Onjuiste diagnose en negeren van klachten – €400 onnodige kosten
Onjuiste diagnose en negeren van klachten – €400 onnodige kosten
Op 15 juni had ik een afspraak tussen 12:00 en 16:00 uur voor mijn defecte afwasmachine. Na veelvuldig bellen van mijn kant kwam de monteur pas om 19:00 uur aan. De monteur was vriendelijk, maar baseerde zijn diagnose (een defecte circulatiemotor) op een zoekopdracht op zijn telefoon.Er werd beloofd dat ik snel een voorstel voor de reparatie zou ontvangen. Toen ik na een week zelf belde, wist men van niets. Er zou worden uitgezocht hoe dit zat en ik zou worden teruggebeld. Dit is nooit gebeurd.Omdat de communicatie uitbleef, heb ik zelf de geadviseerde pomp besteld (€150) en deze laten installeren (€250). Wat blijkt? Het probleem is niet opgelost. De 15 jaar oude machine is simpelweg aan vervanging toe. Een juiste diagnose had mij €65 aan onderzoekskosten en €400 aan onnodige onkosten gescheeld.Het bedrijf reageert bovendien nergens op. Ik heb op 8 juli een officiële klacht ingediend via de mail. Toen een reactie uitbleef, heb ik op 20 augustus nogmaals een escalatie gestuurd op deze mail. Tot op heden heb ik helemaal niets vernomen. De probleemanalayse was onjuist en de service en communicatie zijn zwaar ondermaats.