervangen van diverse Iphones, goede ontvangst, top service en kwaliteit. Vandaag langs geweest ivm laadproblemen met m’n Iphone. Bleek enkel ver... Toon meer

Mac Book laten updaten, nieuwe batterij en SSD kaart 500GB. Hij loopt weer als vanouds..... Snelle service, denken goed mee met de ondernemer. Hebben gelijk de hele Mac Book schoongemaakt van binnen... Toon meer

Week geleden hadden we de hoofdprijs.. Mijn vrouw haar iPhone 4s had geen WiFi signaal meer na een update en mijn iPhone 5 een gebroken scherm na een val. Contact opgenomen met repairking en kon... Toon meer

5,0

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5,0

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

back up probleem

Vanochtend super geholpen met een nieuwe back up prima service en ook nog eens snel deze mannen verdienen een dikke tien

23 maart 2015

perfecte service!

Mijn iPhone 5 laadde niet meer op. Ik was er van overtuigd dat de oplaadpunten in de telefoon versleten waren en dat het een dure reparatie zou worden. De mannen van Repairking gingen niet gelijk over tot het vervangen van onderdelen, maar hebben de iPhone eerst goed schoon gemaakt. Binnen 10 minuten was het klaar en mijn iPhone werkte weer perfect! En ik hoefde niets te betalen. Top service, goed bezig!

18 maart 2015

Perfecte service snel, en netjes

Binnen een werkweek de kapotte iPAD weer gerepareerd thuis. Het lijkt wel een nieuwe! Bedankt, aanrader!

5 februari 2015
Logo Repairking

Antwoord van Repairking

Dank je René en graag gedaan!!

Ipad 2 reperatie. Prima kwaliteit en service

In augustus wilde mijn IPad niet meer opladen. Daarvoor had ik al een keer mijn hoofdtelefoon stekker afgebroken in de ingang van de iPad. In eerste instantie leek er voor het oplaad probleem geen directe oplossing te zijn. Men heeft daarom de hoofdtelefoon ingang vervangen. Bij problemen kon ik terugkomen. Twee dagen later stond ik weer voor de deur. Deze keer heb ik de iPad achter gelaten. Na goed onderzoek heeft men ervoor gekozen om de accu toch maar te vervangen. Waar ik heel blij mee was dat ik het scherm niet vervangen moest worden. Dit kon bij openmaken van de iPad gebeuren. Totale kosten beide reparaties 150 euro.
Afgelopen week is mijn iPad gevallen. Het beeldscherm moest vervangen worden. Na email contact of er nog wel een iPad 2 scherm was, de volgende dag langsgegaan. Men vertelde dat het een uur kon duren. Binnen 30 minuten was het beeldscherm vervangen (euro 89,95) en de koffie was lekker! Prima kwaliteit en service!

14 januari 2015

Fantastisch geholpen door RepairKing.

Mijn I Phone 4S had geen wifi meer,knop om aan/uit te zetten was grijs en werkte niet meer.
Gebeld met RepairKing,naar hun bedrijf gegaan en en daar was het probleem in 20 minuten verholpen.
Zeer vriendelijk personeel en goede service,een AANBEVELER voor iedereen met problemen met zijn/haar I Phone-telefoon.
Super!!

13 januari 2015

Iphone 5 camera niet te repareren

Na een uur wachten zei de medewerker dat de camera niet te maken was. Half uur later stond ik buiten met m'n kapotte telefoon en moest ook nog 25 euro betalen voor het onderzoek!

"Ja sorry dit hebben wij nog nooit eerder meegemaakt."

Wat kan ik daar nou mee? Doe het dan voor niks.

Kortom dus 1,5 uur gezeten voor niks en 25euro moeten betalen...

8 januari 2015
Logo Repairking

Antwoord van Repairking

Beste Stefan,

We betreuren je beoordeling. We begrijpen je teleurstelling, ook wij hadden graag gezien dat de camera te repareren was.

Je kwam vandaag binnen om 14.15u en bij binnenkomst is gemeld dat de reparatie zeker 45 minuten zou duren. We hebben de camera 2 keer voor je met een nieuwe vervangen wat zeker 15 minuten per wissel kost. Daarnaast wilde je op het einde je eigen camera weer terug dus hebben we deze uiteraard teruggeplaatst waardoor je iPhone nogmaals een derde keer open moest. Onze conclusie is dat je een defect op je moederboard hebt waardoor de camera helaas niet meer gaat werken.

Tot slot lijkt het ons zeer redelijk dat we slechts EUR 24,95 hebben gerekend voor dit onderzoek (wat ook vantevoren gemeld wordt), wat een zeer bescheiden vergoeding is voor 1 uur werk aan jouw toestel. Om je verder nog tegemoet te komen, zullen we de door jou gemaakte kosten volgende keer ook nog verrekenen bij een eventuele andere reparatie.

Snelle service!

Zonder afspraak binnen gelopen en binnen half uur klaar. Alleen rekening versturen via email duurde wat lang.

8 januari 2015

Snelle en adequate hulp bij vervanging iPhone 6 scherm (250 euro)

Mijn iphone 6 scherm was gebarsten na een val. Via e-mail contact werd verteld dat ik gewoon langs kon komen. 17:00 stapte ik binnen bij hun kantoor in Nieuwegein. Na een korte intake waarbij alle functies van de iPhone 6 werden gechecked, gingen de mannen aan de slag. Ondanks alle drukte was het binnen 25 minuten gefixed en was de LCD touchscreen/glas vervangen! Pinnen kan je ter plaatse. Factuur krijg je op verzoek binnen een dag opgestuurd.

