Desværre en dårlig oplevelse. Vi havde fået lovning på 7-retters menu fordi vi var blevet “glemt” på en tidligere reservation. Vi fik 4 retter. Dog ganske udemærket mad uden at være fantastisk, men... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vores udvalg af italienske kvalitetsvine er stort og vores Grappa-samling er Danmarks største og bedste. Endvidere har vi det største og mest specielle udvalg af årgangsvine helt tilbage fra 1917 fra såvel Italien som Frankrig.
Contactgegevens
Godthåbsvej 191, 2720, Vanløse, Denemarken
- www.restaurant-lazio.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ringe service, middelmådig mad.
en ny oplevelse
vi havde reserveret og ved ankomst, blev vi mødt af en ikke særlig venlig herre som viste os vores bord. han kom for at tage vores bestilling, men havde sin mund fyld med mad som han tyggede op tyggede (det havde vi aldrig oplevet før), og talte højt med mad i munden og ikke høfligt. maden var ok. fadøl 50cl 70 kr!!
kommer her ikke igen.
Hyggeligt sted og lækker mad.
Smadder hyggeligt sted og sød betjening, men der aller bedste er maden. Vi fik 3 retter, rejecocktail, kalvefilet med forskellige sovs til og en lækker dessert platte med 5 lækre forskellige desserter og god kaffe, godt 1000 kr for det hele, det var bestemt det værd og mere til.
Amazing food and great service I love…
Amazing food and great service I love this restaurant would definitely go again 100% recommend
Vi fik maden leveret til fødselsdag og…
Vi fik maden leveret til fødselsdag og alt var perfekt. Lige fra leveringen til kvaliteten af maden.
Der var rigeligt af alt og maden var fantastisk.
Ikke sidste gang vi bestiller mad fra Lazio.
Behagelig atmosfære
Behagelig atmosfære, virkelig dejlig mad. Venlig betjening
God betjening og fantastisk god mad
God betjening og fantastisk god mad! Kommer gerne igen næste gang jeg besøger Kbh.
Vi bestilte mad kl 18.50 og de sagde…
Vi bestilte mad kl 18.50 og de sagde vores ENE pizza var klar 19.30 - den var klar 19.50. Ingen undskyldning ingen rabat - dårlig stil og dårlig service
God service trods sen aflysning
Måtte oprindelig aflyse pga. sygdom kort før udløbet af en Spotdeal, men Aldo gav alligevel lov til, at vi kunne komme nogle uger senere og få de 18 italienske retter. Maden var rigtig god, hvilket også gjaldt vinen og betjeningen.
Endnu engang er dejlig oplevelse på…
Endnu engang er dejlig oplevelse på Lazio. Dejlig mad og hyggelig betjening. Vi har været der flere gange og har også prøvet take away.
Vi har været tilfredse hver gang.
Usmaglig!
Restauranten så ren og nydelig ud!
Maden var på ingen måde nået man kunne nyde eller spise. 2 familie pizza og en omgang nuggets til min datter.
Pizza 1: salat pizza med kebab:
Pizzaen var alt for hår i skorpen, var så tør og lignede en opvaskesvamp som var skåret ud og malet.... salaten var på ingen måde frisk. Smidt ud!.
Pizza 2: margarita.
Skorpen var igen mega hård og kunne ikke spise den, Tomatsaucen var der næsten intet af. Osten var brændt og ingen smag havde... smidt ud!
Nuggets med pomfriter:
Nuggetsne var helt over stægte og var så tøre at de simulerede var hinanden...
Pomfriterne kan man se at de er blevet stegt 2 gange eller mega meget. Ingen smag og helt tørre... smidt ud!!
Usmagelig oplevelse og virkelig klam! Kunne aldrig anbefale det nogen som helst i denne varden.. ikke engang min hverste fjende!

Antwoord van Restaurant Lazio
Anden gang vi besøger restauranten og…
Anden gang vi besøger restauranten og hver gang med stor glæde og fyldt mave efterfølgende. Vi kommer fra Slagelse men kører gerne efter god mad og utrolig god og venlig betjening. Dejlig kæk og ligetil. Kommer helt sikkert igen.
Fantastisk service!
Maden var god, og der var super god service!
Elendig service
Vi bestille 4 durum som skulle komme mellem 18:45 og 19:05. Da klokken så er 19:15 og maden ikke er kommet, ringer vi til restauranten, men uden at få svar. Vi prøvede så at få fat i wolt, som vi havde bestilt igennem, de kunne heller ikke få fat i restauranten. Vi venter og venter, men uden at få nogle svar fra restauranten. Endelig får wolt fat i dem, og først det går de igang med at lave maden.
Maden ankommer halvanden time for sent, og er kold.
Virkelig dårlig oplevelse med Lazio. Denne restaurant anbefales ikke til nogen. Vælg noget andet istedet.
Kommer aldrig tilbage, og bestiller aldrig igen.

Antwoord van Restaurant Lazio
Kommer ikke igen
Middel mad , kommer ikke igen , halv sur tjæner og fuldstændig flad sodavand som vi fik byttet til en lige så flad , tror de kommer fra liter flasker.
Alt vores tøj kom til at lugte af os fra køkken.
Toilet var helt løst og ikke særligt lækkert.
Intet med italiensk at gøre.
Intet med italiensk at gøre.
Kedeligt mad!
Vil ikke komme igen.
Lazio er en dejlig restaurant
Lazio er en dejlig restaurant, der er en super god og behagelig betjening. Jeg har prøvet mange forskellige retter, og det har alt sammen været en fantastisk oplevelse. Min livret er kulmule, smager fantastisk godt. Lazio kan virkelig anbefales, fantastisk veltilberedt mad til en rimelig pris😀😀😀😀
Sødt personale og god take-away pizza…
Sødt personale og god take-away pizza også.
Kan klart anbefales.
Det er slut nu
Har før flere gange haft gode oplevelser og god mad i denne restaurant, men nu efter coronalukning jeg ville tage min mand ud til at spise på hans fødselsdag. Det gik helt galt. Vi havde betalt for en barnepige til vores to autistiske sønner og glædede os. Der var godt nok travlt, men alligevel 45 minuttet før vi fik forretten var alt for meget. Og den vitello tonato var udtørret og så gammel ud, parmesan var tør og kedelig. Da steaks endelig kom var de helt rå, kunne ikke spise den. Et stykke blomkål/broccoli til. Føj, en dårlig oplevelse, nu skifter vi til et andet sted. Ved ikke hvad der er sket med den her tideligere god restaurant.
Lees meer over geverifieerde reviews.