Hej,
Mange tak for din anmeldelse,
Jeg har undersøgt sagen nærmere, tjekket alle vores logs, spurgt mit team og samtidigt søgt på diverse keywords indenfor de kriterier som ellers er blevet beskrevet i anmeldelsen. Der er absolut ingen samtale, som indikere at nogen fra teamet har kommet med racistiske eller nedtrykkende kommentarer som du ellers beskriver. Jeg har ligeledes spurgt teamet om det samme, men der er intet som indikere at din oplevelse er fundet sted.
Vi stræber altid efter, at hjælpe dem som har behov for det, selvom at mange af de spørgsmål som bliver stillet allerede er besvaret i vores guides og vejledning. Vi smider ikke folk ud fordi, at man stiller spørgsmål, vi gør dog vores bedste for at besvare dem, selvom der til tider kan være mange som har brug for hjælp. Bliver man smidt ud er der dog en gyldig grund til det, og bliver man smidt ud hele 2 eller flere gange, er det hvert fald gået galt.
Derudover er racisme og andre former for diskrimination er noget vi slår hårdt ned på. Derudover ved teamet hvordan de skal agere, hvis medlemmerne ikke følger reglerne. Alle har ret og lov til at være medlem hos os, men det er selvfølgelig et krav at følge de regelsæt, som er at finde inde på vores server. Regelbrud kan og vil i sidste ende, ende ud i udelukkelser, medmindre man inden udelukkelsen, ændre adfærd og tilretter sig de regler vi nu engang har.
Jeg er derfor, ud fra dine udsagn, usikker på om hvorvidt den oplevelser du beskriver, faktisk er reel da det bestemt ikke er sådan vi operere.