Het enige minpuntje was dat het beloofde kopje thee erbij in was geschoten. Hoogstwaarschijnlijk door de drukte, maar het zij hun vergeven ;-)

7 januari 2015

professioneel

Scherm van Iphone 5s vervangen, uiterst tevreden over de snelle en profesionele afhandeling van deze reparatie.
Zijkant was ook iets beschadigd, uitgedeukt en haast onzichtbaar.
Verder wordt er 3 maanden garantie op de reparatie gegeven, een goede srvice en dat voor een redelijke prijs van € 109.=

6 januari 2015

Goede persoonlijke service!

Het scherm van mijn MacBook Pro heeft wat speling (wiebelt), wat Repairking identificeerde als een niet te repareren probleem. Ze belden me al snel om dit aan te geven en mij de keuze te laten om het scherm te vervangen of niet. Ik heb dat niet laten doen, wat heel normaal werd opgenomen! Ze hebben zelfs geen onderzoekskosten gerekend, dat is nog eens goede persoonlijke service!!

23 december 2014

Geweldige vriendelijke service

Goede dag,
Ik ben naar RepairKing geweest en ze hadden meteen door wat er aan de hand was. Namelijk niets! Behalve dat ik een nieuwe sim kaart nodig had. Ik was al bij The Phone House langs geweest en daar hadden ze me wijs gemaakt dan mijn simkaart lezer kapot was. Dit was dus niet het geval. De mensen bij RepairKing zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. De hulp was zelfs gratis, omdat er niets mis was met mijn Iphone! Ik raad dit bedrijf aan!

2 december 2014

Snel geleverd!

Repairking levert ontzettend snel waardoor ik snel verder kon na een ongelukkige valpartij van mijn iPhone. De prijs was ook meer dan eerlijk, dus prima voor elkaar!

30 november 2014

Toppertje

Heb in mijn 5 jaar oude iMac een SSD laten monteren door Repairking en ook het interne geheugen laten vergroten. Kwam bij hen terecht via een vriend, die hele goede ervaringen had.
Prijs die ik uiteindelijk betaalde was lager dan bij andere aanbieders; en wat nog beter was: het werd binnen twee dagen gedaan! Thuis gekomen werkte het nieuwe systeem weliswaar als een zonnetje, alleen de koeling van de iMac bleef soms hinderlijk aanslaan. Gekeken op internet, maar kon geen oplossing vinden. Gebeld en een half uur later had ik een link in huis om software te downloaden dat het probleem oploste. Imac loopt weer als nieuw, alleen vele malen sneller.....
Totale behandeling en afhandeling door Repairking is grote klasse. Ze kunnen dus meer dan iphones repareren. Dit is een echte aanrader!

30 november 2014

Goede service en vriendelijk personeel en een werkende iPhone retour

Ging naar RepairKing om de Dock connector van mijn iPhone te laten repareren. Een vriendelijke medewerker nam de iPhone in ontvangst en kwam binnen vijf minuten terug dat het toestel weer geheel functioneerde. Bleek opgehoopt vuil te zijn in de connector. Geen kosten!!! Dat is nog eens service. Gelijk maar een bijpassend hoesje bij RepairKing voor de iPhone gekocht. Een beetje sponseren moet kunnen ;)

12 november 2014

Top top service echt!!!!!

Vanmorgen langs geweest met iPhone voor reperatie ,
Prima geholpen.
En eerlijk bedrijf ,echt top service .

Echt een aanrader .

Mvg sahtout

6 november 2014

Geweldige service

Kwam vandaag met een iPhone 4s waar het scherm het niet meer van deed. Ik werd vriendelijk ontvangen en na het invullen van een kort formulier gingen ze ermee aan de slag en wat denk je?!? Binnen 5 minuten was deze gerepareerd! Super snelle service!

5 november 2014

Geweldige service

Repairking heeft de camera van mijn iPad vervangen voor slechts €79,95. Dat is goedkoper dan waar dan ook in Nederland. En ik kon er nog op wachten ook. Geweldig! Dit in schril contrast tot de service die Dixons (waar de iPad is aangeschaft) levert: Dixons zegt 3 jaar garantie te geven op Apple apparatuur. Deze iPad is 2,5 jaar oud, maar wat blijkt? Het apparaat ligt 2 weken bij de reparateur van Dixons, die het niet onder garantie wil repareren maar meer dan € 900 voor de reparatie vraagt... Ik kon het apparaat ongerepareerd retour krijgen als ik €25 zou betalen. Volgende keer dus direct naar Repairking en nooit meer kopen bij Dixons.

30 oktober 2014

Super service!

Top service, deskundig, snel, zonder afspraak, heldere prijzen en afspraken. Ik ben zo blij dat ik hier langs ben geweest met m'n telefoon. Ik raad iedereen aan om hun devices hier te laten repareren! Super mannen!

22 oktober 2014

Perfect ervaring met dit bedrijf

Vandaag de iPad van een familielid laten repareren bij Repairking, gevalletje gebroken scherm. Vooraf kon ik snel een afspraak maken op de website. De locatie is prima te vinden, de wachtruimte is netjes en met de sfeer van een huiskamer. Reparatie ging snel, ontzettend vriendelijke en vlotte service en het nieuwe scherm werkt uitstekend. Ben erg tevreden en zal zeker terugkomen!

22 oktober 2014